HADI BEYLR GORŞLRINIZI ALALIM
KIZLRDANDA BEKLIYRZ =)
Printable View
HADI BEYLR GORŞLRINIZI ALALIM
KIZLRDANDA BEKLIYRZ =)
çalışmalı diyorum ben ilerde de hem evime katkıda bulunmak hemde işimi geliştirmek isterim buyüzden de çalışmalarında sakınca görmüyorum ben hoş evlenince ne olur bilmem ama ben evlenince de çalışma taraftarıyım :43:
Eğer okumuş tahsilli biri ise evde bos durmasından topluma faydalı bişiler yapması daha hayırlıdır... Ama okumamıs bilgisiz bir kadının çalışması bence uygun degildir...Ama kocasinin işi iyi degil geçinmekte zorlanıyorlar ise uygun bir işte calısarak ev ekonomisine katkıda bulunması uygun olur...
öncelikle serap ablama hak verip sonra devam edeyim. teşekkürler serap abla..
ve hani ilden ile değişiyor bunlar.
mesela doğuda kocası güvensiz olup çalıştırmayada bilir.
sen yerin evindedir otur da diyebilir.
ben olsam hani okumuşsa önceden yaptığı bir meslek var ise.
tabi ki decam et derim veya başka bir iş buluruz beraber orda devam eder.
bende bayanların çalışması taraftarıyım ama
kendınden ödun vermeden bıde çalışma ortamı çok önemlı
sonuçta gıtığim heryerde muhatap olarak karsımda bayan görmek ısterım
ama hem ev hem iş ikisinı eksıksız yurutmek çok zor olmalı.
Öncelikle hala burada konuşuluyorsa demek ki toplum olarak henüz birşeylerin üstesinden gelemedik...( şaka şaka )
Benim eşim de çalışıyor öğretmen olarak ve ben de bayanların sonuna kadar çalısması taraftarıyım.Hem ülke ekonomisi hemde sosyal gelişimimizi tamamlayabilmemiz açısından.Ha bazı ağır tarafları vardır erkekler yönünden.Ama önemli olan bunları zevk haline getirebilmektir.Örneğin eşiniz çocukla ilgilenirken muhtemelen bulaşığı yıkamak size düşer( bulaşık makinesi almadan önce).Yapacağınız şey basit : yıkadığınız her tabak için kendinize bi sigara molası verin.. :219: Eşiniz o gün çok yorulmuşsa yemeği üstünüze yıkmaya çalışacaktır.Sakın ha lokantanın numarasını unutmayın... :219: Bunlar benim yaşadıklarımdan iki örnek sadece...
Bayanlar askerlik harici mutlaka çalışmalı her alanda .Zira pembe pelerinli erkek askerler türeyecektir orduda... :210:
ben şahsen çalışmasına karşı değilim;çünkü onlarda yani bayanlarda yaşam içerisindeki 2 varlıktan biri
yaşam içerisinde farklılıklar olacakki değişim olsun.değişimin olduğu yerde de gelişme vardır.gelişmenin olduğu yerde de huzur vardır saygı vardır
saygılarımla
N denebilir ki aynen katılıyorum hümanisteAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : humanist
ben şahsen çalışmasına karşı değilim;çünkü onlarda yani bayanlarda yaşam içerisindeki 2 varlıktan biri
yaşam içerisinde farklılıklar olacakki değişim olsun.değişimin olduğu yerde de gelişme vardır.gelişmenin olduğu yerde de huzur vardır saygı vardır
saygılarımla
hangi çağda yaşıyoruz ya tartışmaya bile gerek yok bence kadınlar çalışmalı ve kendi ayakları üstünde durmlı bu onların en büyük hakları görüyoruz şimdiki erkkekler ya aldatıoyorlar ya da dövüyorlar karılarını en azından öle bir durum olsa kadın erkeği bırakabilir ve kendi kendine geçeinebilecek güce sahip olucaktır bu zamanda kadınların çalışması şart
walla güzel bir işi varsa çalışsın
Bende İşe Göre Deişior :)
maddi olarak evin reisi gecimi saglayacak kadar para kazanıyorsa!!! tahsillide olsa tahsil yapmamıssada kadın calısmamalı evinde cocuklarına ve esine huzur vermeli...benim bu konuda bi tespitim var:calısan kadın duygusallıgını kaybeder cogunlukla <<<<<< ama calısan calısmayan butun bayanlara saygımız var allah hepsine huzurlu saglıklı mutlu gunler gostersin..
benim eşim çalışır ama düzgün bir işte
bence ceyizi hazırlayıp kocasını beklesin . ewlendimide çoluk çocuguna baksın kocası çalışsın.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : jojo
hangi çağda yaşıyoruz ya tartışmaya bile gerek yok bence kadınlar çalışmalı ve kendi ayakları üstünde durmlı bu onların en büyük hakları görüyoruz şimdiki erkkekler ya aldatıoyorlar ya da dövüyorlar karılarını en azından öle bir durum olsa kadın erkeği bırakabilir ve kendi kendine geçeinebilecek güce sahip olucaktır bu zamanda kadınların çalışması şart
:225: OTURUN oturduğunuz yerde yavv gittiğiniz heryeri karıştırıyonuz :47:
Eyüp ama bunu sen sevdiğine yani evleneceğin kadına söylersen seni hemen boşar..
Anlayacağı bir dilde sölemeyi dene.. ve evde kalmasını ikna et...
belki o zaman seni dinler..
bende çalışan bir bayan olarak kadınların çalışma taraftarıyım ekonomik özgürlüğünü kazanmış bayanın özgüveni artar kenar mahallalere gidinde görün kadınların vahim hallerini kadın çocuğa bakar kadın eve bakar kadın kaynanaya bakar kadın kayınbiradere bakar kadın kayınbabaya bakar kadın kocaya bakar kadın ezilir kadın sömürürlür kadın ititlir kadın hırpalanır ve eksik bişeyoldumu gelsin koca dayağı bunu bilinçsiz cahil topluluklara için söylüyorum ve ben bunları hemen hemen hergün görüyor yada duyuyorum kadınların cinsel egoları tatmin aracı olmadığını kanıtlama ve sadece çocuk doğurmak için soy devam ettirme aracı olarak görenleri şiddetle kınıyorum ve kadınların bu şekilde ezilmemeleri adına maddi gücü olması gerektiğine inanıyorum
Nasıl İsterse öyle yapsın...
ben eşimi güvenebileceğim yerde çalıştırırım ancak
Seçme ve seçilme hakkını avrupadaki bir çok topluluktan önce almış bayanlarımız için çalışıp çalışmamalı diye bir tartışma açmak bence geri kafalılıktır.Güzel tespitlerde bulunulmuş burda.Ama şu da var kadın da kadınlığını bilecek erkek de erkekliğini.Çalışan çekirdek aile yapısı günümüz toplumunu sarmaya başladı.Güzel bir şey bu bence.Pahalı bir zamanda yaşıyoruz.Maddi külfetin altından tek kişi ile kalkmak zor.Ve belki arığın yaşandığı boşanmanın olduğu evlilikler genelde tahsili yüksek çiftlerde deniliyor.Ama ben buna katılmıyorum.En baştan yani evlenilmeden önce iki tarafta şartlarını sunacak uygun ise iki taraf da bağ oluşturulacak.Yani aşk elbette olmalı ama aşktan sonra da gelen önemli şeyler de var.
bende zegata ablanın dediği gibi ezilen büzülen birçok kadın grdüm. ve kadın çalışmayınca yani maddi durumu yerinde olmayınca asla kendine bakamaz ve hep ezilir.ki bu doğuda özellikle çok yapılmakta ve kadınlar çalışınca kaliteli grünüme kavuşur ve herzaman işinde titizdir. ben çalışan biri olarak böyle düşünüyorum ve kadınların çalışmasına karşı çıkan erkekleri kınıyorum.
Alıntı:
-eyyüp- Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kadınların çalışmasını istemiyen erkek bence kaliteden anlamıyandır:98:
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Wallahi ben Karşıyım :D BEnim işim olduktan Sonra karımı Çalıştırmam Ne Hadime... Yani Benim İŞim Olduktan Sonra eşimi Ellini Soğuk Suya bile Dokundurtmam;)
herşeyin başı ekonomik özgürlük! kapıyı çarpıp gidecek kadar güclü olmak.. kime karşı kapıyı gösterecek olana karşımı..
ooo nyhat seni alan yaşadı o zaman:pAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bayandan bayana göre değişir
YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR...
EVLİLER İÇİN DİYORUM - İHTİYACI VARSA ÇALIŞSIN YANİ KOCASI HASTA ÇALIŞAMAYACAK DURUMDA İSE ÇALIŞSIN DEĞİLSE ÇALIŞMASIN EVİNDE EVİN HANIMI OLSUN ÇOLUK ÇOCUĞUNA BAKSIN .. O ÇALIŞIRSA YUVAYI KİM YUVA YAPACAK...
Arkadaşlar yazacak okadar şey varki.... uzadıkça uzar..
4 duvar arasında zaman geçirmek zordur ve ne yazıkki kadınların %60 ından falzası böyle.. koca hayatları tek düze monoton hep aynı şeylerin tekrarıAlıntı:
PENİTENT_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]