-
Siirtspor-Şırnakspor
Bugünkü rakibimiz 17 yıl önce ilçemiz iken dönemin Cumhurbaşkanı rahmetli Turgut ÖZAL'ın 10 yıl sonra Avrupai bir il olacak dediği Şırnak.Ama maalesef olamadı.Üzülüyor insan.
Maç başlığına öyle bir giriş yapalım dedim.
Bugünkü rakibimiz ligin zorlu ekiplerinden biri.ŞIRNAKSPOR.Son 3 maçımızda girdiğimiz olumlu havayı sürdürebilmemiz için almamız gereken bir maç.13:30 da Stadımızda yapılacak maçı Bülent Çenet yöenetecek.
23.hafta grupta oynancak diğer maçlarda alınacak skorlar da bizim için önemli.Umarım bugünkü maçı alırız.Ve emin adımlarla yukarılara tırmanırız.
2 takımın son 3 maçlık periyotlarına baktığımızda takımımız 20. hafta Diyarbakır Kayapınarı ardından içerde Vanbld yeyi ve son olarak da deplasman batman bldyeden beraberlik alarak 7 puan topladı.
Şırnak ise 20. haftada sahasında kilis ile 1-1 21. hafta Antakya gibi zorlu bir deplasmandan 1-0 lık skorla 3 puan aldı.Son hafta da sahasında Aksaray ile 1-1 berabere bitirdi.son 3 hafta da 2 home maçı bir away maçı yaptı.home da ii deil.dışarda antakyayı yenmiş.Antakya benim gittiğim son maçtı.Siirtte ve bildiğiniz üzere yenilmiştik.Kıpır kıpır gençlerden kurulu takımı deplasmanda yenmek kolay değil.
Dikkat çekici yönleri az gol yemeleri ve atmaları.Son 3 maçta 3 gol atmışlar.Maç başına 1 gol oluyor.
iç saha performansında takımımız 11 maç yapmışız 5 galibiyet 3 beraberlik 3 de mağlubiyet.
deplasman performansı şınakspor'un
3 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet.Fena bir istatistik değil bence.ve biraz bakalım kimleri yenmiş diye.
Deplasmanda yendiği takımlar.---Bingöl Belediye-Kilis Bld-Antakya
2. devre deplasmanda sadece Antakyayı yenmiş.Ve beraberliği çok olan bir takım.İnanın biz bu takıma adamakıllı oynayalım parçalarız.bu adamlar daha bir iki maç hariç 2 gol bulamamış bir takım.Savunması iyi bunların.İlk maçta 1-0 yenilmiştik.
Bu maçı bir rövanş olarak görebilirz.
Tüm Siirtlileri bu maça davet ediyoruz.Yalnız bırakmayalım.Hava harika bugün.
-
Takımlarda açıklamalar:
Siirtspor
Şırnakspor maçından galip geleceğiz!
Başkan İlçin, takımının her geçen gün daha iyi oyun sergilediğini ve bunun sonucunda son 3 maçta toplam 7 puan aldıklarını hatırlattı.
Bu hafta kendi sahalarında Şırnakspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçın hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürdüklerini bildiren İlçin, ''Son haftalarda başarılı bir grafik çiziyoruz. Bu grafiğimiz önümüzdeki haftalarda da devam edecek. Bu hafta kendi sahamızda Şırnakspor ile yapacağımız maçtan da üç puan alarak daha üst sıralara tırmanacağız''
-
Şırnaksporda Kan değişimi.
3.lig 1.grupta mücadele eden Şırnak sporda teknik direktörlüğe Alaettin Arslan getirilmiş.
-
inş.. ynecez yaa başarılar diliyorum..
-
ben ve Kakaosuz Çikolata maçtayız. Protokülün sağ tarafındaki bölümdeyiz. Siirtliler-Board'tan gelen olursa bekleriz.
Takımımız bugün mutlaka 3 puan almalı...
Başarılar diliyoruz.
-
Arkadşlar maçı 1-0 aldık.Daha 1. dakikada soldan yapılan yerden ortaya yanılmıyorsam 8 numara ayağını koydu ve golü attı.
