şuan elimde power pointden cd ye aktardığım bir ses klibi var bu şarkıyı siteye göndermek mümkünmü
özellikle isminizi yazmamın nedeni sizin bu konularda daha bilgili oluşunuzdandır şimdiden teşekkürler :55:
Rohan Derbeder Nazan56
Printable View
şuan elimde power pointden cd ye aktardığım bir ses klibi var bu şarkıyı siteye göndermek mümkünmü
özellikle isminizi yazmamın nedeni sizin bu konularda daha bilgili oluşunuzdandır şimdiden teşekkürler :55:
Rohan Derbeder Nazan56
ii bakaLim ozaman onLar sana söyLesin :53:
:61: Bizde Bilyorduk
efsu yanlış anlama tabiiki herkes cevap verebilir tamam yanlış yaptım özür
efsu sorunuma çözüm bulurmusunuz
dargınlığın geçtimi
hadi hadi
efsu :22:
mesajdan sonraki :10:
umarım kızgınlığın geçmiştir
efsu yardımınızı bekliyorum
Ooo EFSU ALınmış Bikere Kardeş Madem derbeder rohan ve nazan56 dan Yardım İStedin Hadi Onlar Yardım ETsin
o0o0o0o0o0 devam devam .. :1: :224:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : çıtır_kız
Ooo EFSU ALınmış Bikere Kardeş Madem derbeder rohan ve nazan56 dan Yardım İStedin Hadi Onlar Yardım ETsin
heheh :224:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
o0o0o0o0o0 devam devam .. :1: :224:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : çıtır_kız
halbuki ağlamıştı satırlarım yazdıklarına
inlemişti bağrım başkasının kararına
özürler göndermişti dargınlarına
ama olmadı ama olmadı
Ya Kardeşim Şaka Bİ Yana Gerçekten Bİ BİLgim Yok olSa Yardım
Etmezmiyim
ya o yüzden yardımı o arkadaşlardan istemiştim her şey için teşekkürler genede
aynı konuyu 2 defa açmışsın lütfen konu açrken
daha dikkatli ol
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ibrahim155
Rohan Derbeder Nazan56
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sitesine upload et.
sonra
PPS BÖLÜMÜ
Power Point Harikalar Diyarı
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bölümüne sun.
her konuyu geyik ve muhabbete çevirmeyin lütfen.
biraz ciddi olun.