Kac zaman oLdu bilmiyorum ama tanıdıgım gune her ne kadar lanet etsemde cogu zaman :):):) iSin saKası...
iYi BiR DosT güzel bi insan bi adaya düştügünüz zaman yanınızda kımı göturmek ısterdınız sorusuna cwp oLabıLecek nıteLIkTe bi Dost..
Printable View
Kac zaman oLdu bilmiyorum ama tanıdıgım gune her ne kadar lanet etsemde cogu zaman :):):) iSin saKası...
iYi BiR DosT güzel bi insan bi adaya düştügünüz zaman yanınızda kımı göturmek ısterdınız sorusuna cwp oLabıLecek nıteLIkTe bi Dost..
KaKaOSuZ_CHiCoLaTe abimle ilk tanışmamız bir milletvekilinin seçim bürosunda yane çay ocağında gerçekleşti.
tanımıyorduk birbirimizi.
yanımızda bizlerle oturan ZircoN vardı.
ve bizleri tanıştırma fassına geçtik.
ZircoN, KaKaOSuZ_CHiCoLaTe'ya bu derbeder
Bana da Bu KaKaOSuZ_CHiCoLaTe der.
bende ama hiç o avatardakine benzemiyor deyişimle sohbet başladı...
sonra bir çok etkinlikte yine bizleri yanlız bırakmayan dürüstlüğü ile beğenimizi kazandı.
kendisi her ne kadar titiz olsa da benim kadar değil.
seninle olmak güzel abim.
seninle siirt üstüne tartışmalar girmek güzel.
seninle siirt güzel..
Allah her daim yardımcın olsun.
Allah seni kimseye muhtaç düşürmesin.
sen çok iyisin KaKaOSuZ_CHiCoLaTe..
saygılarımla....
böle bir efendilik kimsede kolay kolay bulunmaz
aşırı cana yakın ve kültürlü bir insandır...
her zman mutluluklar yanında olsun abi..
şimdik şöyle oluyor bu çikolata var ya aslında ( itiraf etmeyeceğim ) :11:
Çiko önce sana hala kırgınım bunu da bilmeni isterim. ama bir kahvenin , kırk yıl hatırı varmış, seninle kırk kahvelik zamanda çok şey paylaştık, iyi bir dinleyici, esprili kişiliğin ve sohbetin en iyi yönlerin. Çok önyargılı ve kaprisli yanında nötr yanların. bunu niye yazıyorum buraya bilmiyorum ama sanırım hakkındaki düşüncelerimi bil istedim. Kırgın olsam da hala arkadaşımsın, site içinde kızdırmak için yaptığım ufak tefet şeyleri ciddiye almamanı istiyorum. Ve inşallah herşey gönlüne göre olur. Bir gün hatırlar da Serap vardı derdimi paylaşacağım diye eksikliğimi duyarsan burdayım. :98:
Haaa benn Haa o :P :51:
Tekk Farkımız Kaldırımda Bile Benden Kısaa olmasıı :))
İyii vede güzel abilerdenn :248:
Allah seni bu konuları başımıza musallat edesin diyemi yarattı
bak halimize körler ve sağırlar birbirimizi ağırlar olduk :51:
ne diye bilirimki sana kısacık sürede seni iyi tanımama fırsat verdin
fazla söze gerek yok kendini taşıyabilen bir çok şeyi aşmış ve yaşamış sağlam bir kişiliğin var daim olsun:19:
Arkadaslar guzel dusunceleriniz için tesekkur ediyorum...
Siteye gelmiş tuhaf tuhaf yazılar yazıyordu. :D Neyse, kısa sürede kaynaştık. Çok iyi dostlar olduk. sürekli olarak beni tanıdğını söylüyordu. Kendisi o zamanlarda Yurt dışında okuyordu.
Sevdiği kızla birlikte sitede günlerini geçiriyorlardı. Tatsız tutsuz olaylar çıktı ve kız arkadaşı siteye ve kendisine veda etti.
