[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
camları patlatır bu
bu ne yaw anlamadım :227:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
buffer+anfi+ses dağıtıcısı
Güzel :)
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EsmeR
bu ne yaw anlamadım :227:Alıntı:
Gördüğün iki yuvarlak xtc magnet marka krom kasa subwofer. Ağırlıklı bas sesi çıkartır.
Ortada gördüğün ses filtresi bazı araçlar buji yada motor sesini operlorlere yansıtır onu engellemek için eskiden meksefe kullanılırdı tabi teknoloj ile bu filtreler üretildi bu filtreler meksefe görevi dışında ses kalitesini artırmaktadır.
süper bişey bu yaa
Dün Aynısını Alışveriş merkezinde Gördüm Fiyatı 109 ytl bu kadar ucuz olduqunu Tahmin Etmemiştim..Alıntı:
evet görmüş olabilirsin yalnız defolu veya 2. yada 3. kalite olabilirler istediğin verimi alamazsın en ucuz operlör seti sony'in olmasına rağmen okadar ucuz değiller.
Güzel araba..
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
evet görmüş olabilirsin yalnız defolu veya 2. yada 3. kalite olabilirler istediğin verimi alamazsın en ucuz operlör seti sony'in olmasına rağmen okadar ucuz değiller.
dünyanın 3.büyük alışveriş merkezinde gördüm sıfırdı anlıyorum o kadar da :D
Ben şuan 25 yaşındayım ve 10 yaşımdan buyana ses sistemleri ile ilgileniyorum mutlaka seninde bilgin vardır ama işi ustasına bırak =) ve piooner'in 28 kalitesi olduğunu türkiyeye 4. kalite malzeme geldiğini biliyormusun :)
Dorudur ustalığına Dicek Yok Seni Tanıom Sende Beni çok iyi Tanırsın.bilmiodum paylaştığın için tşkler
Rica ederim mutlaka tanıyorumdur inşallah bi toplantıda karşılaşırız dostluğumuzu pekiştiririz.
inş 4.yıl kutlamasına yetişebilsem Siirtte olsaM.Konuşuruz..