Evet arkadaşlar dün gece itibari ile yayin başlamıştır herkesi bekleriz....Su anda radyomuz yayında ..dj hayat ile herkesi beklİYORUZ...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Evet arkadaşlar dün gece itibari ile yayin başlamıştır herkesi bekleriz....Su anda radyomuz yayında ..dj hayat ile herkesi beklİYORUZ...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi bakalımm hepimize hayırlı olsunn :62:
bi daha ne zaman yayındasın onuda yazarsan ablam seviniriz.
hayırlı olsun hepımıze:)
Hayırlı,uğurlu olsun vatana millete : ))
haydi 8-12 ye kadar ben yayındayım bu gece isteklerinizi bekliyorum..
haYıRlı olSun... :267:
Yayındayım isteyen geLsin .
KImSenın Yayını DInLemedım daha ama herkese koLay geLSın Sımdıden ıyı yayınLar...
saoL sanada :D
sabah yayınındayımm beklerim...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
Yayındayım isteyen geLsin .
bayram nedeniyle açtığımız radyomuzu tekrar Baykan'ın sesi radyosuna yönlendirdik. Herkese duyurulur.
radyodayım beklerim arkadaşlar...
hopörlerimin bozulacağı tuttu ya :215: :215: :215:
bugünlerde yepyeni bir dizayn ile herkesi şaşırtmayı düşünüyorum.