[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu ciLeler bizde sancı dogurtuyor.. ama sonuc nafiLe..
Güzel şehrimize yakışmayan görüntüler...
walla bu cıle hız bıtmezzz
İlimize hiç yakışmıyor ama ne çare
valla abicim çok doğru diyon görüntü kirliliği ve çevre kirliliği oluyor ama nasıl çözülürki bu hindistana döndü siirtimiz inekler sayesinde ama insan artık alışıyor onları hep gördüğümüzden alıştık valla ama gerçekten hiç bitmez bu çile
bide kızlar tepesı ve gures caddesını bağlayacak caddye bak her zaman o çamur o ınekler
ve bayada bi bitmeyecek gibi görünen derdimiz... Yetkililerrrr bize kulak verin soylemekten bıktık yaaaa. Siirtin cehresini dagıtan allak bullak eden tokatlıyan yanaklarını kızartan su ayıba bir dur diyecek yokmudur yavvv...
Dünyada Herşeye çare bulunmuş (Ölüm haricinde) bu konuda inekleri ve çöpleri tartışıyoruz galiba.
Aslında Siirt Belediyesi ne kadar ahırkenti kurmuş olsa da, İnekleri uzaklaştırmak için ne kadar iki üç görevli tutmuşsa da nafile.
asıl çare bir veya iki büyük baş hayvanı herkesin gözü önünde ibret olsun diye boğazından keserse bence bu sorun tamamen ortadan kalkar.
Çöp konusuna gelince aynı şekilde;
Hangi esnafın dükkanı önünde çöp var ise ufak bir ceza uygulansa..
veya belediye başkanımız sayın mervan gül her sokağın başına ufak çöp kokteynırları bıraksa bu sorunda bölece çözülür diye düşünüyorum...
tek çözüm var:
KAFALARIN DEĞİŞMESİ LAZIM
siirtte vazgecilmeyen 2 şey
1.inek
2. cöp
katılıyorumAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
tek çözüm var:
KAFALARIN DEĞİŞMESİ LAZIM
köyler bile geçti artık bu şeyleri neden burda değişmiyorr...
kışın çamur yazın tozAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
siirtte vazgecilmeyen 2 şey
1.inek
2. cöp
bir imza kapanyası gibi
bu görüntüye kaç kişi hayır diyecek
kaç hayır mesajı alacak hiç olmaz sa buradan protesto edelim
belli bir yorumu olmıyanlar bile sadece hayır yazabilirler
göreyim sizi arkadaşlar
1000 hayır yparmıyız :19:
Ben Siirt te 12 senedir gitmemşim
Ama ordan Gelenlerin cogu nerdeler
Siirt değişmiş Modern olmuş
Esiki gibi deil
İStanbulda Ne arasan Siirt te bulabilrsin ama yanılmısım.
Ben bu Resmi Gördüm Çok Şaşırdım
Siirt tim Gbi bi yere Yakısmıyo
Rohan abi ye katılıyorum Tek Çare Kafaları değiştirmek
Yada bu Genç Nufus un el atmasıyla çözulur.
İnanın Ben Siirtte otursaydım Bu resmi Alır Bütün Esnafa Millette Gösteririm
Yakısır mı Bi siirtliye Siirte Böyle Yapmak.
BU TÜR MANZARALARI ARTIK GÖRMEK İSTEMİYORUZ
SONUNA KADAR
HAYIR
buna nasıl son verebilirler
yeter artık yürüyemeyecek hale geldi SİİRT halkı
arkadaşlar buna şükredin burda iki ayyaklılar var aynısından yapan:D
HAYIR
HAYIR
HAYIR ....................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SİİRTİMİZDE ARTIK İNAK VE ÇÖP SORUNU BİTSİN
ARTIK BU MANZARALARI GÖRMEK İSTEMİZYOR
TEMİZ VE SOKAKLARDA İNEKSİZ SİİRT İÇİN
[BLINK][GLOW=darkred]HAYIR[/GLOW][/BLINK]
az önce bile arabayla eve gelirken karşımıza bir inek çıktı. nerdeyse eziyorduk.
ineklerle yaşamaya alışmış olamayız ki yeterli hayır oranı na ulaşılmadı nerde hayırcılar yokssa
ineklerle yaşamak hoşumuza mı gitti hayırlı olsun ozaman ne denir
[GLOW=limegreen]Hayır[/GLOW]
hakkaten de HAYIR HAYIR HAYIR AMA HAYIR DEMEKLE VE BELEDİYEYE YÜKLENMEKLE OLMUOR BU İŞLER ANCA HALKIN DUYARLI OLMASILA AŞABİLİRİZ BU BÜYÜK SORUNLARI ....
hayırı sadece belediye ye istemiyoruz zaten malların sahibine ve diğer sorumlu tüm kamu ve kuruluşlara yaptırım gücü olan herkese bu görüntüler için hayır diyoruz
HAYIRRRR
başıboş danalara
toplanmayan çöplere
dört tarafı sularla çevrili memlekette SUSUZLUGA
HAYIIIIRRRR.....!!!!11
bi HAYIRDA benden kardeş
HAYIRR....
başı boş inekleri yakalayın kesin,ondan sonra bak bakalım sahibi ahırdan dışarı çıkarıyormu....biraz sert müdehale lazım
zaten suç onlarda ınegı bırakıyorlar ne zman gelırse gelsın halbukı ınegı gureste coplerı karısıtıtıyor:S
ASLINDA IYI YA TABIATLA YASIYORUZ::d
Doğal bir hayvanat bahçesi :)
BU KENTİN BAHTINA KİM OTURDU?
