Selam arkadaslar uzun zamandır yapmıyoruz. Eger sizin içinde uygunsa bu hafta sonu Siirt'in ,genclerimizin ve boardımızın sorunlarını cozmek adına toplanalım diyorum...
Printable View
Selam arkadaslar uzun zamandır yapmıyoruz. Eger sizin içinde uygunsa bu hafta sonu Siirt'in ,genclerimizin ve boardımızın sorunlarını cozmek adına toplanalım diyorum...
Pazar günü hava kararmadan bir Kızlar Tepesi olabilir. Herkes katılabilir.
Herkes fikrini belirtirse, yer, tarih ve saat konusunda daha çabuk sonuca ulaşırız.
Eger C.tesi olursa gelebilirim. Ama onemli olan toplanabilmemiz ben olmasamda olur... Kızlar tepesi uygundur bence...
Olursa varım . :154:
Arkadaşlar özür diliyiorum aranızda olamıyacam
Haber vermeniz Yeterlii :)
cumartesi mi - pazar mı yapalım
Ben c.tesi musaitim yinede siz daha iyi bilirsiniz...
bende pazar ne olacak çikolata :19: sensizde olmaz
bana bakmayın siz yinede bi gün belirleyip toplanın :1:
haftasonu cumartesi-pazar farketmez gelirim.
ama eleman abi sende gel yaw..
KaKaOSuZ_CHiCoLaTe abem sen niye gelmiyon ki.
uygunsa ıstenıyorsak gelırıs
Ben pazar gunu musait değilim Eleman abi sen git beni bırak ben yaralıyım bana acımanızı istemiyorum :D:D
Cumartesi olursa bir çok kişi gelemeyecek. Pazar olursa sadece br kişi gelemeyecek.
Duruma bakılırsa Pazar günü Saat 17.00'de Kızlar Tepesi Çamlık Dinlenme Tesislerinde toplanacağız.
Toplantıya herkes davetlidir. Özellikle gelmesini istediklerimiz:
Nefesim_bşk, Nefesim_mse, BuldenC, Özbey, Sonnefes, MetaLLicA, Futbolcu_Rami, Kakaosuz Çikolata, ZırcoN, Bad-Dua, Masiwa, Kont, Derbeder, Eleman abi, Crezzy Ette, Ette_56
bu saydığım isimler toplantıda görmek istediklerimiz.
Toplantı herkese açıktır. Herkes katılabilir. Sen bile.
VaLLa duruma bakacam eger Pazar gunku işimi iptal ettirebilirsem gelmeye calısacam konuyu açan kişinin gelmemesi ayıp olur :D:D Rohan beni gözden cıkardın ama gelmeye çalıscam :D
Pazar saaat 18 e kadar Yayındayım 18 den sonra olursa neden oLMasın tabıkıde gelirim ya da pazar herhangi bi saat olabılır 1 saatten fazla kalamam ama..
Aranızda olmak isterdim ama işlerin yoqunLunLuğundan dolayı aranızda olamıyacam Kusura bakmayın:(Alıntı:
ROHAN
Nefesim_bşk, Nefesim_mse, BuldenC, Özbey, Sonnefes, MetaLLicA, Futbolcu_Rami, Kakaosuz Çikolata, ZırcoN, Bad-Dua, Masiwa, Kont, Derbeder, Eleman abi, Crezzy Ette, Ette_56
yigen zaten seninde harzaman işin var biraz dünyaya açılın insan yüzü görün bu nee iş ya sizmi konturleri bitireceksiniz... :53: :145: :163: ÖLÜMDE VAR yaww neyse rohan abi ben her zaman varım büyük ihtiman kankamı (crazy_ette) ve qanqa mı (nefesimsin_mse) le birlikte gelecez... tşkler...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özbey
Aranızda olmak isterdim ama işlerin yoqunLunLuğundan dolayı aranızda olamıyacam Kusura bakmayın:(Alıntı:
ROHAN
müdür benmde normal iş çıkışım 6 ama bi şeklde çıkıp gelebilirim 5:30 civarı olabilirmi?
Bende varım bende pazar yola çıkacam inşalla olurum aranızda özledim sizleri...
:224:acele gel sen olmasan olmaz tomicim :155: :54: toplantılar seninle güsselAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : tomi_56
Bende varım bende pazar yola çıkacam inşalla olurum aranızda özledim sizleri...
tabiki geliriz....16:30 da dershanem bitiyo oradan gelirim.....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
yigen zaten seninde harzaman işin var biraz dünyaya açılın insan yüzü görün bu nee iş ya sizmi konturleri bitireceksiniz... :53: :145: :163: ÖLÜMDE VAR yaww neyse rohan abi ben her zaman varım büyük ihtiman kankamı (crazy_ette) ve qanqa mı (nefesimsin_mse) le birlikte gelecez... tşkler...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : özbey
ROHAN
Anlaşılan o ki gayrısız içtima var.
Hem özledik toplantı yapmayı. Tek tük yapılan toplantıların da tadı yok. Herkesi bekliyoruz arkadaşlar...
Pazar Günü saat 17.00'de Kızlar Tepesinde görüşmek üzere
İnş. guzel gecer arkadaslar...
arkadaslar ben gelemiyorum bizim araba kaza yapmış allah tan bugün gelmemişim
toğplantıya da gelemiyecem kusura bakmayın çok özür dilerim sizleri çok özlemiştim ama inş. bayramda görüşürüz..
üzülme be tomi...bugünün yarınıda var... :95:
İsteniyorsak tabi Geliriz Rohan Abi :123:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Cumartesi olursa bir çok kişi gelemeyecek. Pazar olursa sadece br kişi gelemeyecek.
Duruma bakılırsa Pazar günü Saat 17.00'de Kızlar Tepesi Çamlık Dinlenme Tesislerinde toplanacağız.
Toplantıya herkes davetlidir. Özellikle gelmesini istediklerimiz:
bu saydığım isimler toplantıda görmek istediklerimiz.
Toplantı herkese açıktır. Herkes katılabilir. Sen bile.
sen gelemsende olur eksık kal:( :153:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MeTaLLiCa
Pazar saaat 18 e kadar Yayındayım 18 den sonra olursa neden oLMasın tabıkıde gelirim ya da pazar herhangi bi saat olabılır 1 saatten fazla kalamam ama..
Bir aksailik cıkmasa bende gelirim tabi
bu aralar biraz yoğunum ama orda olmaya çalışacam...
RoHaN usta ben yarın Batmandayım bir toplantım var ordanda maca gececem heralde saat 17:00 gibi Siirtte olurum eger toplantı 18:00-19:00 gibi olursa gelmek isterim olmazsa size iyi eglencler...
bende 18 ile 21 arası nı boşalta bilirim sanırım
o vakitlerde olursa olmaya çalışırım:19:
Bizler 17.00'de toplanalım. İşi olan arkadaşlar toplantı bitmeden yetişirse çok iyi olur.
Kakaosuz Çikolata, MetaLLica ve Eleman abi toplantıya geç gelebileceklerini bildirdiler. Başka geç gelecek olan varmı?
İnşallah yetişmeye çalısacam...
oRdayIM...
O zaman yokum heheheh...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : MeTaLLiCa
oRdayIM...
Ne güzel oLmayısın :)
saat belli oldumu ne yapacaz....
saat belli: 17.00
Yer: Kızlar Tepesi Çamlık Tesisleri
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gelen arkadaşlar teşekkür ederiz.
Toplantıdan kısa kısa notlar:
* Bayramın ikinci günü, 6-7, 7-8 gibi Kapalı Halı Sahada futbol maçı yapılmasına.
Bayramda 380 kurban kesmek üzere Siirt'e gelecek olan Atlas Jet firmasıyla görüşüp, 10 tanesinin tarafımızca ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına.
* Photoshop ve Flash programlarıyla daha ilgilenilmesine.
* Açılan konularda ve yazılan cevaplara ayrıntılara dikkat edilmesine, yanlış anlaşılmalara mahal verilmemesine karar verilmiştir.
------
ŞİMDİDEN MUTLU BAYRAMLAR...
Ben gec katıldım ama cok guzeldi... Sizlerle birlikte olmak cok guzel bir duygu hepinizi cok seviyorum kardeslerim...