Arama Motorunda gezinirken yukarda yazıldığı gibi İnsan evlenmekten neden korkar? bu korkuyu nasıl yenebiliriz?
Sözü sizlere bırakıyorum:
Printable View
Arama Motorunda gezinirken yukarda yazıldığı gibi İnsan evlenmekten neden korkar? bu korkuyu nasıl yenebiliriz?
sen harby taktın bu evLenme isine haa :D
Valla :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
De Get lo :11:
nedenmi.....????? Evlenmeden önce Yaşadığı hayatı ve rahatlığı tekrar bulamıyacağından korkar.....
ha buldu o ilk gece Veya doğum Korkusu
......Erkekse Evi Nasıl Geçindireceği Korkusu daha çoook korku var ... :D
Bencede :)) Hele Hele Evlenecek Olan adam Kayın valde den Korkuyorsa Tamam dır :) )))Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : esmer_gitarist
nedenmi.....????? Evlenmeden önce Yaşadığı hayatı ve rahatlığı tekrar bulamıyacağından korkar.....
Kayın Validen Seni Seviyodur ama Sen Bi Türlü Isınamazsın...bu da bi çeşit kaynana fobisi :ddAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SONnefes
Bencede :)) Hele Hele Evlenecek Olan adam Kayın valde den Korkuyorsa Tamam dır :) )))Alıntı:
Alıntı:
Kayın Validen Seni Seviyodur ama Sen Bi Türlü Isınamazsın...bu da bi çeşit kaynana fobisi :ddAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SONnefes
Yok Yaaaaa Ben Isındım Ona Bakışlarından Korkuyorum :)) Şaka
ben evlenmekten korkmuyorum!
sadece evlenmek istemiyorum.
Derbeder neden evlenmek istemiyorsun? yoksa daha erken mi? :206:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
ben evlenmekten korkmuyorum!
sadece evlenmek istemiyorum.
çok erken.
öldüğüm gün evlendiğim gün olsun.
damatlığım da kefenim olsun.
ve konuyu kapat.
bu tür konuları sevmem.
evlenmek benden korksun... :225:
anaaaaaaaaaaaaaaaa ben yopkum bu konuda :227:
koca derdinden,kaynana derdinden ekonomik sıkıntıdan stresten herşeyden korkar o yüzden allah korusun ben hiç evlenmem banane kafayımı yedim be :240:
tamamen sorumluluk eklenmesinden ve özgürlüklerin kısıtlanmasından korkanlar sanırım evlilikten de çekinir. ya da tek düze bir hayat, boşanmak (yanlış kişi mi acaba sorusu ve korkusu), kısaca bağlanmaktan korkanlar diyeyim.
bu durumda evlilikten korkmakta çok sıradan oluyor.
KAYNANA KAYNANA KARA KAZANDA KAYNA....
yok abi ben kafayı yemedim.evlenipte ne yapacam
Doğanın Dengesi için insanlar birbirleriyle bir takım ilişkiler içindedir.
Bunu birkaç gruplara ayırmak mümkün
Yaşam: Duygulu,duygusuz canlıların hayatını sürdürmesi için
Üreme(Cinsellik): Duygulu,duygusuz canlıların birbirleriyle üreme içinde oldukları
Evlilik insanoğlu içinen güzel zevklerden biri.
İnsan içinde tabi insanlar özgürlüğü kısıtlana bilir.Sorumluluk sahibide ama hiçbir duygu ebeveyn gibi güzel olamaz
Ne Sabah akşamsız olur nede Akşam sabahsız!
Bırakın şu Bekarlık sultanlık şiarıları Yanlız olan Yüce yaratan ALLAH(C.c) 'dır.
Dünü unutma bugünü yaşa ,yarına gözkırp :274:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CybeR MediA
1: Önce karşındakini sevip deger vereceksin.
2: Adam Akıllı Çalışacaksınki evinde huzur olacak.
3: Fenerbahçeli olmayacaksın (2000 yılında Bilimsel çalışmalarca kanıtlandı)
4: evin olacak
5: kızın annesine anne babasına baba dicen
6: Paranı Hep Televizyonun üstüne koyacaksın kız istediği zaman alsın diye ( Sakın Hepsini Bırakma Zulaya 5 10 kagıt sakla Bu güne kadar hiçbir kadının cüzdanı ortada görüp dolu bıraktıgı görülmemiştir.)
7: Seviyorsan Sorun Olmaz. Yeterki Sevginizi Ölçün Evlilik için yeterlimi diye?
