[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sizce aralarında en karizma kim ve ben hangisiyim çok basit tercihinis ben olacak kesinlikle
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sizce aralarında en karizma kim ve ben hangisiyim çok basit tercihinis ben olacak kesinlikle
en sağdaki sen olmalısın kappa.
başarılar diliyorum sana.
arkadaşlarında en az senin kadar karizma çıkmış.
en baştaki sensin diye tahmin ediyorum
başarılar kardeş am sonuç yokmu yaaa
Sagdan 2. en karizma bence...
başarılar dilerim hepinize... :29:
başarılar :)
semih abi karizma çıkmıssın polat alemdarın tıpkısının aynısı olmussun eyüp kereta sende sanki mapshane koğusundaki mahkümların duruşu gibisin şaka kankiş süpersin :275:
:222: en karizma ben çıkmışım ama en sağdaki sensinn onu kesin biliyorum semih abicimm saygılarr sende benim kadar karizma çıkmışsınn keyfin bakk :246:
Ooo kimleri görüyorum,Kappa demek sensin.Toplamışsın dostları.Karizma çıkmışsınız.Başarılar...
ortalarda ola bilkirmisin ?
Yoqq en sağdaki Kappa :54:
:248:arkadaşlar hemem hemen beni buldunz ben uzun paltolu olanım yorumlarınız için teşekkür ederim ağzınıza sağlık :34:
basarılar kardessss
arkadaşlar beni çoğunuz bulmuşunuz vakit ayırdığınız için teşekür ederim
:260:
bunlar bu fotoğrafı bayramda çekmişler...ben biliyommmm...baksanızda elbiseleri parlıyo onlar değil....:170: :11: :165:
ado gülüm yok ne bayramı biz cami öünde dilenirken çekmiştik :46:
:37: BENCE AN KARIZMATİK SOLDAKİ BENCEEEEEEEEEE SAĞDAKİİİİİİİ SEMİHHHHHHHHHHH
bence enkariz ma semih valla dierleri beş para etmez ame sen farklı çıkmuışsın :75: :42: :156:
inanki sen adamdan anlıyon burhan teşekür ederim bunu eyübün yanındada söle :88: :88:
En yakısıklı ve en karizmatik eyüp çıkmız :163:
teşekkürlerr saol kardeşim ama zatenn ben bu resimede birşey idda etmiyorummkii kabul ediyorumm kötü çıkmışımm ama zorrla çektiler ondandırrr [BLINK]sen kendini övme başkaları övsünn [/BLINK]Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_mk
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : -eyyüp-
teşekkürlerr saol kardeşim ama zatenn ben bu resimede birşey idda etmiyorummkii kabul ediyorumm kötü çıkmışımm ama zorrla çektiler ondandırrr [BLINK]sen kendini övme başkaları övsünn [/BLINK]Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_mk
tamam eyüp zorla çektik doğru ama zorla sen bize çektirdin resimde herşey belli olmuyomu sen bizim kolumuza girmişsin bırakmıyosun kaçalım sen demedinmi semih abi apo abi ikinizle bi foto çekeyim yeter demedin mi fotoya bak ama kim zorla çektiri yor