HERKES FİKRİNİ YAZSIN.ALDATANIDA BURDA ALDATILANIDA.KADINIDA BURDA ERKEĞİDE BURDA..HADİ HODRİ MEYDAN KİMSE KİMSEYİ TANIMIYOR.OLABİLDİĞİNCE AÇIK BİR ŞEKİLDE NEDENLERİ TARTIŞALIM.ERKEKLERDE EKSİKLERİ YAZSIN KADINLARDA.BİRBİRİMİZE YARDIM EDELİM
Printable View
HERKES FİKRİNİ YAZSIN.ALDATANIDA BURDA ALDATILANIDA.KADINIDA BURDA ERKEĞİDE BURDA..HADİ HODRİ MEYDAN KİMSE KİMSEYİ TANIMIYOR.OLABİLDİĞİNCE AÇIK BİR ŞEKİLDE NEDENLERİ TARTIŞALIM.ERKEKLERDE EKSİKLERİ YAZSIN KADINLARDA.BİRBİRİMİZE YARDIM EDELİM
bence aldatma yada aldatılma tek taraflı değiildir.düşünsenize erkek yada kadınsınız hiç farketmez. aşıksınız yada sevdalı buda farketmez...ve evlilik kararı alıyorsunuz!
sonrasındaki senryolar basit.
1...sürekli traşlı ve bakımlı gezen sevgiliniz artık saç ve sakallarını sadece işe gideceğinde oda canı isterse kesiyor. bide elinde tv.kumandası ve televizyonda 90 dk. maç bitiminden sonra 2,5 saatlik aynı maçın yorumlarını o maçı izleyen kendi değilmiş gibi dinliyor
1...sürekli makyajlı , nefes kesici kıyafetlerle saçlarını savurarak yanınızda gezen ve daima yediklerine dikkat eden kız arkadaşınız bir anda pijamalarıyla ve ilk ayınızda aldığı 10 kg fazla kilosuyla dikiliyor karşınıza ve...daha dün izlediği dizi filminin aynı sabır ve hayretle tekrarını izliyor...(bu aslında üçüncü kez izlediği tekrar : ))
kendine güvenmeyen ya da hayatındaki asıl insana karşı alışkanlık dışında bişeyler hissetmeyen insanların yaptıkları onursuz davranıştır. aldatan elbet bir gün aldandığının farkına varır.bedeli ağırdır. ama şunuda unutmamak gerekir her insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez.ALDATMAK nereye kadar ki insan aldatmışta olsa aldanmışta olsa aldatan aslında kendini aldatmıştır. her konuda kim kime ne ederse çekecek kısas adalet bu kime ne ettiyse aynısını göreceksin seninde ciğerin yanıcak aksini idda eden yoktur sanırım..!
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SeRaP
kendine güvenmeyen ya da hayatındaki asıl insana karşı alışkanlık dışında bişeyler hissetmeyen insanların yaptıkları onursuz davranıştır. aldatan elbet bir gün aldandığının farkına varır.bedeli ağırdır. ama şunuda unutmamak gerekir her insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez.ALDATMAK nereye kadar ki insan aldatmışta olsa aldanmışta olsa aldatan aslında kendini aldatmıştır. her konuda kim kime ne ederse çekecek kısas adalet bu kime ne ettiyse aynısını göreceksin seninde ciğerin yanıcak aksini idda eden yoktur sanırım..!
sanırım 2001 veya 02 yıllarıydı çorluda askerdim şans eseri çıktıgım kızda çorluluydu.
çok eğlenceli geçiyordu askerlik bir gün çarşı izninde başka bir çocukla gezerken gördüm. akşam telefon açtı aşkım nasılsın dedi. iyiyim ne yaptın bugun dedim. evden dışarı çıkmadım dedi. jeton düşmüştü siirtli kanı varya hemen ilişkiyi rolanti yaptım.
onun ne kadar ortak arkadaşı varsa hepsini tavladım. intikamdan başka birşey düşünmedim.
aldatılmak dokunmuştu kanıma... olayı ona duyurdum ve ayrıldık. bana veda mektubunda gerçegi anlatmıştı'' O ÇOCUK DAYISIYMIŞ'' inanmadım aramadımda ama gerçekten öyleymiş. hep bu bir gün önüme çıkacak diy korkuyorum. YARIN EVLENİYORUM Ama çokta korkuyorum... ONA söyleyememiştim umarım beni affetmiştir.
demek yarın evleniyorsun :72: :258:
umarım seni affetmiştir. inşaallah.
benim başıma hiç böle şeyler gelmedi allah'a şükürler olsun...
NEDEN ALDATIRLAR?
KADIN YADA ERKEK OLSUN EĞER EVLİYSELER
ERKEK EŞİYLE BAZI ŞEYLERİ PAYLAŞMIYO İŞ SİTRESİ OLSUN YADA ARKADAŞLARIYLA GEÇİRDİĞİ GÜZEL Bİ ANIYI EŞİNE ANLAT MAK ONUNLA PAYLAŞMAK YERİNE
BAZEN TANIMADIĞI Bİ BAYANA ETKİLENMİŞ OLMALI KI BAYANDAN
UZUNCA Bİ SOHPETE GİRİYO VE BAŞLIYO ANLATMAYA
BAYANI YEMEĞE DAVET EDİYO VE BAŞLIYO İHANET
BENCE FARKLI Bİ ARYIŞTA OLMAZLARSA ALDATMA OLMAZ
BELİRLİ Bİ ZAMANDAN SONRA SIKILIYOLAR GALİBA BİRBİRLERİNDEN
BANANE BEN EVLENMİYECEM İHANET ÇOK AĞIR ALLAH KİMSE YAE VERMESİN
:208:aldatma çok karışık bir konu ama söylim aldatan erkek erkek değil topturrr :246: :10:kızlar aldatırsa kızlarda kız değil paçav radırr bide sümüklüdürrr bide keroo durrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aldatma genetik bir bozukluktur, hormonal dengesizliktir, id'in ego'ya yenilgisidir.
Yani kısacası insan doğasında bulunan, ve insanı hayvandan ayıran güdüleri bastırma kabiliyetinin yok olmasıdır.
bence aldatanın kendısıne saygısı yokutrr dıe dusunuorm cunku eger saygı olsaydı ıstemıosan bıle gusellkle ayrıl yhanı neı aldatıosnkı ne geregı var karsı cınsı uzmeye kızlarda erkklerde ıcın gecrlı hayatımda aldatmadm dusunmuorm da sacma böle seylr bence...!
doğanın kanunu.. etkiye tepki meselesi
aldatırsın ve aldatılırsın bu kadar basit
bence bir insan isteyerek aldatmaz karşı taraftan ilgi görmezse eğer aldatır
bir insan bir başka insana değer verirse diğer insanda o değeri vermezse aşık olan insan otomatikmen başka yerlerde o ilgiyi arar yani bana göre aldatanın suçu yoktur aldatılanın suçu vardır (istisnalar hariç)
çok süper bir yorummuş ve de çok doğru bir yorum..Alıntı:
playboy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Aynen ;)
Aldatan kendini aldatmış olur.. .
herkes aldatır. aldatma sadece berbaerlıkte degıl. bundan emın olun. el ele bıle dolasıyorsanız aldatılmıyor degılsınız...
pekala aldatmak sizce nedir?bende size böyle bi soru sorayım! aldatmak sadece 2 ayrı cinsin ten temasıylamı olur yoksa fikrinde düşüncelerinde bile bi başkasını düşünmek,hayal etmek iç geçirmekmidir.peki sizce hangisi daha ağır?