indirip dinlemek için tıklayın
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
indirip dinlemek için tıklayın
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gece yayınlarımdan bırınde hem yazdım hem kayıt ettım sızlerle paylasmak ıstedım umarım begenırsınız kı begenmesenızde sorun deıL cunku ben begendım :):):)
bu arda Tsq Rohanım admınım...
yorumlarınızı beqLIorum arKadashLar...
heLe bi dur indireLim :)
hele ßi inDir...
aga ne diosun bea .. begenmek ne keLime Muhtesem oLmus .. yüregin dert görmesin .. valla sahane ben cok begendim .. tüyLerime bakarmısınız :)
Tsq ederım ... uykum mu geldi ne..
gerçekten de beğendim.
sözleri de fon müziği de ses de ses tonu da harika
yarışma da başarılar dilerim....
ses kalitesi süper.
yüreğine sağlık.
yarışmada başarılar.
oyLarınızı ßeqLIom :):):) oy verın sıze disco acacam :):):) Haberım olmadan rohan yarısmayamı kattın neyse :) duyguların yarısında ßende warım ehehe
Hemen İndirmem Lazım :))
fon süper
şiiri okumak biraz acemi ama
oda güsel..
indir ve yaZ SOnneFes :)
Gerçekten beyendım ...başarılar...
nefesimsin_bsk o duydugun kelımelerın hıc bıırı bı yerde yazmıoda ondan arada duraksamalar sadece gozlerımı kapttım kaydı yaptım ne geldyse akLa.. acemıLIk bu oLsa gerek..
TsQ haYaT .. dıleklerın ıcın .. :72:
Ulash mı :D:D:D sh!!! hahahaha hehehe geceyi sen sunuyomussun gelmiyorum La seni güldürmezsem nolayım :D:D:D Karsında limon yicem.... Siire gelirsek dinlemiyorum beee :D:D La bu şiir benim değilmiydi dinledimde yabancı gelmiyo :D:D:D
arifcim gece hakkındakı yorum dıger bolume yapacan :) bu arada gecede özel guvenlıkcıler var ve senın gırısını kapıdan engeLLıcem :) Siire gelince sen ne anLarsın DuygusaLLLıktan Kı yorum yapaSIn :):):)
Siire ılgınızden dolayı Tsk ederım kutlamalardan once arkadaslarla sohbet ederken bı kac arkadasın tlfonunda gördum Siiri cok hosuma gıttı saOLUn :)
bakalım ulash cok övdün bu şiiri gerci söz konusu sen olunca...akan sular durur :D indiriim bakiim
güwenıom kendıme ßen owmuom canım dınleyenler Dıoo :Pp
ayıpsan yha biliyoruz bu arada bana şiir sözü verdin hatırlatiim :)
Ben Ve SONnefes İçin Herkese nasip olmas uLasHtan Siir almak
sadece fikirim söyledim...
ses acemi gözlerini kaptıp sölemektendir...
Ya var ya bunları yazarak okusan ne şiir olurdu doğaçlama bu kadar güzel oluyosa ama yinede cok güzel gercekten. Yok telefonuma yukleyecek kadar ilgi gostermicem yer kalmadı kusura bakma :D:D
Yeni SiirrLer coK yaKInda :)
Link'i ilk indirdiğimde Tanınmış bir simanın sesini mi dinliyorum ne, gerçi o saattede sitelerden birkaç şiir indiriyordum(yılmaz erdoğan,ikbal gürpınar iclal..Vs) gibilerini winampın ön izleme göreselliğine baktım Rüzgar felan yazıyorda o zaman çeton düştü:D meğer bizim sayın abimizin orjinal parçası rüzgarmış... :56:
Bunu bir şiirle noktalamıyalım başka şiirlerin varsa kendi sesinle siteye sunsan bizimde dinleme imkanımız olur... :274:
Sayın abimizle samimiyetimiz olmasada iyi kalpli ve sıcakkanlı olduğu kesin öyle olmasaydı şiirinede pek yansımazdı:D :3:
Şiire gelelim ; Şiir kendisine mi ait(çok güzel hele Acıklı bir müziği var hımmm) başka yerden alıntı yapmışsada ortaya güzel iş çıkmış tebrik ediyorum. :108:
Gerçekten Harika Bir Şiir..Ses Kalitesi Çok Güzel..
Özledim Seni Rüzgarlara Fısıldadım Sana Olan Özlemimi Belki Rüzgarlar Taşıyı Getirriler Sana..Belki Sende Esene Rüzgarla Dönüp Bana Olan Özlemini Rüzgarlarla Yollarsın...
Yüregine Sesine Saglık Ulas Abe
Oncelıkle Cyber_Media yorumun ıcın tSk siir bana ait sözleri yani.. yayına gırdıgım gecelerde cogu zaman kayıt yapıorum bıraz bırıksın sıırler toptan snacam :) SonNefes sana da TSk edıorum yorumundan dolayı kardesım :)
TıKLaYın DınLeYın :)