yapılması gereken en son şey olsa gerek benim için
Printable View
yapılması gereken en son şey olsa gerek benim için
Direk suratına tükürürdüm :8: Aldattığı çocuğu da bir güzel benzetirdim :252: aynı böyle
:241: :241: benim sevdiğim kız aldatmazz eyer olursa önce beni aldattığı kişiyi bulurr onu 84 parçaya ayırırım sonrada herbir parçasını sokakta gezen bir kedi yada köpeye veririmmm kıza ne yaparımmm bişey yapmam allaha havale ederim kızı*** :108:
ben sadece ikisine mutluluklar dilerim
bndee bişi yapmam allahından bulsun........o benim gibi birini kaybettiği için pişnmanlık duyar benm sölicek tek söz
gİDen GİTmİŞTİr gİttiĞi güN biTMiŞTir bEn gİdENi dEĞiL giDeN BeNİ kyBeTMiştİR
Ne sohbet ama, kısa kısa yazılarla nasıl sohbet ediyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum ama neyse madem konu açılmış bende hatırıma gelen bir anekdotu hemen aktarayım size
Hayrettin Amcaoğlu'un hikaye kitabından hatırladığım kadarıyla aktarıyorum size:
birgün adam evine gelir ve karısını bir erkekle yakalar, görmezden gelir ve mutfağa gider. Kadın acaba gördü mü görmedi mi diye telaşa düşer ve adamı sandığa kapatır. ve kocasının yanında gider, hal hatır sorar. Adam hiç bozuntuya vermez. (bunu anlattığında yanılmıyorsam, yaşanmış bir olay diye anlatmıştı)
Adam koltuğa oturur ve tv seyretmek ister. Kadın hala tedirgindir; gördü mü görmedi mi :S
Kadının aklına bir fikir gelir. Bahçede besledikleri kedileri doğum yapmıştır. "Kocacım kedimiz doğum yapmış, yavrularına beraber isim takalım mı?" der. Kadın başlar isim takmaya "Bunun adı gördü mü görmedi mi olsun" Adam da "bunun adı da Gördü olsun" Kadın diğer kediyi eline alarak "bunun adı da Peki ne yapmayı düşünüyor olsun" der. Adam da diğer kediyi eline alıp kadının suratına oracık üç defa "BOŞ OL, BOŞ OL, BOŞ OL." der.
Aradan yıllar geçer, birgün bahsettiğimiz bu adam elinde meyve sebze hapsin yolunu tutar. Hapisteki adam evde karısıyla aldattığı adamdır. Adam şaşırır. "Yaw ben senin karınla birlikte olan adamım, nasıl beni ziyarete gelirsin, yoksa beni öldürmeye mi geldin" der. Adam da gayet sakin, biz yeni evli bir çifttik. Daha işin başında bu pisliği yaptı ya bana, mutlaka bunu huy edinmiştir dedim ve tahmin ettiğim gibi oldu. Benden boşandıktan sonra senle evlendi ve seni de aldattı ve sen benim kadar sakin olamayıp, adamı öldürdün."
Hikayesi benden, ders alması sizden, haydi bana müsaade.
rohan kardeş bu kadar uzun yazmanın manası yok kıza bi yorum yapıp bitirebilirdin ama ilaki uzun yapacam diyorsan hikaye değil roman yazsn sevinirim :11:
ya bai konuyla alakalı değil ama harttn amcaolu edebyt öretmenini mi kastediyon :49:
:264: kuralcıı çok kuralsızsınn birazda edep..... :53:
eyüp arkadaşım konuşmaların benm asabımı bozuyo bi daha baa mesaj çekme şikayet edeirm seni sivil hayatta sakın karşıma çıkma YAKARIM :232:
:q:kuralsızzz arkadaşşş zaten uyarılmışsınn yani Allahından BULMUŞSUNN birde benden bulma birde senle uğraşamam çok istiyosan sivill hayattta da karşılaşırızzz :q: beni nerde bulacağını birazz sorarsann eğerr öğrene bilirsinnn senii beklerimmm :q:
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kuralcı_56
eyüp arkadaşım konuşmaların benm asabımı bozuyo bi daha baa mesaj çekme şikayet edeirm seni sivil hayatta sakın karşıma çıkma YAKARIM :232:
tehdit sana yakışmamış dostum
BANLANDIN dostum. senin gibilerin yeri değil burası. Kuralsız bile olsan, bizde kurallar var, prensipler var.
