En Çok Korktuğunuz Ölüm Şekli Nedir
Boğularak
Yanarak
Hastalıktan
Trafik Kazası
İdam Edilerek
Enkaz Altında Kalarak
Savaşta
Diğer ( bırakta rahat öleyim )
Printable View
En Çok Korktuğunuz Ölüm Şekli Nedir
Boğularak
Yanarak
Hastalıktan
Trafik Kazası
İdam Edilerek
Enkaz Altında Kalarak
Savaşta
bırakta rahat öleyim
Boğularak
Yanarak
allah kimseye cehennem ateşini tattırmasın yanmaktan çok korkarım ben:((
yanarak valla bence yanarak ölmek çok kötü bişet gerçekten alah kımseye vermesın....
Boğularak
yaw bogunmakdan cok korkuyorum
yanarak
allah düşmanımın başına vermesinn..!!
ölüm yatağında acı çekerek ölmek.
bogulrk x)
ßencede Yanarak 0Lmek Cok Kotu . . .
enkaz altında kalmakta çok kötü yaa,sesini duyuramıorsun,zaman geçtikçe susuzluktan,açlıktan acı çekerek ölümü bekliorsun,bide yara almışsan :(
tabi ki ani ölümler tercihim oldugu için bogulmaktan korkuyorum
sevdiğim kişinin beni arkamdan vurması tek kelime bu çok korkarım o zaman ölürüm
korkmaya gerek yok ölüm gelirse baş göz üstüne kapı açık
Ben en çok korktuğum ölüm şekli idamdır insan göz göre göre ölüme gitmesi korkutuyor
yanarak ölmiyim de nasıl ölürsem öliyim..
Cenabı Allah nasıl taktir ettiyse elbet öyle ölmek güzeldri ama benim Allah tan dileğim yanarak almasın bu canı...
elektrik çarpması ile ölümden çok korkarım ..!:P
acı çekmeden ölmüyeyimde nasıl olursa olsun
bogularak (her yaz yasarım acayip deneyimliyim bu konuda:D)))
Yanarak . . . :(:(:(
Yanarak
4 sene önce hayal ettiğim ölüm şekli boğularak ölmek
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]