ANNEMİ ÖZLERİM BENN :65:
evde kalmışın sen kızım. :262:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HARBİKIZ
ANNEMİ ÖZLERİM BENN :65:
EvLenmeden önce hayatın ipinin iki ucu eLindedir kişinin.evLiLik o ipin ßir ucunu başkasına tutturup çekiştirmesidir. Korku yaratan
1-ipin bir ucunu kaptıracak olmak
2-ipin dengesi....
Kendisinin özgürlüğünün kısıtlanacağından veya karşısındakine istenilen duyguları yaşatamama korkusundandır...
Ya daha önce kötü bir evlilik deneyimi olmuştur,
Ya gözünün önünde pek iyi örnekler bulunmamaktadaır,
Ya da cesareti yoktur..
Kendini hazır hissetmeyebilir..
ßir insana bağlı olma duygusu ürkütüyor bence.parmakta bir yüzük varsa seçim yapmış oluyorsunuz.vede diğer seçenekleri çöpe atmış oluyorsunuz.asıl korkutan diğer seçeneklerin daha iyi olma olasılığıdır.sonucu bilinen birşeyden korkmayız pek.sonuçlarını kestiremiyoruz bu olasılığa dair.korkular hep bu yüzden.
ya ne evde kalması ama sürekli gördüğü yüzleri bırakıp gitmek insanı acıtıo. :219:
evlennmekten korkuyorum nedenmi*
dedikodudannn Koca Koca Kadınların Arasına Girip Bende Onlar Gibi olcam die Korkuyoru m :239: :239:
ben korkmuyorum ama daha gencim gençliğimi yaşamadan neden evleneyim elimi kolumu bağlıyayım arkadaslar deil mi akıl var mantık var
ama aşık olursam neden olmasın evlilik:):)
bir insan evlenmekten neden korkar
artık eskisi gibi özgür olmayacağından
kaynana derdinden
ekonomik sıkıntıdan
anlaşamaktan
elalemin dedikodusundan
ya da eviliğin ona anlamsız gelmesi
evlemyek istemeyen insanların genelede evliliğe karşı hep bir korkusu vardır bu korkunun sebebi etrafında gördüğü evliliklerin genelde olumsuz olmasıdır kişin sürekli bu geçinemeyen aile taplosu,sürekli tarışan karı-koca vb evlilikler görmesi kişiyi evliliğe karşı soğtur benim kendi düşüncelerim bu
PARASIZLIKTAN ARKADAŞIM
çokkkk basit tek bir neden varrr ; oda,kadın dırdırı inan başka neden olamaz arkadaşım (erkekler için) :236: :273:
ben korkmuyorum valla.Ama evlenmek çok uzak bana.Ağrımayan başımı ağrıtmak istemem.
aldatamıyacakları için :63:
:34:bir insan sevmekten korkmaz..acaba doğrumu yapıyorum kendimi ona bağlamakla der bu ise bencilliktir.. her insan yapar bunu
evlenmekten değilde acaba birbirimiz için dogru insanlarmıyız yada hayat boyu yasamayı dusundugum insan bumu diye bakarım.. O insanı bulduktan sonrada iş sorumlulukları yerine getirmeye kalıyor...
Ewlenmeyı dusunmedıgım ıcın böyle bi sorunumda yok hayatta daha yenecek meyweler warken neden hergün pilaw yiyim :):):)
Diğer dunyada seytanın uclu catalında meyve olmamak için...:D
ehehehe güzel yorum :P
bİR YERDEN SONRA OMUR BOYU AYNI KISIYLE YASAMAK BANADA BIRAZ SACMA GELIYOR.... BU YUZDEN ALDATIYOR HERKES,,,,
Sağlıklı bir toplum için bir yaştan sonra evlenmek şart.
Bekarlık Sultanlıktır bence...:)
Kaynana yada geçim sıkıntısından korkmuyorum.
Kaynana gerçek annedr abdestini bozmazsınız insan annesinden korkarmı ha bazı kaynanalar var eşinizin aklıyla oynar ama erkek erkekliğini yaparsa kadınına en iyi şekilde hakim olur tabi bu dayak yada kavga gürültüyle olmaz dürüst ve adil yaklaşımıyla kadınına güven sağlayarak her türlü sorunun üstesinden gelir.
Geçim sıkıntısı Allah her ferdin rızkını ayrı verir evlenen erkek 1 tabak yemeğin hesabını yapmasın Allah o tabağın hakkını bir türlü verecektir.
Evlenmekten korkmuyorum evlenememekten korkuyorum :D