Bu videonun silinmesi için desteğiniz lazım
Sevgili Siirtliler Board üyeleri, Dünyanın en çok izlenen Video Paylaşım sitesi YouTube'de siirt diye arama yaptığımız ilk sıralarda yer alan ve ahlaksızca fotoğraflardan olaşan bir manzarayla karşılaşıyoruz.
ykbayramyk rumuzuyla videoyu ekleyen kişi, videonun başlığını siirt kurtalan kuş gribi vermiş ve Siirt ile hiçbir alakası olmayan, ahlaka aykırı fotoğraflardan oluşan birşey çıkıyor.
Maalesef bir siirtli çıkıp da ne yapıyorsun dememiş. Ama bu kadar beklediğimiz yeter bence, şimdi yapacağımız işlemlerle bu videoyu oradan kaldırmalıyız.
Etkinlik sadece halı saha maçı yapmakla olmamalı, böylesi durumlarda kenetlenmeli ve elele vermeliyiz.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] sitesine giriniz.
arama yaptığınız siirt kısmında 5nci sırada
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu resim çıkıyor ve şuan 85000 izlenme ile en çok izlenen video olmuş durumda.
aşağıda vereceğim linke tıklayın:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Youtube Video Şikayet ve Sildirme
Youtubedeki videoları kaldırtmak için haydi hep beraber...
1- youtubeye uye olun,
2- sozkonusu videonun sağ alt köşesindeki "flag" yazısını tıklayın.
3- çıkan seceneklerden "hate speech" i seçin
4- "flag this video" tuşuna basın.
videoyu ihbar/şikayet etmiş oluyorsunuz.
Aslında 1 kişi diğerlerine haber verip herkes aynı videoyu şikayet etse silinebilir.
HEP BERABER HAREKET EDELİM. Sizlere güveniyorum.
Saygılarımla
Selam: Bu videonun silinmesi için desteğiniz lazım
gerçekten hıç hoş bi görüntüm degıl ne bu ya kötü örnek oluyo kım kaydetmısse .. ya arkadaslar bıran önce silin lütfen hep beraber abımın dedıgı gıbı onun syledıgı yollardan yapıp sılelım haydı arkadaslar ellele.... :yes:
yav 2.seçeneği göremedim orda
3- çıkan seceneklerden "hate speech" i seçin bunun ekran kopisini çeksen seviniriz bu konuyu ele alman çok iyi oldu