Yerel seçimlerde Siirt'ten Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen mevcut Belediye Başkanının hizmet safhasında yeterli hizmeti veremediği, bunun suçlusunun ak parti teşkilatı ile birlikte Başbakan Recep Tayyıp ERDOĞAN'ın olduğu iddia ediliyor.
Konu ile ilgili gazetemizi arayan çok sayıda vatandaş, “Recep TAYYİP ERDOĞAN'ı ülkeye tanıtan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki hizmetleri olmamıştır. Bunun tanıtımını Siirt halkı ve cumhuriyet meydanı olmuştur. Akabinde iptal edilen seçimlerde yine aynı ilde okuduğu şiir ile cezaevine, daha sonra bu seçmenin oyları ile ilk kez parlamenter Unvanını yine bu seçmen sayesinde kazanmıştır” dediler.
ATA-KÖY DEĞİL, KOCA KÖY
Siirt'in metrekare açısından İstanbul'un en küçük ilçesi kadar olmadığını kaydeden vatandaşlar, ülkenin demokrasine bu kadar katkılar veren bu ilin, İstanbul Ataköy olamadığını, Başbakan'ın milletvekili olduğu dönemlerde Ataköy'de ne varsa Pervari'de de o olacaktır, açıklamalarının tersine Siirt'in her geçen gün daha da kötü bir duruma düştüğü görülüyor.
DSİ AÇILIŞI TAM BİR FİYASKA
2006 Yılında ilimize gelen Başbakan Tayyıp ERDOĞAN'ın Siirt'in 50 yıllık su sorunu bitti, temennisiyle açılışı yapılan kezer hattının tam bir fiyasko olduğu ortaya çıktı. Açılışın ardından 2 yıl geçmesine rağmen bir türlü faaliyete geçirilemeyen bu hattın şehrin 50 yıllık su sıkıntısının hayal ürünü olduğunu, boru döşemelerinin kalitesiz ve hesapsız yapılmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.
MİLYARLAR BOŞA HARCANDI
Alt yapı çalışmalarının istenilen kalitede yapılmadığını gösteren delillerin bitti diye kapanan cadde ve yollar oldu. Maalesef kapanan yollar tekrar açılmaya başlandı. İhaleleri kazanan firmaların alt yapı çalışmalarını bizzat takip etmediğini ve bu işi ehil olmayan taşaron firmalara devredince, yapılan kazılar, döşenen borular, geçen zamanlar bu il için hem vakit, hem de nakit kaybına neden oldu, yani milyarlar ve avro'lar bir nevi çöpe atıldı.AYNI TAS, ESKİ HAMAM
Kentin eli bu yıllar arasında bu kadar uzun yerlere ulaşabilmesine rağmen, büyük bir beklenti içerisinde olan bu halk için yapılanlar ortada… Yollarlımız yine bozuk, çöplerimiz ortalıkta, kent olmanın bilinci bir kenara mega bir köy olduk. Bunda suçlu halk mı, yoksa bu mevkiye taşınan ve bizlere yönetenler mi?
GEÇTİ SİİRT'İN PAZARI MI OLDUK?
Bu kadar vefa örneğine rağmen, beklenilen hizmeti alamayan bu halka böyle mi hizmet edilecekti. Siirt'in yanı başında bulunan Bitlis ziyareti, Siirtlileri fena kızdırdı. Seçim dönemlerinde ilimizde mekik dokuyan Ak parti teşkilatının seçimin ardından ortalıktan kaybolması ve vefaya, vefasızlık edilmesi yerel seçimlerin nasıl sonuçlanacağı şimdiden ortada.
ŞEHİRİÇİNDE İNEKLERE HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR - HAYIR
az kaldı yine bol bol vaatlerde bulunacak siyasiler
siirte küçük bir makyaj yapıp oy istiyecekler ama yine değişen bi şey olmayacak memlekette
ağzımıza bi parmak bal çalıp sesimizi kesiyorlar
işte millet böyle sessiz kaldıkça bu sorunlar hiç bitmiyecek bu memleketimizde
pardon köyümüz mü demeliydim aceba...........
yetkililer ve halk umursamaz durumda siirt kaderine terk edilmis ne yazikki...gordugum cevre manzaraları beni sok etti ama siirtlilerin samimi icten ve misafirperverligi herseye deger... siirt elbette hak ettigi yonetime kavusacak umutluyum
ole olacagıı sanmıyorum cunku yılardır hep aynı bahene? :6:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
yetkililer ve halk umursamaz durumda siirt kaderine terk edilmis ne yazikki...gordugum cevre manzaraları beni sok etti ama siirtlilerin samimi icten ve misafirperverligi herseye deger... siirt elbette hak ettigi yonetime kavusacak umutluyum