ewet
arkadaşlar buda bizim günlük defterimiz olsun!!!
Printable View
ewet
arkadaşlar buda bizim günlük defterimiz olsun!!!
selam günlük benim vazgeçilmez konum..:) biliyomusun küçük hanım hayat bazen saçma gelsede görmek isteyen gözlere ne kadar çok şey görünüyo.....tamam saçmalamak yok.....canım sıkıldı yaw...hala izin alamadım anamdan...bidenecik kızı var izin vermiyo puff....
günlük diğer sitelerde benden başka yazanın yok bakalım burda olacakmı..hehe ulan günlük sen bana muhtaçsın be..
uff kurti arıyo kafamı kırcak...:((
gidip biraz daha siteyi çözeyim
off off bugün çok sıkıcı bi gün havadanmıdır nedir içim karardı yaww bu günlük bu kadar yazayım daha yeni başladık yavaş yavaş alışıcaz birbirimize:D
günaydın günlüküm nabersin benmi..bildiğin gibiyim..bildiğin pek bişey olmasada öyle işte...aa ne bakıyon saf saf be..kızıcam şimdi ama......bak duydum manyakmısın dedin bana...küstüm yazmıcam işte.....tamam tamam ağlama hemen yazıyorum......
hani bir an kendimi unutsam diyorum...boş hayallere dalıp dalıp uyansam...yine böyle içim acırmı ....sola yüzüme biraz daha renk gelirmi....napıcam ben günlük...söyle bana napıcam...kimse akıl vermiyor sen bari konuş..sen bari beni en iyi tanıyansın...anlat onalara....git söyle bişeyde be mübarek....oyy kafayı yedim yaw.....
...ay akşam koptum ya....kaosun orta yerine düşmezmiyim......bana yeni yetki verince ben forumlara mesaj atamadımda burda deli oldum ya hani...hani kimsenin msn adresi olmadığından kimseyede ulaşamadım fitil oldum...hah işte online listesine bakayım bişeyler buluruz belki dedim....derken azrailin yani ömerin msn adresini gördüm hemen ekleyip iletişime geçtim.....sonra oda dur sonnefesi çağırayım dedi...neyse çağırdı derken efsuyuda çağırdı.....bir sinirle geldilerki görme..ama ben hak veriyorum bende olsam aynı tepkiyi verirdim.......parmağımdaki yüzüğü görmediklerinden nerden bilecekler benim sahipli olduğumu...ama koptum gülmekten......neyse şimdilik yetkilik aldılar.....
selam günlük kardeşim...farkındaysan sana bugün çok samimi davranıyorum..neden bilmem ama içimden geldi işte....dün bidenelerin bidenesi kardeşimle konuşrken arkadaşla tuhafiyeye kadar gittik..derken telefonu kapatmak zorunda kaldım......sonra ben tuhafiyedeyken...diğer telefon çaldı..annem.....nerdesin sen dedi....işim var dışardayım siz nerdesiniz dedim....çabuk eve uç amcanlar geliyo......kısa bir sevinç çığlığının ardında koşarak eve geldim.....yemeğe geliyolarmış hemde allah yemek yok napıcam ben...derken annem hızır gibi yetişti...ben çorba pilav salata yaparken ve evi toplarken annem pratiktebn bi yemek yaptı.....geldiklerinde sofrayı hazırlamıştım bile.....
halasının balı yusufum geldi...haladımmmmmmmmmm diyo yerim kuzumu ben......amcam hadi gidelim bize dedi amcamın pğluda geldi...yasmin bizi gezdir dedi..nere götürüyeyim abim bu saate dememe rağmen hadi dedi...neyse çıktık dışara.....halasının blını aldık yaramazım benim..derken biz dışardeken halamın kızı gelmiş.....nasıl mutlu oldum ya...çünkü doğla olarak teyzesinin balıda geldi....oyy kurban olduklarım ya oda teyceee diyo ısırdım ikisinide valla..kurban olsun teycen sana..:))
öldüm yorgunluktan ama sağlık olsun....sonra gittiler..saat 10 30 gibiydi halamın kızı aradı kız gelsene alem yapıyoz dedi...gel çocutur dedi..çıktım akşamım güzeldi...bir an herşeyi unuttum......
artık karar verdim herşeyi şamataya alıcam....acıyı ble. kusimle karar verdik..canımız yansa bile gülerek anlatıcaz...
bak esela...günlük be nasıl biliyonmu canım yanıyo hehe hemde çokk..:()
işte böyle...:))
slm günlük kardeş bu gün içim çok acıyor karamsarlık içindeyim ve ne yapacağımı bilmiyorum
bana bi fikir ver ne yapmam gerek .... hıı ne dededin.... evet doğru cevabı kendimde saklı
bence artık hiçbişeyi kafaya takmayacam ve derslerime bakacam yeter artık az kaldı kurtulayım şu meretten bu öss yi çıkaranın ........... hadi gidiyorum günlük kardeş tekrar görüşmek üzere ..... tamm tamm özletmem kendimi :D
burasıda boş
burasıda boş
sildim sıl hanım...
zaman ne kadar çabuk geçiyor değilmi günlük..yok be canım...canımın ii hastaymış kıyamam ona ben..o hasta değil ben olayım onun yerine......
akşam msn de biriyle konuştum..tuhaftı ama çok kızdım bir an çok şey düşündüm..ama olmaz ben kardeşime güveniyorum...kesin birisi bana çok kötü bir şaka yapıyo.....ama kötü birşaka.....
şimdi siirtte kardeşimin yanında olsaydımda unutsaydım herşeyi..:(( ...
zaman herşeyi çözer canee sabret...
sevgili günlük,
sana her gün yazıyorum ve bundan çok mutluyum.
hayat inişli çıkışlı notalardan oluşan bir şarkı gibi duruyor önümde..en sevdiğim şey şarkı söylemek ama o kadar zor ki başarılı olmak..çalışmam lazım biliyorum..hava sıcak,hava boğuk,hava yalnız..ben de yalnızım..Ne kadar kalabalıklarda olsam da çoğunlukla yanlızım ben..
ve artık hayatta da yalnız başıma kalacağım zamanlar yaklaşıyor günlüğüm..
Hani anne babalar çocuklarını gözlerinde bir türlü büyütemezler ya,ben daha kendi gözümde küçüğüm aslında..onlara karşı ne kadar büyük tavırlar sergilesem de..Sezen Aksu'nun dediği gibi..küçüğüm daha çok küçüğüm..
Böyle durup dururken nerden çıktın deme bana lütfen..rast geldim yazmak istedim.Bilirsin duygular şelaledir bende.Sevgi,öfke,neşe,hüzün..
Birgün bu şelaleden en iyi şekilde faydalanacak birilerini bulacağım biliyorum.
Umarım şarkım güzel devam eder..
şimdilik..hoşçakal..
selam günlüküm uzun zamandır uğramadım burda ssana..kızdınmı....evet ben biraz mutluyum...hafızım gelmiş umreden..dua etmiş bana..dün bütün gün beraberdik..onun etkisi işte...kadriye kardeşiyle haber yollamış bana...çok öenmli bişey dicekmiş....ne dicek acaba..merak ettim..
sevgili yasemin tutku kardeşim büyük bir dikkatle okuyorum bende günlüğünüzü ve keyf alıyorum gerçekten.
ama bu son yazdığınızda önce sevindim hafızınızın umreden gelmesine.
mucizenizinde sizi aramamasına en az bende senin kadar üzüldüm.
kalemin solmasın ellerin dert görmesin.
Lütfen yazmaya ve paylaşmaya devam et.
teşekkür ederim derbeder....yaşadığım sürece tükenmez inş kalemim.....
Sewgili günlük başımdan geçen bir olayı senle paylaşmak istedim ne kadar paylaşmak istemesemde bilmiyorum ama yine derinliklerde bir ses paylaş dedi...
Herneyse nerde kalmıştık hımm... Ewet ben ilk kez mi aşık olucaktım yada çoktanmı aşık olmuştum....Herneyse bilmiyorum ama benim tej güvendiğim sensin be günlük
İlk bahar akşamıydı serin ve kurak olan bir şehirde(SiiRT) o meşhur caddede (GÜRES) yürüyordum tek başıma başım öne eğik elimde son sigaram ve belkide kim bilebilirdiki herkesten uzak tek başına o uçsuz bucaksız caddede ne iim vardı...
Derken günlük birinin bana yaklaşarak çağırdığını duydum (pardon bakarmısınız
arkama baktım bri kız nasıl mı biri 16 yaşında orta okula gidiyor isimide çook hoş melis çok tatlı çook güleryüzlü aynı benim gibi yani ufak bir tebessümle pardon gece geç oldu acaba ben ewe bırakabilirmisiniz diye dedi...
Bende nerden geldiğini we nereye gittiğini sormnadım we uzun,çakııllı,karnlık,we bir kaçdüzünede ekip otolarının haricinde yeni olan Trafik polisleri vardı tüm arabaları durdururlardı...(inekler)
Herneyse günlük yoluma yeni yol arkadaşımla dewam ettik uçsuz bucaısız caddeden
eh biraz da sohbet ettikten sonra ewlerinin önüne gelmiştik ufak bir tebesdümle teşekkürlerini ilettikten sonra yanağıma ufak ama bir o kdarda muhteşem bir öpücük konurdu gülerek iyi aklamlar dedi ve gittii....
Benmi başıma ne gediğinden habersiz yoluma dewam ettim aradan belki günler ,hafatalar geçti ne bir haber ne de bir duyan olmuş belki bir melekti karşıma çıkan o yalnızlğımda yalnızlığımı paylaşan işte böyle sewgili günlük bir daha ki maceraya ulaşıncaya kadar hoşça kal...
Bir şey daha var ayrılık ne kadfar zor şey be günlük günlük sana glüm diyebilirmiyim...
Neyse hoşça kal tekrar...!!!
burasıda boş..:(
Sewgili Günlük Neden kimse ban inanmıyor we yalnızlığımı paylaşmıor herkes ters bana karşı neden se bira arkadaşım var dostum diyebileceğim 3 veya 4 kişi var kimmi bunlar birincisi ZircoN DeRBeDeR Mahir Bide UStam FAruk var...
BUnalrın Haricinde kimsem yok diyebilirim be günlük Herşey boş sıkıcı gelior Bu çölde(siirtte)Neyse ya seninde canını sıktım şimdi sonra görüşürüz....
merhaba günlük dün tehlonun dediklerini hatırlıyor musun?
ben yanlızım diyor sen inanır mısın ona günlük.
Oysa ki dün gün boyu beraberdik geziyorduk orda burda.
Günlük sana birşey söyliyeyim mi? ya iyi ki varsın gerçekten.
ama sen tehlo arkadaşımın dediklerine aldanma sen de oda yanlız değilsiniz.
yine gelecem olur mu gümlük. kendine iyi bak. sonra görüşürüz.
--------------------------------------------------------------------------------
sessizce oturduk...bir şarkı mırıldanmaya başladık beraber...omzuma dayadı başını...eski günlerdeki gibi..kızdım ona astı suratını.....biz büyüdük dedim...
o çok sevdiğim şarkıyı mırıldandı....ikimizin şarkısını...
seni seven aşık neylesin malı
yumdukça döker gözünden mercanı
burnu fındık ağzı kahve fincanı
şekermi şerbetmi
gül acem kızı ................
eşlik etim ona yürekten...
derken arkadan bir alkıştır koptu....filmlerdeki gibi oldu dedi can....sonra gtar çalan bir arkadaş eşlik etti bize...sesimi beğendiler...deli aşıklar vardı dans ettiler...sıkı dostlar gibiydik..kimse kimseyi tanımazken çok güzel bir ortam oluştu.....yine buluşalım burda dediler...buluşuruz in...sevdim sizi isimsiz dostlar...
söz verdim zorda olsa tutuyorum....
merhaba sevgili günlüğüm aslında ben dün akşam uğrayacaktım sana ama rahatsız etmek istemedim seni.
bende güzel bir gece geçirdim zaten.
önce kulağa güzel ve hoş gelen müzşkler açtım pcde. sonra elime kalemi aldım ve şarkı sözleri yazdım Siirt arapçasında. inşallah yakında albüm de çıkararım. kimbilşir belki tutulur. eğer tutulursa ne yapacağımı bşiliyore musun günlüğüm?..
Siirt'in en güzel mekanlarında klip çevirecem sonra da...
yarın tekrar görüşmek üzere.. kenidine iyi bak olur mu?
Yasemin bacım senin yazdığın yazıda çok güzel ve romantik idi...
sağol kardeşim benim. bir an beni geçmişime götürdün.
teşşekür ederim derbeder..yaşadıklarımı aksediyorum sadece...
merhaba sevgili günlük bugün amelıyat olacagım haberimi aldım umarım kotu birsey olmaz
selam günlügüm yaw ben bu hafta ne yapacaz bilmiyorum cok yogunum
herşey üst üste geliyor
nasılsın günllük beni sorarasan ben iiyim bügün seni yormayacam günün nasıl geçti diye sorma dünkünün aynısını geçersin tammi
bişey yok burdadsa
bugun hayatım cok sakın gectı anlatılacak fazla birseyimde yok dukkanın onunde amcama yardım ettim ve sonrada hastahaneye gıttım
kotu bir durum yok su ana kadar
herşey çok güzel...
eee günlük bak yasemin ablanın keyfi yok bugün... Annesiyle arsında olan birşey..
biz acaba birşeyler yapabilirmiyiz seninle düşünüyorum günlük. bence yok. elimizden birşey gelmez.
Ama keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı yasemin abla için değil mi?
Bak annesi mucizeyi sevmese de o mucizeyi herşeye rağmen seviyor, beğeniyor.
Yasemin ablamızın aşk öyküsü diğer aşıklardan çok farklı günlük. çözülmesi imkansız olan birşey.
Ama gönlümüz mutlu olmasından yana değil mi günlük.
saolasın derbeder...duaların yeter bana...zira sadece dualarla ayakta duruyorum.....
günlük sende duydun mu yasemin ablayı ne diyor.
mucizesinin sevgisine inanmıyormuş, onu aramadığı için.
ama hiç şunu düşünmedi: belki kontörü bitmiştir veya müsait değildir.
Günlük bak ablam sonra ne demiş mucizeye;
'sevse arardı...sevse dayanamazdı ağlamama...gelir alırdı beni'
peki günlük yasemin abla neden mucizesine gitmeyi düşünmüyor.
o gelemiyorsa ben giderim şahsen. günlükte bilir beni azcık.
hıı günlük bişi soracam sana sen şu yürek yakan mucizeyi tanır mısın?
günlük derbeder bilirmiki
ahhh günlük ahh sende olmasan diyorum ne olacak bu halim. kim sevecek beni senin kadar.
bazen acılara dayanamıyor döküyorsun iki damla yaş.
bazen de mutlu olanlara mutluluk katıyorsun.
Ama yasemin ablam içşin bak ben çok üzüldüm.
demek ki ne kadar nankör var mış bu kahpe felek dünyada.
onca yaşanmış günlerden sonra,
paylaşılmış o kadar mutlu anlardan sonra sen çekip git...
kolay mı be günlük.. bırakıp gitmek, unutmak kolay mı?
hadi günlük şimdi sende benim yaptıklarımı yap...
Önce Ellerini Göğe Doğru aç Allah (c.c.)'a
Ve haydi yasemin ablamıza dua edelim.
Ama oda unutsun değil mi onu. her ne kadar zor olsa da başarsın zor olanı.
Ben ona inanıyorumn günlük Mutlu günler bekliyor yasemin ablayı.
yeni bir hayat, Güzel günler bekliyor yasemin ablayı...
haydi ben gidiyorum şimdi günlük.
Yasemin ablama selam söle olur mu? beni sorarsa eğer gelecek dersin...
günlük
kimi şerefiyle yaşar
kimi şerefsizliği ile ama yaşam dewam eder.
sewgılı gunluk kım bılecektıkı saman benım lehıme akacaktı We sımdı ne yapacagımı bılmıyom sewıyom ama ıste onceden yaptıkları benı cok kırdı zman bırakcagım bakalım ne olcak :))
ve aleyküm selam..aldım selamını derbeder..saolasın...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
ahhh günlük ahh sende olmasan diyorum ne olacak bu halim. kim sevecek beni senin kadar.
bazen acılara dayanamıyor döküyorsun iki damla yaş.
bazen de mutlu olanlara mutluluk katıyorsun.
Ama yasemin ablam içşin bak ben çok üzüldüm.
demek ki ne kadar nankör var mış bu kahpe felek dünyada.
onca yaşanmış günlerden sonra,
paylaşılmış o kadar mutlu anlardan sonra sen çekip git...
kolay mı be günlük.. bırakıp gitmek, unutmak kolay mı?
hadi günlük şimdi sende benim yaptıklarımı yap...
Önce Ellerini Göğe Doğru aç Allah (c.c.)'a
Ve haydi yasemin ablamıza dua edelim.
Ama oda unutsun değil mi onu. her ne kadar zor olsa da başarsın zor olanı.
Ben ona inanıyorumn günlük Mutlu günler bekliyor yasemin ablayı.
yeni bir hayat, Güzel günler bekliyor yasemin ablayı...
haydi ben gidiyorum şimdi günlük.
Yasemin ablama selam söle olur mu? beni sorarsa eğer gelecek dersin...
günlük yine canım sıkkın..teyzesinin balı hastaydı akşam doktora gittik....:(
keşke onun yerine ben hasta olsam...bilirim fazla acı çekmem...uyuştu ne de olsa...yüreğim...
günlük biliyomusun...kuzenim bana 20 kontür attı oda bitti dün akşam...üç tane kaldı..şeytan diyoki lkaldır at telefonlarını...ama olmaz....kardeşlerimin sesini nasıl duycam
hadi günlüküm
14 kasım 2007 tarihine yolculuk...fazla zaman geçmemiş ama nedense bana yıllr geçmiş gibi geliyo..:((
Günlük,hayatımda yaşayabileceğim en büyük travmayı yaşıyorum sanırım..Şaka gibi bir şey bu..Öyle olmalı..Ya da rüya..Birazdan uyanmalıyım ne olur..Bana kör insanlardan bıktım..Bana sağır..Bana hissiz..
Ne desem anlamzlar,ne yapsam görmezler..Boşuna mı söyleyip dururum şarkımı : 'Neler oldu ruhun duymaz..Gözün görse gönlün bilmez'..Bilmezler işte..Bilmiyorlar da..Hayatta görmek istemeyen kadar kör yoktur..
Bir filmde duymuştum 'gözlerini kapa ve zihnini aç ' diye..Kapa közlerini ve düşün..şimdi ben hiç bir karara varmayacağım ve hiçbir yargı yüklemeyeceğim..Anahtarımı usulca cebime koydum yeniden..Ulaştığım ilk kıyıdan denize atacağım..Sana açılmayan tüm kapılar kapalı dursun..İstersen sessizce düşün uzun uzun..
İstersen beni bir kez daha anlamadığını..Ama mutlaka düşün..Çünkü senin de beni çözecek tek anahtarın düşünmek olacak.. :133:
.................................................. ............................................