beyler ne dersiniz varmısınız sohbete ??? :D
Printable View
Merhaba Zircon nasıl gidiyor, buyur sohbet edek gardaşım
iidir abi valla nasıl gitsin öle yada böle ne yapiyim canım sıkıılldı bende böle bir sohbet odası açtım kendime tanışma böl. de :D hehehe senden naber...???:D
MERHABA ARKADASLAR :10: :10:
ooo katıllımlar artıyo aramıza hoşgeldin kardeş ben uğur :D
HOSBULDUK UGUR KARDE$$
senin ismin ne??:D
ana sayfada sohbet bölümü var ya orda konussanız daha iyi değil mi daha hızlı olur veya alın msn adresleriniz ordan yapın yazfsssAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
:27: :30: :43:
YOK EN İİSİ BU MADEM ÖLE İSTEYEN BURDAN İSTEYEN ORDAN KONUŞSUN :d AMA BU DEVVAMLI OLACAK HABERİNİZ OLSUN HEHEHE :d
BENIM ISMIM RAGIB
bende uğur başka kimse yokmu *??? :D hehhe tanışalım kaynaşalım ne dersiniz *???
[S]selam arkadaşlar bende size katılıyorum yawf canım sıkılıyor biraz sohbet edelim :17:[/S]
haklısın ama gelen yok galiba [S]BIRİNDARIM[/S]...:D neyse nasılsın nasıl gidiyo akşam yanındayız haberin olsun... :D hehehe
[S]beklerim ama biraz mühümat getir yawf yani cigara :11:[/S]
sen hiç bana büryan getirdin mi ha :D ben sana sıgara getireyim...D: neyse biz arkadaşız getiririm ama kalırsa :D:D:D:D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
sen hiç bana büryan getirdin mi ha :D ben sana sıgara getireyim...D: neyse biz arkadaşız getiririm ama kalırsa :D:D:D:D
[S]uğurrrrrrr ben sana hiç büryan verdim mi vermedim mi :20:[/S]
ALLAH var çağırdın ama büryan yerine büryanın yağını yedirdin bize hehe :D diğerlerinden koklatmadın bile...:D
[S]ok sen görürsün o zaman havada bulut sen büryanın kokusunu bile unut :49:[/S]
:27: ben nededim yaw... lafımı geri alıyom affet beni... :9: yeter ki yedir heheh :D
(yukardaki bir futbolcu heheh ) slm ramazan tşkler sen nasılsın heheh :D
dostum bende ıyıyım tşk ederim uzun zamandır görüşemıyo<z ver msn adresini görüşelim ne dersin
neden olmasın :D ZircoN_007@hot...
:D
bqlerim heheh
hemen eklıyom dostum
tamam dostum hemen ekliyom hehehe :D
hadi millet sohbete gelin aaaa... :10:
ben burdayım daha ne ıstıyon ebah
yok yaw başkaları da varsa göreyim diye...:D
arkadaşlar sohbete gelin kaldığımız yerden devam edek...:D heheh
[S]yawf uğur söyle ne olacak halim hep böyle mi olcem :29:[/S]
NOLDU BRİNDARIM ...????
EEE MİLLET SOHBET ETMEK İSTEYENCEVAP YASSIN...:d
ORDA OLAN KİMSE YOKMU OFFF .... :30:
burdayım dostum ne var ne yok nasılsın...!
YaW sENDe AleMSiN SOHBEt EdEliM DiYON AmA YoKSuN NE iŞ...??????? :43: :25:
burdayım yaw mod. odasında babanın_oğlu_kemal ın yasdığı konuya bakıyodum baqsana a :D
dur BAkaYIm NE YAzmıs...! :49:
[S]ben geldim arkadaşlar ne war ne yoq :17:[/S]
hiç valla brindarım biraz geç yasdım sana kusura baqma ama neyse sorun olmas herhalde :D
neyse hadi sohbet edek ne dersiniz... kaldığımız yerden
nasılsınız...:D
İNSAN BİR SLM YASARDI BEA :16: :16: :16:
dostum yazdım ama geç yazdım ne yapam başka yerdeydim