[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bilseydim önceden derdim size bana verin bu resimi siirimin altina ekliyim diye :-)
süperrrrrrrrr yaaaa.cok komik bide.ha bide tilllolumusun?
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : TEK AŞIK
süperrrrrrrrr yaaaa.cok komik bide.ha bide tilllolumusun?
sağolunda komik olan neresi anlamadım.
ve tillolu değilim...
ama tillo hasretiyle hergün yanıyorum
bende komikligin nerde oldugnu anlamadim gercekten. Ama bildigim kadariyla tillo güzel bir yer öyle degilmi, onu özlemek normaldir?
tillo dünyanin en güzel yeri tabi.ya terkeleme gibi olmus.iyi uydurulmus yani.ne yani gidip ordan atlayacak degiliz heralde
ya merak ettim tillo hasretiyle neden yanip tutusuyorsun?nerdesin ki simdi?tillolu olmadigin halde
uyduruk felan değil yazdığım an ruh halim ve içimden nasıl geçtiyse aynen aktardım.
tek aşık lütfen dozunu kaçırmadan yorum yaparsan daha bi makbule geçer.
aksi takdirde açtığın ve yorumladığın konular kapanır ve ceza alabilirsin..
yaşça da benden 3 yaş büyüksün saygı duyarım ama biraz daha nezket lütfen...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : TEK AŞIK
ya merak ettim tillo hasretiyle neden yanip tutusuyorsun?nerdesin ki simdi?tillolu olmadigin halde
çünkü tilloda ismail fakirullah Hz. türbesi ve bir çok büyük zatın kabristanı bulunuyor ayrıca cennet cehenemm ve dünya tavsiri var.
seyyidler alimler nice nice talebeler var orda Allah'ın huzurunda okuyan.
ışık hadisesi var. bilmem beni anladin mi?
anladim.sagol.ayrica o kafiye midir nedir.ben öyle seyleri bilmedigim icin yazamadim.ben okumamisim cahil kalmisim.tabi bazen öyler hatalarim olacak.affedin.
yüreğine sağlık abi çok güsel olmuş tşkler ve bende hakkaten tilloya hergün gitsem sıkılmam keşke evim oralarda biyerlerde olsaydıda hergün ziyaret etseydim orayı oraya gittiğim zaman içime öyle huzur doluyoki anlatılmaz bişey.
bence ne kadar güzel yorumda yazsak şiirin önünde az kalır tbrler .. (h.z)
Fotoğrafı değil şiiri tartışalım..
fotograf tam anlamı ile harika zaten ...
şiir'e gelince sözlerinde yazdıkların gibi çok güzel yüregine saglık derbeder
Abi Süpersin:) Helal:)