[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Senin ALLAH ına Kurban Erol 6-0 mı Daha İyi Yoqsa 7 Kişiyle 7-0 mı Siz Karar Verin
[GLOW=yellow]YA 11 KİŞİ OLSAYDIK[/GLOW]
Eskiye Mazi derler.
Dedem bile Hatırlamıyo o maçları.
Geçmişe deil Gelecege bakın !!
fırat can...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : f1rat
Eskiye Mazi derler.
geçmişi olmayanın geleci olmaz derler.:D canım
6-0 Mazi Deilmi Siz Neden KonuşuyorsunuzAlıntı:
Eskiye Mazi derler.
gercek tarih istiyosan GS tarihine bakacan Fb tarihine deil 6-0 Tarih deil
UEFA Kupası Süper Kupa Şampiyonlar ligi Ceyrek Finali 7 kişiyle 7-0
Sizin bi 6-0 nız var havanızı atıyorsunuz baq Bizim Nelerimiz Var
[GLOW=yellow]Size Göre Tesadür
Bize Göre Söke Söke
Sen Rüyanda Göremezsin
Kupa Bizim Müzemizde[/GLOW]
neden bu kadar alındınız ya
ben Beşiktaşlı yım
Galatasaray ın yaptıgını Hiç bi Türk Takımı yapmadı Tebrikte ediyorum.ama
Siz cıkmıssınız 1911 yılın Macını Gösteriyosunz.
Bununla Övunulmz..
:DAlıntı:
neden bu kadar alındınız ya
ben Beşiktaşlı yım
Galatasaray ın yaptıgını Hiç bi Türk Takımı yapmadı Tebrikte ediyorum.ama
Siz cıkmıssınız 1911 yılın Macını Gösteriyosunz.
Bununla Övunulmz..
sen bitanesin yaw... :95: :94:
tebrikler :11: :11: :11: :11: :11:
bendende sana tebrikler...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
tebrikler :11: :11: :11: :11: :11:
:51:
bırakın genc fenerbahceyide
11 kısıyı dusunun
ya 11 kısı olsaydılar
Bu mça sevinen bir 65 taraftarı varmı diye cok merak ediyodum varmış:D Futbol topunun yuvarlak değilde kare oldugu kasalardan kale yapılna Binsekizyüz bilmemkaç yılının hangi ayının hangi gununun hangi saatinde yapıldıgı şa,beli olan bir maç için sevinen 65 taraftarının herzaman yanında ve destekçisiyim:D Ben 6-0 biten 65 macının her golunde havaya zıplayıp avazım cıktıgı kadar bagırdım ve mactan sonra olusan uzun konvoya katılmıstım bunun tadı bir başka olsa gerek... 7-0 maçta konvoy olmusmudur cok merak ediyorum:D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Bu maça sevinen bir 65 taraftarı varmı diye cok merak ediyodum varmış:D Futbol topunun yuvarlak değilde kare oldugu kasalardan kale yapılna Binsekizyüz bilmemkaç yılının hangi ayının hangi gununun hangi saatinde yapıldıgı şa,beli olan bir maç için sevinen 65 taraftarının herzaman yanında ve destekçisiyim:D Ben 6-0 biten 65 macının her golunde havaya zıplayıp avazım cıktıgı kadar bagırdım ve mactan sonra olusan uzun konvoya katılmıstım bunun tadı bir başka olsa gerek... 7-0 maçta konvoy olmusmudur cok merak ediyorum:D
cane gerçeği sizde piliyosunuz her zaman her yerde en büyük cimbom
siz gsnin aldığı kupaların yanından bile geçemezsiniz
neyse cane boş ver bunların yeri bırası deil:D:D:D))))))
kuzen sen benden önce tavrandin ben onları atacaktım dün ama zmn bulamadım neyse tşk edriz kuzen tarihi bi maç olmuşdu bilmiyorum neden tarihi acıyorlar fenerliler acsınlar eski defterleri baksınlarda :)))Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : cılgın_men
cane gerçeği sizde piliyosunuz her zaman her yerde en büyük cimbom
siz gsnin aldığı kupaların yanından bile geçemezsiniz
neyse cane boş ver bunların yeri bırası deil:D:D:D))))))
yahu ben bu fenerlilere şaşıyorum cocacola kupasından başka alabildikleri bir kupa yok hala çene yapıyorlar allahtan dünya şanpiyonu falan olmadılar olsalar zaten memlekette duramayız fenerli gıcıklara söylüyorum çene yapmaktan vazgeçin biraz icraat görelim :D
aynen abii....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
yahu ben bu fenerlilere şaşıyorum cocacola kupasından başka alabildikleri bir kupa yok hala çene yapıyorlar allahtan dünya şanpiyonu falan olmadılar olsalar zaten memlekette duramayız fenerli gıcıklara söylüyorum çene yapmaktan vazgeçin biraz icraat görelim :D