Maç fazla hareketli değildi.Ama sonuç olarak maçı almamız herşeyin önüne geçti.başarıların devamını diliyorum.Aşağıya maçtan aldığım görüntüleri koyacağım birazdan.
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
Siirtspor 1 - 0 Şırnakspor
Takımımız Siirtspor kendi sahasında konuk ettiği Şırnakspor'la oynadığı maçta dakika 3 Mustafa Acar'ın Şırnakspor kalesine attığı maçla maçın galibi olarak sahadan ayrıldı.
Yenilgiyi hazmedemeyen Şırnaksporlu taraftarlar sahada 54.dakikada olaylar çıkardı. Polisin müdahalesiyle olaylar büyümeden yatıştırıldı. Şırnakspor'lu taraftarlar terör örgütüne ait marşlar söyleyerek olay çıkarmak istemiş ve polis bu durum karşısında müdahale etmiştir. Çıkan olayda 4 kişi gözaltına alındığı öğrenildi.
-
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
-
-
İlk dakikalarda gelen gol sonrası teknik heyetin yaşadığı mutluluk.
-
-
Maçın bitiş düdüğü ve teknik heyettin mutluluğu.Cevat Köprübaşı epey sevinmişti.
-
Grubumuzdaki maçlarda alınan skorlar.
16.03.2008
13:30 Bld. Vanspor 2 - 1 Batman Bld.
13:30 Karsspor 1 - 0 Nusaybin Demir
13:30 Cizrespor 2 - 0 Bingöl Bld.
13:30 Siirtspor 1 - 0 Şırnakspor
13:30 Aksarayspor 0 - 0 Ceyhanspor
13:30 B. Petrolspor 0 - 4 DYB Kayapınar Bld.
13:30 Kilis Bld. 1 - 0 Mezitlispor
13:30 Antakyaspor 0 - 1 Malatya Bld.
-
Bu skorlar doğrultusunda bizler 12.olduk.Ama puanlar çok yakın birbirine.
burdan bakabilirsiniz.
-
sondan 5.yiz.
daha çok galibiyet almamız lazım.
-
Guzel maçtı cok iyi pres yaptık çok iyi mücadele ettik ve kazandık iyi oynamamıza ragmen cok net pozisyonlar verdik kanatlardan gelen toplarda defansımız biraz daha erken mudahele yapmalı vurdurmuyorlar ama yureğimiz agzımıza geliyor... Tribunler herzamanki gib guzeldi(eskiyi arıyoruz ama şartlar içinde en iysi) takım artık heyecan ve guven veriyor bu hafta oynadıgımız oyunla yenemeyecegimiz takım yok inşallah bu haft Ceyhanıda yenip çıkışımmızı devam ettirecez... Butun futbolcuları teknik heyeti yonetimi ve centilmen taraftarı kutluyorum... RohaN sana sesleniyorum seni beklemekten bıktım yav :D
-
ben bu haftaki maca geldim
ama ben siirt spor taraftarlar dernegiyle geldim
sizi görmedim rohan abi
Takımımızın yüreklerine ve ayaklarına saglık çok güzel bi maç oldu
-
maalesef bir dizüsütü bilgisayarı bakım ve onarımı yüzünden ne Siirt Spor maçıne nede bizim Basket antrenmanına katılamadım. İlk maçta bunu telafi edeceğim. Söz..
-
siirtspora başarılar
öncelikle şırnak 95 te il oldu şırnakın cizre ve silopi ilçesini görmek lazım cizre ve silopi aprupa şehirlerınden dahada güzel özellikle silopi habur kapsıyla çok önemli bir yer maça gelelım siirt sondan 5.cı önundeki maçları almak lazım başarılar dilerim şırnakta bıraz sahsını zorladı ama yıne ıyı bır yerde 5.cı ve ben burda şırnakspor maçını izlerken çok ıyı bır taraftarrı var hakemlere haddını bıldırıyor (hakkeden hakemlere) :154: