-
rohan ve siirtlilerboard
Rohan ile dostluğumuz sitenin geçmişinden daha eskilere dayanır siirtte netin hala 56k hızında modemlerin olduğu dönemlerde daha ADS lenin Türkiyede bile ne olduğu bilinmezken tanırdım onu.. iyi bir insandır kendisine haksızlık yapılsa dahi kalp kırmamak için susmayı bilecek kadar olgun bir yapıya sahip.. mürekkep yalamamasına rağmen web tasarımı konusunda tırnaklarıyla kazıyarak bu seviyeye kendi gücü ve azmiyle gelmiştir..
Ve bu bilgisiyle Muhamet bize Siirtlilerboardı hediye etmiştir.. hediye diyorum çünkü bu sitenin ismi siirtlilerboard tır ve bizi temsil ediyor. Mükemmel derecede bir site olmaya bilir eksiklikleri elbette olacaktır.
ama bu site kesinlikle para amaçlı kurulmamıştır. maksadı bellidir.. tanışmak kaynaşmak ve bir şeyler paylaşmak.
siirti Türkiye ye ve dünyaya daha iyi tanıtmak sitenin amaçlarından biridir. dünyaya diyorum çünkü googlenin istatistik sayfalarına girerseniz göreceksiniz ki bu sitenin Hollanda dan ABD den Ukrayna dan bile ziyaretçileri var
Ben kendi payıma her konuda rohanın maddi manevi her zaman yanındayım.. bize hiçbir çıkar gözetmeden ve menfaati olmadan böyle bir site yaptığı için teşekkür ediyorum
Playboy :1:
-
söylediklerine aynen katılıyorum..rohan abi seni seviyoruz..
-
harikasın plaboy
ne zamandır aklımda olan bir türlü kelimelerle ifade edemediğim site dışında her zaman dile getirdiğim fikirlerim ve izlenimlerimi çok akıcı bir dille ifade etmişsin teşekkürler bunun farkında olmak bilmek ne kadar güzelse; anlamak istenmeyip siteyi ve rohanı su istimal etmekte o kadar üzücü
başarı ve azminin devamı dilekleriyle her zaman olduğu gibi yanındayım üstat :1:
sanada kucak dolusu teşekkürler playboy :4:
-
PLAYBOY bu yazdıklarına aynen katılıyorum teşekkürler çok duygulandım gerçekten bu yazınla bir daha sayın admimizin bizler için neler çektiğini oturup düşünmemiz lazım
-
Görüş ve düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum.
Konuyu açman bana daha bir güç verdi. Allah razı olsun.
-
Sayın Rohan Abi senin bu siteyi yapma amacın siirtli gençlerin tanışma kaynaşma v.b i yapmaları için yapılan bir sitedir...
rohan abinin ne bir parakazancı var nede bir maddi birşey...
o bir siirt sevdalısıdır..o gençleri düşünüp bu siteyi gençler için yapmıştır...
ona sonsuz teşekkürlerimizi bildiyoruzz.
Dünyayı Verseler Değişmem Siirtliler-boardı...
-
biz her zaman seninleyiz acı ve tatlı gününde.
seninle gurur duyuyorum rohan abim.
bize yaptıkların katkılardan dolayıda sonsuz teşekkürlerimi iletmek istemiyorum.
Allah gönlüne göre versin. yolun her daim aydın ve açık olsun...
-
İmkanlar dahilinde Siirt ve site için elinden geleni ardına koymayan bir insan Allah muvaffak eylesin...
-
Siirt ve insan sevgisiyle ayakta kalan bir site. :150:
-
çok haklısınız.
Seviyoruz, :72:
-
bende katılalı uzun olmadı ama ben bu sieyi sizleri ayrı seviyorum beni tanıyanlar az ama bende yazşm bari
sitelerden sıkılmıştım arkadaşlık yok diye ama delilermekani ordan da buraya 2 takıldığım site var diyorum
rohan abim bu siteyi açtığın için sağol açılmış olmasaydı
derbederi akıllı esmerimi tanıyamıcaktım bu arkadaşlıklarını seviyorum
iyiki varsınız :143: :143: :223:
-
Karşılaştığımız onca engel ve olumsuzluklara rağmen hala ayaktaysak eğer, bunu sizin gibi vefalı dostlarımıza borçluyuz.
İyiki varsınız. Sizler varoldukça bizler daima burada olacağız.
-
YePS:)
BAzen ne Desen Boş OLurya SU an o durumlardan bırıyle karsı karsıyayım .. Bu kadar guzeLLLıgı bı arada tuatbılmek emek ıster ... Emegınden DOlayı ROhan a ve dıer arkadaslara TSk..
-
ağzına sağlık çok etkileyici ve duygulandıran bir gerçek.
adminime sonsuz teşekkürler biz her daim yanındayız.
acı gününde, tatlı gününde. hedefimiz dünya sitesi olmak.
bunu da bir gün başaracağımıza inanıyorum..
playboy abicim sana da en derin teşekkürlerimi iletiyorum...
herşey gönlünce olması dileğiyle...
-
gerçekten harika bir insan adminmiz s.s