-
Yerin cennet olsun..
kulağımda seni anlatan bir aşk şarkısıyla,başımı dayamışım nefesimle buharlaşan cama...anlamlı anlamsız bir sürü cümle kuruyorum..onlarda aşka dair sana dair...her gece aynı sahne..sabahtan kalma sigara dumanı...yerlere savrulmuş mutluluk dolu fotoraflar....
.hani demiştim ya ağlamayacağım diye söz vermiştim..gitmeliydin biliyorum...ama alışamadım işte yokluğuna...ne gözyaşım dindi ne yüreğimde sancı...zaman ilaç olur dedilerde her geçen gün ben biraz daha bitiyorum..kucağımda verdiğin son nefesin gözlerime son kez bakıp seni sevdiğimi unutma deyişin hala şuramda sol yanımda saklı...bir daml yaş süzülmüştü o yemyeşil gözlerinde..son sözün olmuştu ağlama ağlamaki seni hep güler yüzlü hatırlayayım....yarim sevdiğim...içimde yokluğunun ateşi yandıkça nasıl ağlamayayım..
ne sana ne kokuna doyabildim..kara toprak bana yar etmedi seni..kopardı söktü aldı benden...yerin cennet olsun sevdiğim..canımdasın aklımdasın.....kalbimdesin ve hala sevdiğimsin....
-
yoklugu böyle olmamanı kardeşim...
vazgeçme !!!
-
çok güzel bi şiir.çok duygulandım.bu şiiri benden de sevenlere gitsin.iznin varmı?
-
teşekkür ederim ikinizede ...var var ne demek halka açıktır şiirlerim...
-
gerçekten harika kendin mi yazdın merak ettim çok süper olmuş..:)
teşekürler...
-
teşekkür ederim bana ait yazı.:)
-
gerçekten güzel yazı küçük hanım
-
vallah çok güzel tşk küçük hanım paylaşımın için:):)::::::
-
ben teşekkür ederim arkadaşları sizinde güzel yorumlarınıza sağlık..:)
-
sen böyle güzel şeyler paylaşırsan biz yorumsuz bıraksak haksızlık olur ama tşk hak ediyon hemde fazlasıyla
-
oy oyy gerçekten çok mutlu oldum...bunlar bayadır sitedeydi ama fazla yorum almamıştı....
-
canımcumm süpsüpeydiiii..
çok güzel harikulade olmuş yüreğine sağlık..:)))))
çok duygulu, sevgi dolu bir şiir..
canım Allah(c.c.) her zaman gönlüne göre verir inşAllah..:))
-
süper olan sensin canım...bir zamanlar bende duyguluydum yazıyodum..şimdi yazdıklarımda duygu eksik gibi geliyo o yüzden ekleyemiyorum..:):)
okuyan gözlerinde yaş olmasın inş..
-
ne sana ne kokuna doyabildim..kara toprak bana yar etmedi seni..kopardı söktü aldı benden...yerin cennet olsun sevdiğim..canımdasın aklımdasın.....kalbimdesin ve hala sevdiğimsin....
şiir muhteşem özellikle finali çok hoşuma gitti
herşey gönlünce olsun küçük hanım
-
teşekkür ederim mustafa hepimizin gönlüne göre olsun herşey..:)
-
gercekten cok güzel bir şiir duygulandım..
-
çok teşekkür ederim esmer..okuyan gözlerin dert görmesin..:)