KomIK bı konu cvp verılmeye bıle deger deıl :) bası farklı sonu banLI :)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kuralcı_56
Banlanmış en sonunda
:42: :51: :211:
Soruya cevap veriliyomu peki :D:D:D:D:D
yorum yapmaya bile değmez allah herkese hayırlı kısmetler versin
:67:mesela ben önce kızı sonra erkeği bi güzel benzetir ondan sonrasını allah bilir :69:
ya arkadaşlar bazılrı yazmış asarım keserim benzetirim 84 parçaya bölerim bence o insan için bu kadar uğraşmaya değmez ben onu bi hamam böceği gibi görürüm sadece midem bulanır :14:
bende onu aldatırım diyenleri kınıyorum en güzeli
okkalı bir tokat o takat ona ömür boyu yeter :1: :1: :108:
başlık biraz uygun değil, sonuçta çıktığım kız diye birisi yok :228:
aldatılırsanız ne yaparsınız yaptım onu ben.
Aldatan insanların psikolojik bozuklukları olduğuna inanıyorum. Kendilerini yeterince sevmediklerine eminim. Bu aldatan kişilerin de egoları çok çok yüksektir eminim. Kendilerine hayranlardır. Maalesef kalkıp da kendi yanlışlarını göremezler. Fazla ego sahibi olmanın da psikolojik bozukluk olduğunu düşünüyorum. Sizin güzel ya da çirkin olmanız fark etmez. Güzel kadınsanız da 'Böyle güzel bir kadın var elimde. Daha güzeli neden olmasın?' diye düşünebilirler. Yani 'kullan at' yaklaşımı..
beni sevmiyorsa artık, bırakırım. Kimsenin sahibi değiliz. Kimsenin üzerinde hakkımız yok. `Onu yapmayacaksın!` demek, yargılamak doğru değil. Adamın öyle bir ihtiyacı varsa, `Neden doğdu bu ihtiyaç?` diye sorulabilir ancak. Böyle bir problem varsa beraber yaşacağız..
Tabikide hiçbişey yapmam...
:69: valla kusura bakma arkadaşımm delikanlı adam keserde biçerde bu böyle gelmiş böyle gider herkes sonunun ne olacağını düşünerek hareket etmeli değilmi yani :16:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
ya arkadaşlar bazılrı yazmış asarım keserim benzetirim 84 parçaya bölerim bence o insan için bu kadar uğraşmaya değmez ben onu bi hamam böceği gibi görürüm sadece midem bulanır :14:
eyüpcüm yakıştıramadım sen öle biri diilsin severim seni uğraşmaya değmmez sevgini de hakketmez bana göre ama sevgilisine derim benimle daha önce çıktı çoık iyi biri değil yarın öbürgün senide altadır dikkatli ol onada kapak olur böle kişiler ne sevilir ne de sevilmeyi hak ederAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : -eyyüp-
:69: valla kusura bakma arkadaşımm delikanlı adam keserde biçerde bu böyle gelmiş böyle gider herkes sonunun ne olacağını düşünerek hareket etmeli değilmi yani :16:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : beyazgelincik
:q: eyvallahhh kardeşim bende seni severimm ama ne yapalım her insanın yapısı farklı işte :241:
yüzüne tükürür aldatığı kişiyle mutluluk dilerim
gördüm yerde yolumu değiştiririm
işte bu kadar
uztmanın manası yok
kızın anasından gelen sütü haram ederim erkeğide bi güzel ben döverim baktım hıncım yetmedi kankilerle artıkın hastanelik ederim yaparım vallahi yaparım :225:
daha aldatılmadım ama.. aldatılırsam ...! :yes:
bişey yapmadım ben.....çok sevdiğimden hala kendisini sadece uzaklaştım...rabbim bilsin dedim....ve rabbim önce kardeşini sonra annesini aldı ve bir başına kaldı hayatta....şimdi yalanlarıyla birbaşına benim bişey yapmama gerek yok.....en güzel cezayı RABBİM en güzel şekilde veriyo......ıslah etsin inş onu rabbim....
Allah'ından bulsun daha ne diyim
benim ona verdiğim değere karşılık bunu yapıyorsa daha ne diyim yani...
bi tokat yeter.
beni aldatmış olsa hiç bir şey yapmam direk olarak kafasına sıkar giderim .....
çıktığım bi kız yok ama neyse aldatıldığımı hissedersem kessinlikle ve kessinlikle onuda aynı silahla bende ona bu duygunun ne demek olduğunu tattırırım buda kulağına küpe olsun
aldatmışsam birazda suçu kendimde aradım.. çünkü kadınlar aldatmak için herzaman bir sebep ara erkeklerin aldatmak için sebebini yazmayayım :98:
verilecek en güsel cevap susmaktır !...
bende onu aldatırdım..
ama bu buna yakışmaz...
beni aldatanı hayatımdan çıkarırdım...
Seven asla aldatmayı geçirmez çünkü...:96:
Allah'ından bulsun banane..