Sevgili Siirtliler-board üyeleri forumdaki çalışmalarımız nedeniyle bu akşamlık forumda kısa süreli kesintiler yaşayabilirsiniz veriğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Printable View
Sevgili Siirtliler-board üyeleri forumdaki çalışmalarımız nedeniyle bu akşamlık forumda kısa süreli kesintiler yaşayabilirsiniz veriğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
kolay gelsin abi...
Tteşekkürler ette bu arada bakım bitmiştir iyi eğlenceler dileriz.
teşekkürler...
bittide mi..
Maşallah Abi Hızlısın valla.
Yapabileceğimiz bir şey varsa hazırız.
Kolay gelsin
Büyütecek bir durum yok aslında derbeder ana sayfanın meta kodlarını düzenledim okadar kodlama biraz farklı olduğu için en uzunu 5 sn süren bir iki kesinti yaşadık bu yüzden konuyu açtım.
eline sağlık farketmedik bile :19:
Valla gercektende Farketmedik Ellerine Sağlık
Bir kaç gün içinde ortalama 1 günlüğüne forumu kaptabiliriz şimiden bilgilendireyim yeni bir oluşum yeni bir board neler yapacağımız hakında ip ucu vermeyecem süpriz olacak :D
city of angels valla merak icinde kaldık bi tarih verin bari ona gore bekleyelim suprizleri..bu arada aklıma gelmisken kurulus yıldonum kutlamalarını onceki senelerden daha guzel yapmaya calısalım daha fazla ses getirsin ins bu sene katılacam geceye...
süprizlerin nezaman olacağı hakkında net bir bilgi vermem mümkün değil yalnız biraz uzun sürebilir diebilirim büyü bir çalışma olacak çünkü.
yıl dönümü hakkında RoHaN ile görüşürseniz daha iyi bir bilgi alabilirsiniz.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
city of angels valla merak icinde kaldık bi tarih verin bari ona gore bekleyelim suprizleri..bu arada aklıma gelmisken kurulus yıldonum kutlamalarını onceki senelerden daha guzel yapmaya calısalım daha fazla ses getirsin ins bu sene katılacam geceye...
hocam sen o tarafana karışma...
yeter ki gel. pişman olmayacaksın.
derbeder gecenin tarihi bellimi ?
Şu an 1 Ağustos 2008 Gecesi diye düşünüyoruz. değişme imkanıda olabilir.
yer olarak hep Anfi tyatroda yaptık bu sefer farklı bir yerde olabilir mesela 14 Eylül Kapalı spor salonu
Büyük değişim için bugün en büyük adım atıldı şu anda herşey başarılı gidiyor.
arkadaşlar ortalama 8 gün önce yaptığım keywords meta editlemesinin sonuçlarına bugün baktım 8 gün önce google'da 645 indeximiz vardı bugün ise 2450 bu demek oluyorki keywords çalışmamız boşa olmadı ve daha önce yapığım google aramalrında siirtliler board geri sayfalarda yer alıyordu yalnız bugün yaptığım aramalrda artık ilk sayfalarda yer almaya başladı sevindirici bir durum.
kontrol etmek için alttak linki kontrol edeblirsiniz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
büyük değişiminde tarihi belli oldu 2 ay sonra büyük değişim için ilk adımı atmış olacaz şu anda değişimde neler olacağını sizlere belirtmem doğru olmaz bekleyin ve görün :)
siirt kelimesinde hiç çıkmıyorduk. Şu an 8. sayfadayız.
Evt baktım...ELine sağLık EroL abe baya indexLemiş googLe (:
:) teşekkürler sefa dün 2.450 bugün 4050 :) gün geçtikçe yükseliyor tabi bunun tam anlamıyla ndexlenmesi için google 3 ay veriyor.
siet bazen açılmıyor..
nedeni ne olabilir !!!
Şuan kullandığımız sunucu oldukça hızlı ve sorunsuz ette nedennin forumdan yada sunucudan olduğunu düşünmüyorum ayrıca son bir haftadır ttnette biraz kasma olduğunu farkettim ttnetten kaynaklanabilir forum açılmadığında nasıl bir hata alıyorsun ?
Sayfa Görüntülenemiyor Diyor
emeğinize sağlık birazdaha çabayla google daha çok indexliyecek ve siirt yazdık mı siirtliler-board.net gelcektir :)
öyleyse ttnet yada senn pcden kaynaklanan birşeydir.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Nefesimsin-Mse
Sayfa Görüntülenemiyor Diyor
sunucu bulunamıyor hatası olsaydı bizlik bir problem olurdu.
lütfen explorer coikeelerini silmeyi dene.
taşındığımızdan bu yana bir kez bile bu hatayla karşılaşmadım.
artık bu kadar uyeyle yenilenme surecin egirmemiz gerekıyordu
sitenin basrılarının devamına
hade bakalım bekliyoruz
sitemizin sistemini kökten değiştirmek için bazı çalışmalar içindeyiz.
Bu nedenle bazı aksaklıklar ve kesintiler meydana gelmektedir. Bu akşam itibariyle yazacağınız yazılar ve açacağınız konular güme gidebilir. Çok önemli olmadıkça bir şey yazmamanızı tavsiye ederim.
ßunu ßaşardığınız için gurur duyuyorum...
38200 Maşallah
çalışmalar dewam ediyor galiba . kolay gelsin ustadlar.
Arkadaşlar Akşama kadar yeni sisteme geçiş yapabiliriz.
çok yoruluorsun erol usta :) ellerine sağlık,hadi hayırlısı...
herşeyin yolunda olup olmadığını anlamak için sitemiz bir müddet kapalı kalacaktır. Bu müddet 1 gün de olabilir, 1 hafta da.
Göstereceğiniz sabırdan ötürü şimdiden teşekkür ediyoruz.
Yeni sisteme geçerken, tüm özel mesajlarınız, avatarlarınız silinecektir. Bu nedenle yanınıza almak istediğiniz avatar ve özel mesaj varsa şimdiden yedekleyiniz.
bunu toplu özel mesaj yolu ile duyurursak daha iyi olacak ammo.
herkes okuyacak mı acaba??eminim daha sonra ne oldu siteye diyen çok olacak :) hayırlısı inş.kolay gelsin...
site 20 dk. sonra kapatılacaktır ve bir müddet kapalı kalacaktır. bu süre 1 gün ile 1 hafta arasıdır.
sorun çözülmüş gibi görünüyor.
evet sorun hemen hemen çözüldü ufak tefek bir kaç ayar editleme kaldı.
hadi hayırlı olsun...