tatil yaptınız mı arkadaşlar
siirt çok sıcak ya
tatile gidenler nereye gittiklerini bizimle paylaşabilirler
Printable View
tatil yaptınız mı arkadaşlar
siirt çok sıcak ya
tatile gidenler nereye gittiklerini bizimle paylaşabilirler
malesef ben yapmadım.
bu yıl siirt'te kaldım.
kısmetse seneye artık..
maalesef daha tatil yapamadım ama sponsor olan varsa tatile giderimmm :259: :259:
Biz Açlıktan Birbirimizi yiyoruz yer Yerimi Isırıyorlar Açlıktan Tatilemi Gidecez Halla Halla :):) :65:
Şaka Yaaa Daha Çıkmadım Yılbaşında Çıkmayı Düşünüyorum...
Tam anlamıyla tatil denmesede gecen hafta işlerim için biraz gezdim(İstanbul,Ankara,Giresun,Tiflis) daha cok yoruldum desem yeridir. :D:D:D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
daha cok yoruldum desem yeridir. :D:D:D
:69: :226:
Yoqq ya ne tatili :7:
her gün tatil yapıyorum...
YALOVA VEYATTA CINARCIK MANYAK BİRYER SEVECEGİNİZİ UMARIM GİDİN GÖRÜN
Ben yarın akşam üstüü mersin e yolcuyummm :) Hadii hayırlısııı
no yapmadık..siirte kaldık..be :7:
valla tatil matil yoktu seneye inşalalh :27:
Tatili Yapalı Cok Oldu Yaa Mersine Gittim
Hariqaydı :272: :42: :259:
Valla oyle :D ukalalık yapmıyorum... 1 haftada 7500 km otobus yolculugu ve otobuste uyuyamıyorum...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : emrerojava
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
daha cok yoruldum desem yeridir. :D:D:D
:69: :226:
yapmadık yapanları gördük..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ufak bi gezi yaptım ama dönünce tatile gidecem
:226:NE Tatili yaw işten başımı kaldıramıyomki bence tatil bana göre değil :227:
ne şansızsınız üzldüm ama ben yine 4 günlüğünede olsa tatile gitcem bakalım allah nasip ederse
tatile gidemedik
Ben hergün bordruma gidip geliyorumm
Tabi su taşımak için :11: :11:
Daha gitmedim ama bi aksilik çıkmassa ya bi haftalık ege tatili yada 15 gün bakü ye gitme ihtimalim var inşalla bi aksilik çıkmaz.. :9:
walla 2 gün önce geldim we bidaha gidecem ayın 20,22 gibi sizinde gelmenizi isterim :250: ...gelen yok mu ??? biletleri ben ayarlıyayım
:51:keşke tahtile gide bilsem çok iyi olucak ama ne yazıkki bana tahtil yokkkk :231:
walla abi hem tatil yapıyorum hemde çalışıyorum istanbulda nasıl tatil yapılırsa bnde öle yapıyorum istanbul beşiktaş-ulus-ortaköy mekanlarım :D
insanın kendine vakit ayırması çok önemli bence tatil hepimizin hakkı ya ama bende tatile çıkamadım
tercih yaptık üniversiteye bakalım bi yer gelirse artık mezun olduktan sonra kendi paramızla tatile gideriz yani ölme eşşeğim ölme daha okul bitecek hooo hok :yes:
tatil yapamadım bu gidişlede yapamayacağım :273:
:) ßen Şuanda Yapıom Marmaris İçmeLer :)
Herqün Kum Deniz Ve qızLar :262:
qeceLeyinde ßarda Dans HopLa zıpLa ooOoOo
Süper vaLLah :)
hayır ya valla sıkılıyorum bii günde yapsam süper oluır
ben yaptım ama neye moralim yine bozuk
daha dün gece geldim ama bence siiirt tüm tatil yerlerinden daha güzel havasına kurban oldugum şehir,bi karışını bi dünyaya benzetmem...
bana hergün tatil zaten :3: :3: :3:
Antalya'dayız,hep tatildeyim yani :51:
ette kesinlikle sana katılıyorum siirt gibisi yok dünyanın neresine gidersen git insanın kendi memleketi ve memleketlisi gibisi yokAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
daha dün gece geldim ama bence siiirt tüm tatil yerlerinden daha güzel havasına kurban oldugum şehir,bi karışını bi dünyaya benzetmem...
yeni tatil'e gidecem..
Her günüm tatil..