[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Kont Zortl@k sana ne kadar teşekkür etsem azdır diye düşünüyorum.
diğer pc için bir yerden indirdim de ne indirdim bilmiyorum ve ingilizce çıkmıştı.
nasıl yapacağımı kara kara düşünürken senin açtığın bu konuyu gördüm.
paylaştığın için sana tekrar teşekkür ediyorum..
emeğine sağlık
ama sayfa açılmıyor
ben zaten msn 8,5 kullanıyom 3 aydır :42: :42:
Her hangi bir sayfa açılmayacak zaten. Linke tıkladığında programın inmesi lazım.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaNıM aGa
ama sayfa açılmıyor
ben zaten msn 8,5 kullanıyom 3 aydır :42: :42:
Uzun zamandır 8.5 var ama o beta sürümü. Bu ise nihai yani kararlı sürüm. Bence beta sürmü bir an önce kaldır. Beta sürüm demek risk demek.
şimdi iniyor dademin açmıyordu sağol :yes:
Paylaşımın İçin teşekkürler Ama Sürümü Kontrol edin bence :)
Gerçekten 8.5 işte kanıtı uzun sürdü ama kontrol etmek için yükledim. :271:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : SONnefes
Paylaşımın İçin teşekkürler Ama Sürümü Kontrol edin bence :)
Eğer setup dosyasının sürümünden bahsediyorsan o zaten hep farklı olur mesela 8.1 in setup dosyasında sürüm olarak 6.0.xxxx yazar.
çıktığını duymuştum ama bence indirmeye hiç gerek yok.
MSN'yi açtığınızda (yeni sürüm çıkmıştır.MSN'nizi güncellemek için tıklayınız) yazıyı zaten gelecektir. O yazı gelmeden program kurup, bilgisayara casus doldurmanın bir anlamı yok bence...
yuha benim msn hata kodu veriyor yaw nasıl düzelcek :55: :55:
Yok abi casus yazılım falan yok. Dikkat ettiysen link herhangi bir rapid veya ona benzer bir sitenin linki değil. Direk microsoft'un linki.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
çıktığını duymuştum ama bence indirmeye hiç gerek yok.
MSN'yi açtığınızda (yeni sürüm çıkmıştır.MSN'nizi güncellemek için tıklayınız) yazıyı zaten gelecektir. O yazı gelmeden program kurup, bilgisayara casus doldurmanın bir anlamı yok bence...
BENDE 8.5 KULANIOM :3:
PAYLASM ICIN SAOL
bende bunu kullanioorum. tavsiye ederm :D
bende bunu kullanıyom paylaşımın için saol
BİLGİSAYARA format atmıştım alim burdan sağol :204:
sağol inş bu kurulur delircem yaf :S format attım indirdiklerim silindi virüs programından :129: