Aşık olduğunuz kişiyle ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmaya ne dersiniz? Bakalım en iyi kimler aşkını kelimelere dökmeyi başaracak..
Printable View
Aşık olduğunuz kişiyle ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşmaya ne dersiniz? Bakalım en iyi kimler aşkını kelimelere dökmeyi başaracak..
bu konu benlik değil aşkım yok saınırım olmıcakta daha :6:
iyi biri :54:
dünyalara değişmem saçının telini :75:
karamsar olma başımın belası inşallah kısa zamanda sana layık biri çıkar karşına :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaNıM aGa
bu konu benlik değil aşkım yok saınırım olmıcakta daha :6:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
bende birinden hoşlanıyorum ama kendisine açılamadım bi türlü onunda bana karşı bişeyler hissettiğini farkettim ama çekingenim biraz konuşamadım bi türlü neyse biraz daha bekleyeyim bakalım nolcak :D
yuha prensesimi arıyom ben presnesein snei bulcakk evleneceksin gidiceksin çıktı falımda :140: :140:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
karamsar olma başımın belası inşallah kısa zamanda sana layık biri çıkar karşına :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
bende birinden hoşlanıyorum ama kendisine açılamadım bi türlü onunda bana karşı bişeyler hissettiğini farkettim ama çekingenim biraz konuşamadım bi türlü neyse biraz daha bekleyeyim bakalım nolcak :D
bir varmış bir yokmuş bir hellgirl varmış aşık olmuş olmasın da ne tanrı ne kul kabul etmemiş..
o iyi biri :32: :79:
Yeryüzünde ondan daha harikası yok.Güldümü güneş bile biran parlamayı bırakır.
Onu kıskanmayan hiçbir varlık yok.AALLAH'ım onu bana nasip ettiğin için sana ne kadar şükretsem azdır
SENİ SEVİYORUM AŞKIM
:152:
Kusuruma bakmayın onu anlatmak icin benım kelıme daarcıgım yeterlı deıl...Tek bıldım bana verılen en mükemmel hedıye Mevla tarafından....
hayat beni nerden tanıyosun?
ayrıca herkesin aşkı herkese göre kelimelerle anlatılamaz ama ne yazıkki burada kelimelerle anlatmalıyız başka alternatif yokk
EN GÜZEL UMUDUMSUN SEN
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : aymuran
hayat beni nerden tanıyosun?
ayrıca herkesin aşkı herkese göre kelimelerle anlatılamaz ama ne yazıkki burada kelimelerle anlatmalıyız başka alternatif yokk
Ben size bilmeden bisemi dedim acaba aynuran sizi sadece birazcık radyodan tanıyorum...
Ama Ben sevdigim icin o yazdıklarımı karalamıstım....
hayat hayır yanlış anlama şakayla karışık dedim bunu
ya ilk siteye üye olduğumda beni tanıdığınızı söylemiştinizde bende merak ettim nerde tanıdınız diye onun için sordum
Sizi bir kaç kez yayınımda görmüştüm onun icin demistim ...
Söle söylüyeyım abre desem anlarsınız sanırım....
hayır desem gerçekten çıkaramadım
hangi radyo yada baş harfiniz
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gelın tanıdınızı göreceksınız...
ben aşkımı yıldızlara anlattım gecenin en koyu karanlığında.
ben aşkımı en kızgın sevdama anlattım.
güneşe, suya, doğaya, herkese anlattım.
yetmez mi...
ben onu tek kelimeyle de size anlatayım.
o bir efsane...
!!! AşIk OlMak YaSak !!!
uzak olsakta birbirimiz. hasret çok yakında sona erecek.
aslında başlamadan bitmiş bizim ilişkmiz be mucize...ama unutma ben hep seni seveceğim ama kimse bilmesin olurmuj
SADECE MELEK DIYEBILIRIMM