:79:
bir kıza nasıl teklif edersiniz yada bir erkeğe????
hiç böle tasarlıyarak yaptığınız komik,romantik veya üzücü bir teklif ettiğiniz oldumu??????????????????????????
Printable View
:79:
bir kıza nasıl teklif edersiniz yada bir erkeğe????
hiç böle tasarlıyarak yaptığınız komik,romantik veya üzücü bir teklif ettiğiniz oldumu??????????????????????????
Mrb Derim öncelikle sonrada halıfı uzatmadan benle çıkarmısın??????
ben gerçi kimseye teklif etmedim ama etseydimde şıttttttt yawrum bakarmısın ee tabi kıss soruyor ne war be bende sorarım banamı dedin derkji salkamısın senden başka kimse warmı der yok derim os aman sana bişi sorabilirmiyim derim soramassın der ben kolundan tutar çkerim bir köşeye benim le çıkacaksın derim başka yolu yok ya benim olucaksın yada kara toprağın uleennnnnnnnnnnnnn diyede bir bağırırım kolaysa kabul etmesin :D
ben mrb nasılsınız şey şey şey benim benim benimle çıkarmısın oh be sonunda dedim derim :D
Benim Başıma Gelen Bi olay
Kızı tanımıyodum ama cok guzeldi
Gittim Direk Dedim Benle cıkar mısın
Dedi Cıktıgım VAr Bende dedim bişey olmaz benimde cıktıgım var
3 hafta sonra birlikte olduk
hiç kimseye teklif etmedim ki daha nasıl teklif edileceğini bilmiyorum :D bana öğretin
şit kıs bekle yaff 3 saat tir peşinden koşturuyon sen gel bırak şu nazıda ben le çık :D takıl bana hayatını yaşa :D derdim:D
kızda sana ben takılmam takarım der :D tabi bu işin espirisi
ne teklifi yaww bakısları karsıdakine gel demeli ondan sonrasıda corap sokugu gibi kendiliginden gelir.....
Bencede kartal abiye katılıyorum zaten kalpler biraraya geldikten sonra sözlere bazen gerek kalmıyor.O yüzden kendiliğinden gelişir bazen
:149:
aranızda kimse romantik birşey yapmamış yanii.....
ben bi keresinde kızın doğum gününü öğrendim en yakın arkadaşından...bi cafeyi kapattırdım doğum gününde...herşeyi ayarladıktan sonra onun en yakın 8 kız arkadaşınıda çağırdım....onuda cafeye gidelim diye kandırmalarınıda soledim...ben cafede saklandım..bi köşeye..onlarda yavaş yavaş geldiler..en son bizimkisi geldi...o oturduktan sonra elimde pastayla karşısına geçtim...acayip şaşırdı...benimkide öleydi...kızla ayrılalı 2 sene oldu....o günden beri romantik bişey yapmadım...zamane kızları romantikliği istemiyo.... :)
Selam verdikten sonra laf lafı açar... düşüncesinde yürürüm !
ben hiç birşey yapmıyom. Valla ben masumum. bütün suç bakışlarımda. yada ne bileyim belki gülüşlerimde. bu kadar hakim bey gidebilirmiyim...
ayyy süpersiniz wala yorumlara bak beaaa:D
ette sana katılmıyorum bence sen gidip kızla konuşamazsın, mrb bile diyemezsin:D:D:Dutangaç şeyyyyy:D
ben etmem baska bır kız arkadasa solerım gıder soler :))
hangi ette ?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : !SheKer!
ette sana katılmıyorum bence sen gidip kızla konuşamazsın, mrb bile diyemezsin:D:D:Dutangaç şeyyyyy:D
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
hangi ette ?Alıntı:
tabiki sen:D
ozmn böyle diyon yaneee...Alıntı:
Alıntı:
hangi ette ?Alıntı:
kızı bi yerden tarif edecen ...
kızı çalıştıgı yer veya okudugu okulun orasıa gitcem :D
falan filan kişi beni gönderdi sizden + hoşlandım benimle çıkarmısın !:D :259: :221: :211:
Alıntı:
ozmn böyle diyon yaneee...Alıntı:
Alıntı:
hangi ette ?Alıntı:
kızı bi yerden tarif edecen ...
kızı çalıştıgı yer veya okudugu okulun orasıa gitcem :D
falan filan kişi beni gönderdi sizden + hoşlandım benimle çıkarmısın !:D :259: :221: :211:
ewt neden olmasın:D
ama sana ii bi haberim var;))
Neyi?
muhabbete bak :)
Valla ben direk konuya girerim benımle çıkarmsın yarın kaçta buluuşalım gbisinden:D
eger tekif edeceksem kendim ederim kimse söyleme beni yeyecek haliyok ya.. çokçok hayırdiyecek... varmı ötesii....
birine teklifte bulunmadan önce istersen karşındakini tanı onunda seni tanıması çünkü aşklar yalan olmuş bu zamanda aşklar snr yarı yolda bıraknasın ki seni ve hıııı flört ederim takılırm dersen o başka hayatı yokuşuna bırakırmsın olur biter ben artık hayatı yokuşuna bırakıomda aşka inancım yok artık
ben bayana tekilf etmem bayan gelsin bana teklif etsin ben neden teklif edeyimki:)
ben birine teklifte bulunmadan önce gözlerine bakarım kaçırırsa gözlerini beni istemiyor ama oda bakarsa bana demekki hoşlandı benden gider direk teklifte bulunurum
yuhhhh o gün biri bana o kadar baktı benden bir yerden tanıyordur dedim keşke gidip teklif etseydim kaçırdık güzelim kızı
Ya Ben hiç bir Kıza teklif etmedim Etmektede Çok zorlanırım Herhalde... :) çünkü teklif edeceğim zaman :D Akan sular Duruyor...:D:p
çıkma teklifi ne kdar saçma ya...
senden hoşlanıyorum ister çık ister çıkma :))
yine söylüyorum hayatımda duyduğum en saçma şey..benimle çıkarmısın nereye çıkıcaz dışaramı merdivenimi asönsirümü.....sevgi bu kadar basit terimlerle tabir edilmemeli..
valla biri bana benimle çıkarmısın dicak olursa önce kafasına ve gözüne veda etmesi gerekir..:D:D:D
Alıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende sana katılıyorum
sizden çok hoşlandım bana bir şans verebilir misin
ya gülümü alıp benim olursun yada sılahımı cekıp beni vurursun
Alıntı:
luis_figo Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bence Haklısın ..:)