SİTEMİZİN EN GÜZİDE ÜYELERİNDEN VEDE ADMİNİSTRATOR ŞAWURAN 21 YAŞINA GİRMİŞ BULUNMAKTA...
ŞAWURAN
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA ABİCİM.
:112: :259: :112:
Printable View
SİTEMİZİN EN GÜZİDE ÜYELERİNDEN VEDE ADMİNİSTRATOR ŞAWURAN 21 YAŞINA GİRMİŞ BULUNMAKTA...
ŞAWURAN
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA ABİCİM.
:112: :259: :112:
Ere amcaoğlu doğum günün kutlu olsun.
nice mutlu ve umutla dolu senelere
Doqum Günün KUtLu oLSuN SAWURAN
oooo 21 olmuş..Kocaman oldu ya daha dün kundaktaydı :D:D
şaka bi yana iyi ki doğdun sawiiii daha nice 21 yıllara inşallah
Mutlu yıllar cieeri :)
mutlu huzurlu başarılara atılmış imzalarla dolu bir yaşam dileğiyle ha birde APS frende dileyelim nice yaşlara can iyiki varsın :80:
Hepinize Ayrı Ayrı teşekurLerimi Sunarım bu qüzeL qünde Beni hatıLdıqınız icin cok saqoLun.. iyiki sizler qibi dostlarım var...
cok mutluyum..
Cryz Ette Kardesim.. >Sende saqoL. konuyu acma Şerefinde bulunduqun için :D imLa hataLarı var'dı ben düzelttim :D
Humanıst- Benzersiz.,cambaz basbeLasi Ve elaman abi. sizLereye ayrı ayrı tesekürlerimi sunar... bu guzel yorumlarınız icin. çok çok saqoLun..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[GLOW=deeppink]Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler...[/GLOW]
[GLOW=deeppink]DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... [/GLOW] :259: :259:
gerçekten grek duryşu ile gerekse efendiliğiyle
örnek alınacak insanlardan biridir kendisii
böle insanlara ALLAH uzun ömürler versinkii dünya kötülerden temizlensinn
İYİKİ VARSIN ABİİ İYİKİ DOĞDUN
[wave]Dogum gunun kutlu olsun kardeş... Nice mutlu yıllarra...[/wave]
Doğum Günün Kutlu Olsun... :247: :3:
Doğum Günün Kutlu Olsun
Sende Yaşlanmaya başladın ama unutmaki Akıl Yaşta değil Baştadır.
Her zaman birlikte olma ve 100 yaşını görmen dileğiyle.
Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya.
Rengârenk batan günü al karşına.
Bir renk, de kendinden kat.
Çocuklar gibi saf, temiz ve berrak.
Kapat gözlerini bir hikâye yarat.
Vazgeçme hissedilir biraz, da sıcaklığını kat.
Kalbinde, ki elleri bırakma sıkıca tut.
Çünkü varlıktır sevgiye en güzel kanıt.
Yalnızlığın saltanatını sür, sür ama.
Birikmiş sevginden, herkese bir parça ver.
Bir tebrik, bir arama bin umuttur insana.
Mutlu yıllar, mutlu yıllar sana.......
r
way be sawi dogum gunun kutlu olsun amca oglu nıce mutlu yıllara :))
[Youtube]yj6cbM-h8xg[/Youtube]
Dilerim yüce Allah sana...
bol para
sağlık
başarı
huzur
veeee...
AnLadın sen onu ;)
İYİKİVARSIN KANKY m.Doqum Günün KutLu oLsun
Dogum gunun kutlu olsun abi... Nice mutlu yıllarra...
365 Gün daha geride kalsı koz koca bir yıl oldu bu yılda
Sevinçli,üzüntülü günlerin olmuştur.
Ve sen o kos koca günleri bir mazi halinde geçmişe gömüp
Yeni Bir 365 Güne bugün başladın.
Umarım bu 365 günde hep mutlu ve huzurlu olursun
İyiki Doğdun İyiki Varsın abicim.
Nice mutLu YıLLara
nasıl görmedim bunu ben ya selim iyiki doğdn iyiki varsin nice mutlu yıllara
yeni yaşın sana uğur getirsin :71:
eyvaLLah arkadasLar inanın cok mutlu oldum. candy.. Kanky. anladım ben onu :D Süpersin. tesekur Ederiim.. hepiniz cok iyisiniz..
yazma zahmetinde bulunan dostlarım.. sizlerde iyiki varsınız.. iyiki yanımdasınız.. eywaLah.
Nice yıllar arkadaşım
yeni yaşın kutlu olsun.
ve yeni yıllla birlikte önümüzdeki bir ömür boyunca mutlu ve sağlıklı günler geçirmen dileğiyle.
sakın ama sakın yüreğinden o sıcak sevgini eksik etmeyesin.
etrafına gülücükleri saçmaya devam et.
bizim yüzündeki tebessüme ihtiyacımız var.
DERBEDER.tesekur ederim.benım de gulucuklerı eksik etmemem için. siz deqerli dostlarıma ihtiyacım var..sizlerde iyiki varsınız yanımda.
nice mutlu ve umutla dolu senelere
HEPİNİZİ TEKTEK TESEKURLERİMİ SUNARIM ARKADASLAR İYİKI SİZLERDE VARSINIZ.. SAGOLUN
OOOO baba doğum günün kutlu olsun büyüksün baba
bide kutlasaydık ii olurdu baba :D
nice yıllara bi rep yazarız olurmu :94:
eywallah tomi :D
yaparız.. aip ediyon. iyi ki senin qibi bi kardesim var. iyiki sende varsın ;)
dogum gunun kutlu olsun savuran ıyıkı dogdun ıyıkı varsın mutlu seneler dılerım
[GLOW=orangered][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/GLOW]
[GLOW=darkblue]
NİCE MUTLU YILLARA[/GLOW]
[GLOW=deeppink]DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... [/GLOW] :259: :259:
Sağlık basari, mutluluk, aşk seninle olsun..
[GLOW=deeppink]DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...[/GLOW] :159:
Doğum gununüzü en içten dıleklerımle kutlar yeni huzur başarı mutlulık getirmesi dileğiyle.
nice yıllara şawi.
iyi ki varsın kanka.
hep mutlu olman dileğiyle.
sevgililer gününde kutlu olsun.
SAGOLUN ARKADASLAR IYIKI SIZLER GIBI DOSTLARIM VAR... :81:
dogum gunun kutlu olsun amca nıce mutlu yıllara bu yasının sana ve aılene mutluluk ve başarı getırmesı dılegıyle tekrar ııyıkı dogdun;)