Tam bir Siirt sevdalısı... Onca iş-güç arasında memlektine hizmet için canını dişine takan bir insan...
En dar zamanda bile Siirt için birşeyler yaptıgınızı soylerseniz size vakit ayırır...
RoHaN gercekten takdiri hakkediyorsun...
Printable View
Tam bir Siirt sevdalısı... Onca iş-güç arasında memlektine hizmet için canını dişine takan bir insan...
En dar zamanda bile Siirt için birşeyler yaptıgınızı soylerseniz size vakit ayırır...
RoHaN gercekten takdiri hakkediyorsun...
böyle bi ortamı yarattıgı için sonsuz tşklerimi sunuyorum... rohan abi sanal dışında cok iyi bir abi harika bi insan...
bunu belirtmek isterim rohan abi paylaşmayı cok seviyor ... işi gücü arasında bize emek sarfediyor maksat bizim gibilerine bişey ögretmek amacıyla... her şey için sonsuz tşkler rohan abi
ilk tanımaya çalıştıgımda çok acayip biri demistim ..Yane bulunmaz hint kumaşı derler ya ondan ..
Ama zaman içinde dısardanda olsa tanıdıkça o hint kumaşının Rohan kadar degerlı olmadıgını anladım..
Tam anlamı ile bir memleket aşıgı en belirgin bildiğim ve takdir ettiğim özellliği o..
Herşey gönlünce istediğin gibi olsun inşAlllah...
ne dim ona mesajım abim iyiki varsın iyiki tanımışım seni abicim :162:
Onuda öpüyorum :D
seni sefmeyen ölsün be ustat :)
RoHaN abi ya işte fazLa söze gerek yok...!!!..İsmi yeter..
Cogu zaman beni kızdırsada ve gecenın bı waktı msnde ılgınc espriler yapsada sewerım kendısını ve bu siteyı kurdugu ıcın kendsıne bi tşk de ben edıyım bı cok ınsanLa tanısmama wesıLe oLdun Zaten sadece bu durumda işime yaradın :):):)
Yüreginde ki güzeLLigi kaybetmemen dıLegıyLe .. Saygıdeger Adminim
işinin gücünün arasında seni tanıma fırsatım olmadı Rohan, yazacak bişi bulamıyorum. :11:
Zaman zaman bana gösterdiğin desteğin ve de yardımların için teşekkür etmeden geçemedim. eminim zamanın olsa sen de herkese yardım etmekle geçirirsin zamanını. çünkü kalbinin o kadar geniş olduğunu düşünüyorum. Oğluşunla ve eşinle mutlu bir ömür diliyorum. Biraz da kendine zaman ayır, dünyayı ve siirti sen kurtarmayacaksın. :11:
bozmaktan yana taraf olmayan onarmak adına çabalayan yapıcı bir kişiliğe sahip,
deliler gibi bir siirt sevdalısı olan lider ruhlu arkadaş canlısı yardım sever bir okadarda hünerli ve tecrübeli olup bildiklerini herzaman ve heryerde paylaşmaya açık bir insansın benden yaşça küçük olmana rağmen üstat diyebileceğim kadarda olgun
hep böyle saf ve temiz kalıp tüm kötülüklerden uzak olman dileğiyle .... :1:
intaçı :19: birşeyi ya yapar ya yapar illaki olacak..
bazende boyundan büyük işlere girier :257:
ama iyi insan.. :4:
:4::4::4::4::4:
Ben birşeyy bulamadım :)