YA SABAH UYKUSU NE GÜZEL Dİ HİÇ UYANMAK İSTEMEDİM BUGÜN AMA İŞE GİTMEK ZORUNDAYDIM
BENİM GİBİ UYKUYU SEVENLER AMA SABAH UYKUSUNA DOYAMAYANLAR CEVAP BEKLİYORUM
OF YA BEN EV KIZI OLMAK İSTİYORUM :66:
Printable View
YA SABAH UYKUSU NE GÜZEL Dİ HİÇ UYANMAK İSTEMEDİM BUGÜN AMA İŞE GİTMEK ZORUNDAYDIM
BENİM GİBİ UYKUYU SEVENLER AMA SABAH UYKUSUNA DOYAMAYANLAR CEVAP BEKLİYORUM
OF YA BEN EV KIZI OLMAK İSTİYORUM :66:
tama çok basit ev kızı olman için..
işten çıkarsın...
bende sabah uykusuna doyamıyorum..
ama işimi de seviyorumm.. :274:
3 senedir sbah uykusunu tatmadım ben :(
haftaiçi her sabah erken uyanmama rağmen gece bi türlü erken uyumuyorum :D
Bazen sabah uykusu o kadar tatlı oluyor ki annem bıraksa ertesi sabaha kadar uyurum :D
BENDE İŞİMİ ÇOK SEVİYORUM AMA EV KIZLARINADA ÖZENİYORUM
PASTA TATLI YAPARLAR KOMŞU KIZLARINI ÇAĞIRIM DEDİKODU YAPMAK TEK DERTLERİ KOCA BEKLEMEK HE HE
AMA BU ZAMANDA EKMEK ASLANIN AĞZINDA
ÇALIŞMADAN OLMUYO ARKADAŞ
şoförlerin arabalarının arkasındaki şu güzel söz en güzel açıklama olur bence
bir sana doyamadım
birde sabah uykusuna
:25: :25: :25:
kalkmanız gereken saatten yarım saat önce kalkıp yatakta şekerleme yapmak gibisi yok bence.
Bir de televizyonu açıp, klipler eşliğinde şekerleme keyfi gibisi var mı :D
sabah uykusu çok güzel ya bir de sabah annem kızım okula demezmiydi sinir olurdum
sabah uykusu güzelde sabah sabah odana güneş gelmese......... :6:
ooo sabah uykusunu hiçbişeye değişmem ben yaa
ama 1 yıla yakındır sabaha karşı 5-6 gibi uyudugum için uykuyu unutuum :242:
sabah uykusundan nefret ederim aksine
sabah erkenden kalmak kadar keyfli birşey yok bence
hemde sağlıklı..
Ev kızı oLdugunda sanki sabah uykusuna daLican .. pissssikk uyursun, en basitide kaLk kahvaLti hazirLa annene yardim et :p
Sabah uykusunu cok severim bende, ama bu ararLar gece iLe beraber yoLa cikioss iLk günes isikLariyLa beraber kahavaLti yapioss :p anLicaginiz uzun zamandir ne gece ne gündüz uyku tatmadim :D
:261: :261:ben gece uyumayı sevmem sabah uykusu daha süper oluyor :261:
VALLA BENDE SABAH UYKUSUNU COOOOKKK SEBERİM TATİL GÜNLERİ 1 DE UYANIRIM
sabah uykularını özledim.
uymak istiyorum :139: :25:
bende çok seviyorum sabah uykusunu ama annem sağolsun bırakmazdı pek uyusam bir kaç gundır aldıği uyku ialçalr yuzunden sabah uyanmıyor
bundanda ben karlı çikiyorum istedğim kadr uyuyorum sabhları artık :29:
bu siralar ögleden sonra ise gidiyorum, uykumu alioorum n gzL :) :220:
ne demisler bir sana doyamadım birde sabah uykusuna :D :51:
dün sabah pazar günü 3 uyandım bu gece sabahlayacam ...
Gece kaçta uyursam uyuyayım hafta içi hergun saat 7 de kalkıyorum bazen gec yattığım vakit uykuya doyamadıgım oluyor ama alıştık sabah erken kalkmaya... Benden size tavsiye alarm yada baska biri sizi uyandıracagına siz kendiniz uyanın bakın o zaman daha dinç oluyorsunuz gun içinde...
En güzel uyku bana göre sabah uykusudur daha güzellide güneş görmeyen bir evde yatarsan uyku daha da tatlı gelir;):)
bende erken kalkmayı özledim:(:(
ama yatak sıcaksa hiç kalkasım gelmez:D:D
bende sadece sabah uykusu değil günün bütün vakitlerinde uyumayı severimözelliklede bu aralar okuldan geldikten sonra 5 6 saat uyuyorum çok uyumaktan yemek öğünlerimi atlıyorum :) sadece akşam yemeğimi yiyip ardından sabaha kadar tekrar
masallah tum board ailesi seviyor sabah uykusunu:) benim kadar seven yok galiba:)
Yok walla biz okullu olduğumuz için müdür dedi sen dedi bi daha uykuya kalırsan dedi sınıfta kalırsın dedi o yüzden yatmıyorum fazla uykuyla aram yok..:):)
güneş yüzüme vurmazsa güzel evet ama işe geç kalmakta çok kötü.
Neyseki ögleden sonra ise gidiyorum,yoksa ne ahlar ederdim,hocami birakip öteki yasli amcama..:20:
Bende uyumucam iste cünkü uykum yok..ama güzel bir film izlerim simdi, sonra günes dogar parka giderim kazlara ekmek atarim :)