Site moderatörü Dj pişunenin doğum gününü kutlar sağlıklı günler diliyorum.
doğum gününüz kutlu olsun sevgili kardeşim.
Printable View
Site moderatörü Dj pişunenin doğum gününü kutlar sağlıklı günler diliyorum.
doğum gününüz kutlu olsun sevgili kardeşim.
alişcik dogum günün kutlu olsun kardeş nice mutlu saglıklı başarılı yıllara canem :72: :159: :136:
dogum gunun kutlu olsun
Doğum Günün Kutlu Olsun ;)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][/BLINK]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[BLINK]
amca dogum günün kutlu olsun...
dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
yüzünün hep gülmesi we espiri yapma dilegiyle :D
dogum gunun kutlu olsun pısuneee nıce mutlu yıllara
Nice yıllara.. !!
Arkadaşlar bu mutlu günümde beni düşündüğünüz için tşk ederim
heryerden kutluyorum .:)canımın üçü doğum günü kutlu olsun..bizlerle ve sevdiklerinle ice hayırlı senelere inş...
[BLINK]İyi Doğdun İyiki Bizimlesin Pisine Mutlu Yıllar [/BLINK]
şttt tesbihini alacam ona göre.
banane ben sana kola içirdim bu mutlu gününde.
keşke doğmasaydın ya. nedir bu senden çektiğimiz.
şaka ha ağlama şimdi.
doğum günün kutlu olsun.
DOgum gunun kutLU oLSun ..:)
Tekrar tşk ederim arkadaşlar emin kola güzeldi de valla tesbih görünmüyo kaybettim galiba
Mutlu yıllar kardesim :)
iyi ki doğdun nice yıllara doğum günün kutlu olsun :72: :159:
Doğum günün kutlu olsun. Bu da doğum günü hediyen. :123:
[Youtube]reinu1cjvio[/Youtube]
abe çok saol güzel kız yokmuydu :D bu moruk ne tekrar teşekkür ederim tüm arkadaşlara
Dostum benim nice mutlu yıllara
Dogum qunun kutlu olsun kardesim. yeni yasının sana huzur mutluluk ve bol para getirmesi dileqiyLe :D
iyi doqdun ıyıkı varsın.
Doğum Günün Kutlu Olsun Pisune. Seni Tanığım için çok şanslıyım. İyiki doğdun, iyiki varsın. :41:
nice yıllara iyiki varsın
doğum günün kutlu olsun kankoşş nice mutlu yıllara beraber olmak dileğiyle seni seviyorum canım
Rohan abi Şawi mehmet hakan hepinize çok çok teşekkür ederim
iYki DoğdUNNn pISuNEEee
niye doğdun Pisune :112: :160:
kardeş doğum günün kutlu olsun
ALLAH cc sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin
Bugün bir yıl daha yaşlandın.
21 yaşındasın...
Yeni yaşın sana huzur ve mutluluk getirsin.
mutlu yıllar iyiki varsın
Hepinize tşk ederimm
Nice mutlu yıllara .....
seni daha iyi dövebilmek içinAlıntı:
TeHLo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
21 yaşının sana sağlık mutluluk ( brodway araba, güzel bir kaç manita ve bol para) getirmesi dileğiyle :D
İyiki doğdun iyiki varsın mecnun :)
nice mutlu yıllara amca dogum günün kutlu olsunn...
Bu mutlu günümde beni hatırladığınız için Siirtliler board ailesine tşk ederim Seneye görüşmek üzere :)
(çalıntı):154:
biz seni ne zaman unuttuk ki...Alıntı:
Dj_pisune Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zaten biz arayıp sormasak sen selam bile vermezsin..
bugün doğum günün öyle mi.. iyi ki doğdun o zaman.
Benim nuray da nur topu gibi 5 tane hayırlı evlat getirdi dünyaya.. birinin adını ali koydum...
Yeni yaşın sana öncelikle sağlık sonrasında derslerinde başarılar getirir inşaallah...
seni hep en yüksekler de görmek tek temennimiz...
Allah yolunu açık etsin... Seni, Sen olmadfan da bu şehirde seviyoruz...
Unutulmazsın...
İnşallah hayatının bütün günleri buğün gibi geçer pişune
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
doğum günün kutlu olsun dj pisune nice mutlu, huzurlu, sağlıklı ve hep sevdiklerin ile geçirebileceğin yıllara..