Arkadaşlar bu benim ilk Walpeaper çalışmam
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Arkadaşlar bu benim ilk Walpeaper çalışmam
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Burdan bakarak bişey anlamadım. Arka plan yaptım ve simgeler birbirine karıstı. Yani renk cümbüşü olduğu için simgeler ilk bakışta gözükmedi. Daha sade bişey yaparsan daha güzel ve kullanışlı bir wallpaper yapabilirsin. İyi çalışmalar.
evet walpeaper yaparken bir kaç hususa dikkat etmen gerekli çok fazla renk olmaması ve yazı olacaksa sağda olması daha mahkul olacaktır.
benim yaptığım bir kaç basit walpeaper var onları örnek alabilirsin özellikle çok renk kullanmamanı tavsiye ederim.
örneklere aşşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
dikkate alırım abi saol
ewet abi bu sefer sölediklerini dikkate alarak azda olsa bunu yaptım.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
evet walpeaper yaparken bir kaç hususa dikkat etmen gerekli çok fazla renk olmaması ve yazı olacaksa sağda olması daha mahkul olacaktır.
benim yaptığım bir kaç basit walpeaper var onları örnek alabilirsin özellikle çok renk kullanmamanı tavsiye ederim.
örneklere aşşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
bu seferki daha iyi olmuş yalnız yazı stili biraz işi bozmuş bakınca insan şaşı oluyo :D onlar içinde göz yormayan stiller seçsen daha iyi olacak.
ehh idare eder
Buda yeni yaptığım waLPeaPer
ÇOK GÜZEL PAYLAŞTIGIN ICIN TESEKKEUERLER ÖzBeY
harıka bunlar özbey çalışamalrın çok güzel
Saol batur sitede bazı abilerim sayesinde photoshpa olan hevesimi ekleyince bunlar ortaya çıktı bunlar daha acemilik ilerde daha iyilerini paylaşacam sizlerleAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : baturyekta
harıka bunlar ÖZBEY çalışamalrın çok güzel
ihşaalh özbey
bunu beendimm . soalasin . :163:
Basit Bir çalışma
Birazda çevreci olalım;)
özbeycim emek yoğururup ne zorluklarla yaptığının farkındayım ama çalışmanı ben şahsım adına beğenmedim.
neden 1: gece ve şimşek
neden 2: değişik cinsten hayvanlar (neyi anlatıyorsa) (iyi ki araların da inek yok) :(
neden 3: siirtliler-board yazısı okunaklı değil ve apartmanlar sırıtıyor
daha mantıklı çalışmalarla görüşmek ümidiyle ellerine emeğine sağlık...
Alıntı:
özbeycim emek yoğururup ne zorluklarla yaptığının farkındayım ama çalışmanı ben şahsım adına beğenmedim.
neden 1: gece ve şimşek
neden 2: değişik cinsten hayvanlar (neyi anlatıyorsa) (iyi ki araların da inek yok) :(
neden 3: siirtliler-board yazısı okunaklı değil ve apartmanlar sırıtıyor
daha mantıklı çalışmalarla görüşmek ümidiyle ellerine emeğine sağlık...
Emrin olur DeRBeDeR'cim bidahakine dikkat ederim
bence gayet hoş ve değişik :)
yeni çalışmalarda buluşmak üzere
paylaşımların için tşkler
yapanların emegine saglık,ellerine saglık
daha güssel paylaşımlar görüp masaüstü yapma dilegiye ;)
özbey harikasın sakın taviz verme. yeter dinlendiğin azcık çalış.
yeni ve göz kamaştırıcı çalışmalarını sabırsızlıkla beklemekteyiz.
Son çalışmam Sevgili RoHaN üstatımın verdiği bir kaç tüyoyla yaptı umarım beğenirsiniz
CorelDRAW'ı öğrendim bakıyorum :)
sadece 2 saat kursa gelip bunu yapabilmişsen bravo :)
işin püf noktasını sen öğrettin üstat ne yi elde etmek istiyorsan önce hayal gücünü sonrada programda hünerini göstermek sadece 2 saatlik verdiğin kurs bana baya bi yarıyacak sadece bununla kalmiyacam daha'da güzel çalışmaları elde etmeye çalışacam
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özbey
Birazda çevreci olalım;)
Fantastico süper olmuş bence kesimlerin nekadar zor bir iş olduğunu hepimiz biliyoruz arkadaşımız üşenmemiş kesmiş bence bu işte sadece emek değil alınteride var ellerine sağlık kardeşim.
güzel resimler aylşaım için tşkler :62:
kuzen güsel olmuş emeğine salık az biraz çaldım
idare ederler
güzeller süper yapmışın :102: