[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Devamını bekliyorum ablacım ellerine saglık...
ellere sağlık board üyelerinin sıkı çalışmalarını görmek bizi duygulandıtıyoooo :71:
Guzel fotograflar ellerine saglık...Devamını bekleriz ama bizi şımartıyosun :D:D
demek ki isteyince oluyormuş.
Photoshop ve Corel Draw bilmek herşeyi bilmek gibidir.
ikisini de en iyi şekilde öğrenmen dileğiyle.
Son yaptığın çalışmalar çok güzel olmuş. Başarı merdivenlerini tırmandığını söyleyebilirim.
Güzel olmuş başarılarının devamını dilerim
Hala inanamıyorum ama çok güsel çalışmalar başarılarının devamını dilerim :4:
İlk çalışman hoşuma gitti.Öğreniyorsun yavaş yavaş darısı başıma :))))
Foto Muhabiri Olmak İstiyorum
Fotoğraf arşivimden bulduğum
Cumruhiyet meydanında
Atatürk havuzu içinde çacuklar yüzerken
Bir kare almaya çalışıyordum.
Derken bu iki ufaklık beni gördü
ve onlarda benim yaptığım hareketi yapmaya çalışıyordu.
ve ortaya bu manzara çıktı.
fotoğrafta görünen diğer modeller
soldaki kanal56 muhabirimiz
ve sağdaki ise site üyemiz general
site olarak gittiğimiz tillo gezisinde
üstadın kalesinde röportaj yapılırken
tarafımca çekilmiştir.
photoshop çalışmam sonucu
ortaya bu manzara çıktı...
şimdiden eleştiri ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
paylaşımlarınız bol olsun...
sevgiler...
Güzel olmuş eline sağlık. Ama eklediğin görüntülerde çok fazla ışık izi var. Eklemeden önce Contrast ayarlarıyla oynayıp o etkiyi azda olsa azaltabilirdin. Yani eklediğin görüntü ile arkadaki resimin Contrast dengesi bir birine ne kadar yakın olursa o kadar iyi sonuç ortaya çıkar.
verdiğiniz bu çok önemli tiyo için sizlere minnettarım.. teşekkür ediyorum..
daha işin acemisiyim ve bunlar ilk çalışmalarım...
şimdiden sunmaya başlayayım dedim..
iyiye doğru gidersem bunlarda bana "Nerden nereye" sözünü hatırlatsın diye ekledim..
tekrar tekrar teşekkür ediyorum...
süper çalışma olmuş harikalar çalışmalarını bekliyoruz :261:
süpersin derbeder malzemen bol daha iyilerini görmek dileğiyle
şimdiden yolun açık olsun başarılar şu ana kadarkiler ilkler demene rağmen ustaca
tebrikler :1:
derbeder kardeş seni tebrik ediyorum gerçekten çok çekici ve emek sarfedilmiş çalışmalar...
Çalışman süper olmuş derbeder umarım bu çalışmaların hiç eksilmez
Rohan ustanın dedigi gibi isteyince Oluyormuş :) Biraz Emek Ve Heves Olmalı Bu İş İçin Tüm Çalşmların için teşekkürler Derbeder
uzakta bulunan bir siirtli gurbetçimizin memleket hasreti sona eriyor galiba.
baktığı her yerde; düşlerinde memleketini gören gurbetçimiz bu hasreti, bu özlemi sona erdirmek için memleketin yolunu tutmuş; ve geç kalmadan yollara düşmüş..
harika olmuş süpersin :72: :72:
güzel çaılşmalar ellerine saglık derbeder ... paylaşımın devamını dilerizz...
süper çalışmışsın derbeder
dikkat ette ulaş uyanığı yarın öbürgün modellik ücreti filan istemesin uyandırma
herifi başımıza iş alırız
:51:
Ulaaa Patent haKKımı isterım :):):):) o karızmayı bulmak zordur :Pp hee dıyım sıze saka bı yanada emegıne saglık Derbeder.. :):):)
Senden bu seferklık para almıommm ama eleman abiyi görünce büryann isticem ondan :P :D
hadi ordan büryan verecek olsak naomi campel ile anlaşmıştık ta eskiden kadın bi deri bi kemik zaten et mi görmüş afrikada :51:
ama hakkını yememek lazım bu kısıtlı imkanlarda modeliği tüm medeni cesaretinle reddetmeyip hatta severek yapman sevindirici teşekkürer
Şu anda ağda yapmaktayım :):):):) ağda işlemi bittikten sonra Nü pzolarda verecem :):):) Hersey Sanat için BU arada o Büryanı yıyecemmm :):):)
yersin yersin münasip bir zaman da ve münasip bir yerde mümkün mertebe isteğiniz yerine getirilecektir sayın campel siz o tüylerden bi kurtulun gerisi kolay :51:
Yaşasın Büryan yemek :):):)
eLinE saĞlık derBedeR şAHaNE reSİmLEr...
EmEğinE saĞlık...
çok güzel
tomide ki duruş ve karizma tam da şu gördüğünüz uçak benim der gibi tebrikler
yakışır tomiye limana çektiği gemilerini unutmuşsun :51:
Son çalışma bence cok güzel. :4: Sen azcık montaj çalışmalarına ara verip tasarım çalışsan hiç fena olmayacak. Yok illaki montaj çalışacam dersende resim birleştirmeden bir adım daha öteye gitmeye ve gerçekçiliği yakalamaya çalış. Bence daha güzel şeyler yapabilirsin. :143:
derbeder şimdi emepğine sağlıl güzel olmuş....
Şimdi yönetmen moduna geçiyorum......
şimdi bi aralar Tomi Hava Yoları vardı onun meselesini anlatıyım
şimdi Tomi Hava Yoları benimdi çok güzeldi. çok para kazanıyordum o kadar para kazanıyordumki..Dedmi biliyorsunuz bend dedemi sevmiyorum cebimde 54 kuruş varsa vermem ona ama o kadar para vardıki dedeme 1 para torbası para gönderdim . ama doymyor bi daha gönder dedi .. yaw doymuyor gelde anlat zaten sevmiyortum bende göndermedim. neyss nerde kalmışdık heh Tomi Hava Yoları 5 dk istanbula gidiyorduk 10 dk da amerişkaya gidiyorduk. iş te bizim Tomi Hava Yolarında hostes vardi adi azizeydi allah belasini versin yaw ne kadar güzel bi hostesdi ama ismi güzel değildiki.. onun babası benim dedeme benziyordu onun da allah belasını versin.. işite kız beni seviyordu ama babası izin vermiyordu bende Tomi Hava Yolarıın mülkiyetini istedi bende verdim vermez oalydım allah belasını versin işte babası bütün paramı aldı uçaklarımı aldı... allah belasını versin
nese Tomi Hava Yolarını Türk Hava Yoları yaotılar işte bizimde bugünlük hikayemiz bu kadar herkese iii geceler... Tomi Hava Yoları oldu Türk Hava Yoları ama babası da akıllık etti hem para hemde kıznı aldı aferin ona ama allah belasını versin.. nese
NOT: ama kız ne güzeldi her gece her gece rüyama giriyor ..
Tüm hakları bana aittir.
hatalıysam lütfen 0505.............
hepsi de çok fgüzel ama ben en çok ilk ve son çalışmanızı daha da beğendim..