Fazla olmadı, kısa bir ara sonra, Özel Celal Değer İ.Ö.O. Anasınıf öğrencileri bir etkinlik düzenlemişlerdi ve etkinliğe kamera ile katılmıştım. Birden yanıma geldi ve Rohan merhaba ben Kakaosuz dedi.
Çok şaşırmıştım. Kendisini ilk kez görüyordum ama o beni tanıyormuş. Yurt dışından gelen bir üym olduğu için olacak, çok duygulandım. Etkinlik daha bitmeden Eleman abi ve Zircon'u aradım. Eleman abinin arabasıyla kızlar tepesine gitmiştik hep beraber.
Güzel günlerdi. Dostlarımızın bazılarını yitirmiş olabiliriz ama yeni dostlar da kazandık ve eski dostlarımızla daha sıkı dostluklar da kurduk.
Geçen hafta geç saatlerde kendisini aradık ve bir türlü gerçekleşmeyen bir arzusunu yerine getirdik.Kendisini Siirt Spor Başkanı Beşir İlçin'le görüştürdük.
Ramazan ayında görevli olduğu kurumdaki çocukları ziyaret ettik ve yardımda bulunduk.
3 Aralık Özürlüler Gününde plaket sözü verdi ama olmadı. Canı sağolsun :(
---
Arkadaşların da dediği gibi çok ciddi, samimi ve bir o kadar da titiz, temiz bir arkadaşımız.
O kadar kusur kadı kızında da olur denebilecek bir kusuru var ki, onun altında eziliyorum işte:
"Öğretmenimiz hep derdi, aman çocuklar evlenirseniz dikkat edin, sakın tahsili sizden yüksek biriyle evlenmeyin, yoksa ezilirsiniz. Eğitim almış ve kelime hazinesi yüksek bir insan sözledikleriyle mutlaka karşıdakinin tüm söylediklerini çürütebilir. Hele ki evlendiğiniz bir üniversite mezunu ise vay halinize :D"
Umarım anlamışsınızdır.
Bişey diyeyimmi burayı çözdüm manalar ayrıntılarda gizlidir dimi RoHaN usta... :D Bu arada guzel dusuncelerin için tesekkurler...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
O kadar kusur kadı kızında da olur denebilecek bir kusuru var ki, onun altında eziliyorum işte:
"Öğretmenimiz hep derdi, aman çocuklar evlenirseniz dikkat edin, sakın tahsili sizden yüksek biriyle evlenmeyin, yoksa ezilirsiniz. Eğitim almış ve kelime hazinesi yüksek bir insan sözledikleriyle mutlaka karşıdakinin tüm söylediklerini çürütebilir. Hele ki evlendiğiniz bir üniversite mezunu ise vay halinize :D"
Umarım anlamışsınızdır.
ben çözemedim biri diğerine evllik teklifinde mi bulundu :233:
:110: abi anlamadın mı, üniversiteli olduğu için sivri yazılar yazıyor demek istiyorum :24:
anladımda anlamıaycaklar için bir açıklama yapın istedim
hani hazır isviçrede serbest neden olmasın :19: :99:
hollanda diye bliyordum :56:
sizi gidi SİİRTLiLe :):):):)
elem@n abi İsvicrede serbest derken neyi kastettin bende bunu anlamadım...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
anladımda anlamıaycaklar için bir açıklama yapın istedim
hani hazır isviçrede serbest neden olmasın :19: :99:
o kadar konuşmuşluğum yok ama kendisini seviyorum :75:
Sayqıyı Hak eden İnsanLardan biri aLcak qönuLLü baskaları qibi kendını buyuk qöstermeyen deqer verdiqim insanLar arasında yer alırsın abi :86:
O bir SiirtSpor taraftarı.
O Sporsever hayranı.
Adı yeter