Arkadaşlar konu başlıktanda anlaşılacağı gibi basit.
Diyelimki bi kafeye gidiyorsunuz ve sevgilinizi sarmaş dolaş başka biriyle görüyorsunuz ..
Bu durumdaki tepkiniz ne olur?
Yorumlarınızı bekliyorum...
Printable View
Arkadaşlar konu başlıktanda anlaşılacağı gibi basit.
Diyelimki bi kafeye gidiyorsunuz ve sevgilinizi sarmaş dolaş başka biriyle görüyorsunuz ..
Bu durumdaki tepkiniz ne olur?
Yorumlarınızı bekliyorum...
öle göreceğime orda cenazesini görim daha iyi..
Allah kimseye bu kötü manzarayı yaşatmasın..
Öncelikle yanlarına gider, o utançlarından kıpkırmızı olmuş suratlarına bir güzel tükürür ve bir daha o ikisinin suratlarına bakmazdım...
Giden gitmiştir, giden seni kaybetmiş...
Böyle bişi Olmasını istemem ama olursa ilk yanlarına gider yüzlerine tükürür iki sakladığım iki kelimeyi söler yüzlerini bir daha görmemek üzere dışarı çıkardım
çok şükür bugüne kadar öyle bişi yaşamadım allah kimseyede yaşatmasın ama eğer öyle bi durumla karşılaşırsam yanlarına gider sevgilimin suratına iki tane çakar diğer kızada iki çift ağır söz söylerdim ama tabi allah gstermesin...
ben hıc yanlarına da gıtmem eger gıtsemde al senın olsun tepe kullan derım SAKA YAPIYOM elbette ıhanet kotu bısey bende olsam ıhnetı kaldıramam ne yazıkkı gunnumuzde olan seyler ...
sallarım gitsin o beni kaybeder ben onu degil ...
yok bi kız(erkek) için katil olacam yok bi kız(erkek) için ölecem saçma bence...
anam degil,babam degil sadece sıradan bi insan onun gibi milyonlarca var !!!
yok şayet sevgiliden ilerki durumdaysa yani sözlü nişanlı ise zaten ozmn katli helal
iki tane kafasına sıkar paşa paşa yatarım ... bi ömür boyu !!!
HELAL OLSUN SANA ETTE WALLA DOGRUU SOLEDINN :1:
Arkadaslar Toplum psıkolojosini bozacak yorumlara cewap yazmaktan hoslanmam ama biraz yazalım bakalım...
ÖnceLıkLe suna dıkkat etttım yorum yapanların cogu erkek yanı karsı cınse bı saldırı war burda yanı bayanlara sankı herseyın suclusu onlarmıs gibi...
ama bence erkekler bayanlardan daha cok aldatıyor... Ve eger Sewgılım dedıgınız ınsan o duruma gelmısse sucu kendınızde arayın bence niye bu durum ıcerısındeyım sorusunu sorun... ? Ve bi ınsanda tukenmıssenız baska ınsanda sewgıyı bulmussa asarım keserım tukururumle bu işler olmaz kendınıze yazık edersınız ... Ama sunuda unutmayın gercekten Sewgi bi cafede baskasının kollarında olan kızda ya da erkekte deıldır... kapiş..?
duruma qöre değişirdi ama çektirdiğini çekmeden ölmeyecektir nasılsa... acizliğine yansın sessizlik hakim olur heralde diye düşünüyorum. kimseye hoş şeyler hissettirmez bu durum.Aldatan aldanır.Yanlışın neresinden dönülürse de kardır.Çok da üzülmemek gerek.Bir söz vardır çok sevdiğim."Kaybedilenler kazanılacakların habercisidir,kazanılanlar kaybedilenlerin önemsizliğinin işaretidir unutma!"
sevgilim daha yaşamaz kızıda vururum onuda oyarım yaw ama inşallah başıma gemez sevmiyorsa ayrılsın aldatmasına ne gerek var :69: :211:
ayrılmaktan başka hiç birşey yapamam
çünkü onun seviyesine inmek istemem o vakit
hanım ağa sana sonuna kadar katılıyom madem sıkıldı bende istedilerini bulmuyo bıraksın bitirsin sonra istediğini yapsın cehennemin dibine kadar yolu var beni istemeyeni ben hiç istememAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaNıM aGa
sevgilim daha yaşamaz kızıda vururum onuda oyarım yaw ama inşallah başıma gemez sevmiyorsa ayrılsın aldatmasına ne gerek var :69: :211:
başıma hiç gelmedi inşallah gelmezde şayet gelirse giderim yanına mutluluklar dilerim derim .çünkü gün gelecek devran dönecek aynısı onunda başına gelecek sonuçta bir kızın ahını almış olacak oda mutlu olmaz çektirdiğini çeker yanına kalmaz.
walla ben tükürmem ikisinede eşşek sdan gelinceye kadar bi sopa çekerim.Eşşeğin erken gelmemesi için uzak yere gönderirim tabi. Allah kimseyee göstermesin.insan aklını yitirir walla
Hic basıma gelmedi Allah etmesin .
ama öyle bi durumda ne yapacagımı suan bilemem bu kadar sakin olmıcagım kesin :)
Ha illaki ne yapcam, olay cıkıcak garanti :d
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : haci
walla ben tükürmem ikisinede eşşek sdan gelinceye kadar bi sopa çekerim.Eşşeğin erken gelmemesi için uzak yere gönderirim tabi. Allah kimseyee göstermesin.insan aklını yitirir walla
nereye kadr dövcen Allahından bulsun bana yapan ona da yapar onla ne olacağı bellimi sanki hayırlısı deilmiş demekki derim silerim hayatımdan
ne demişler hayat boş pompala koş sevmeyen yol alır ider :35:
hiç bişey yapmam ayrılırım o yoluna ben yoluma.
ya cafeyi başına yıkarım ya da dünyaı yı dermişim beni aldamışsa bir kere benim için o an biter ne yüzüne atılak tokatı ne bir beduayı hakkediyor o sadece kendine yakışanı yapmıştı bende doğruları geçte olsa görmüşümdür ona sevinirim
söylenecek binlerce söz gelir aklıma belki
küçük çocuk gibi hüüznlenir ve ağlarım belki
belkide sinirlenir haykırır,bağırır dünyasına söverim
bunları yapmadan önce gözlerine bakarım , sonra anlarımki şerefliyi şerefsize satan şerefsize söylenecek her söz bir kayıptır ...çeker giderim.....
sunuçuu çok kötüü olurrrrrrrr
Bende Güler yoluma devam ederim.Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla sevgilim beni aldatıyorsa sorunu önce kendimde ararım...