[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ayvalık'taki Şeytan Tepesi'ndeki ayak izinin etrafı demirden muhafazayla çevrili. İzin içine bozuk paralar atılıyor.
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ayvalık'taki Şeytan Tepesi'ndeki ayak izinin etrafı demirden muhafazayla çevrili. İzin içine bozuk paralar atılıyor.
nie bozuk para atıyorlar ben onu anlamadım :D
paylaşım için tşkler
abi bizim milleti bilmiyonmu?paraları çok ya hani..gördükleri boş alanı bozuk parayla dolduruyorlar işte
valla ya
WALLA ne akılsa bozuk para atıyorlarrr
İNANILMAZ BİŞEY ŞEYTANIN AYAK İZİİ
bızım milletımız boyle seylere bır numarıdır
bıde bızım site ıcın yardım kutusu atsak acaba bızede para atarlarımı :)):))
ben giderim o paraları alırım
:D
::D:D:D o paralar lazım bıze sana değil :D
orası dolunca maskeli beşleri yoluyalım paraları çalsınlar:D
abi bizede lazım o paralar
ben ce o şeytanınn ayak izi değildirrr para kazanmakk içinn uydurullmuşş
paylaşımınn içinn teşekkürrler
katılıyorum cok saçma bişeyAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : -eyyüp-
Şeytann ayak ızı olsa nolckkıe bu para atmalarınımı gerktıriyor Hayret bu mııllet yha bakkallarda,marketlerde derneklerın bagıs kutusu oluyor onlar bu kadr dolu degıl x((
su nada sokakta yuzlerce ac kısı varken mıllet parayı ona verecegıne seytana yardımda bulunuyo
inanılması güç ama gerçek olup olmadığını dahi bilemiyoruz.
Öyle bir yerin varlığından bihaberiz.
aaa ne güsel eski anılarım tazelendi bizde halamlar ayvalıktaydı oraya gitmiştik beni de oraya götürdüler turistler böle şeyleri çok merak ediyolar baya para atılmıştı çok güsel gidip görülecek bi yer ama ayak izi çok büyüktü bizim bildiğimiz ayaklara benzemiyor oraya gidip görmelisiniz bence ayak izini görmek istemeyenler deniz kenarına gidip bi hava alsınlar çokk güsel bi yer ama öle bi yer var onaylandı :8:
ama turistler oraya bozuk para deil euro dolar atnlar bile var yani
arkadaşlar bu da biş deil manisa da ağlayan kaya var çok kısa zamanda gösteririm size
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : sweet gırl
aaa ne güsel eski anılarım tazelendi bizde halamlar ayvalıktaydı oraya gitmiştik beni de oraya götürdüler turistler böle şeyleri çok merak ediyolar baya para atılmıştı çok güsel gidip görülecek bi yer ama ayak izi çok büyüktü bizim bildiğimiz ayaklara benzemiyor oraya gidip görmelisiniz bence ayak izini görmek istemeyenler deniz kenarına gidip bi hava alsınlar çokk güsel bi yer ama öle bi yer var onaylandı :8:
bilgi için teşekkür ederim.
rica ederim siz gösterdiniz bende açıkladım ama çok güsel bi yer
yaniii...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : -eyyüp-
pence para atmaları sacmam
[align=center]bizim milletimiz böle paralarını boşa saçarlar ama saçma bence ne para atıyorlar bir de galiba dilek tutuyorlar:117: (onlara kızmak lazım):55: [/align]
bence para atmalarından ziyade buna inanmaları saçma şeytan sonuçta görülmeyen bir varlık nasıl aya izi olsun . çooook saçmaa çooook
saçma