Bu Siteyi Ayakta Tutan Nedir?
Printable View
Bu Siteyi Ayakta Tutan Nedir?
kurallar. saygı. ilk aklıma gelenler....
sevgi paylaşım sorumluluk oldugunu düşünüyom
kardeslık dostluk bırlık saygı hosgoru we dısıplın
bence en önemlisi saygı ve hoşgörü bide birbirimizi ailemiz gibi görmemiz...
Bence biz birbirimize bağlı bir halkız siirliler olarak...
Ben bağlılık diyorum...
Kesinlikle reklam değil...
Niye Halen ayakta Duruyoruz.?
Çünkü Her zaman Elele gönül gönüle beraberiz her zaman
Niye Siirttimizin Güzel sitesi ayakta hala?
Çünkü bütün Siirtliler buradan iletişime geçiyor ve buluşuyor.
Bu siteyi ayakta tutan nedir?
Acaba bu dostluk karesini sunsam yeterli mi?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sitemizin amacı ne?
Bence Birlik ve beraberlik içinde güzel günler geçirmek, faydalı işler yapmak (örnek olacak bir şekilde)..
Altaki karede de Sitemizin narin Üyeleri ve Hasankeyf Midyat gezisinden Bir kare.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sitemizi ayakta Tutan; kalitesi.
Sitemizi ayakta Tutan; Üyeleri...
Sadece sanalda kalmayıp reelde de birlikte olmamız
etkinlikler düzenleyip daha fazla kenetlenmemiz
sıtedekı yonetıcıler bence
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EsmeR
kardeslık dostluk bırlık saygı hosgoru we dısıplın
kankama katılıyorum her ne kadar eskisi gibi olmassak bile aramızda ne kadar olay gecse bile aramızdaki SEVGİ dostluk kardeşlik ve birbirimize güven BU SİTENİN BU DURUMA GELMESİNİ SAGLADI VE ALLAHIN İZNİYLE DAHADA İLERLEYECEK
Bence sevgi,saygı,hoşgörü ve birliktelik
BENCE SADECE İYİ NİYET VE MENFAATSİZ İLİŞKİLER YANİ DOSTLUK ARKADAŞLIK DUYGULARI rohan ın peşine takıldık gidiyoruz bakalım Siirtimizi daha da güzelleştirebilecek miyiz
El Ele verdikçe,
Güven, Saygı, Sevgi oldukça her zorluğun üstesinden geliriz. 3 Senedir yaşamadığım olay kalmadı.
Kimler geldi, kimler geçti...
Ama bugün hala dikdik ayaktayız.
BAŞTA idare yani yönetim
yanısıra şeffaf olması hiç bir siyasi kimliği olmadan çok uç noktalar dışında herkesin herkesimin fikrini kolayca yazabildiği kimsenin hor görülmediği din dil ırk mezhep ayrımı yapılmadan heşericilik oynanmadan adam kayırmadan ve misafirperverliği unutmadan birlikte herkesin görevinin bilincinde bir araya getirdiği çalışmalarla memleketlimiz olmayıpta bizden daha iyi sekilde site ve siirt için çalışan kah yönetimde kah normal üyelikte olan başka illerden arkadaşlar .....
hataların büyüklüğüne karşı erdemli davranım hata sahibini tu kaka etmeden doğru yola çağırmanın ve o kişiyi kazanmanın verdiği hazı hissedip sadece kuru bir forum değil hayatının br parçası ilan eden ÜYELER sizler ve sizin gücünüzdür siteyi ayakta tutan
ben okuyodum ama yazmıyodum dostluk arkadaşlık samimiyet..yardım sever olmanız ayakta tutuyor.. :q:
Bence bu siteyi ayakta tutan; saygı, dürüstlük ve paylaşma duygusu
bana göre bu siteyi ayakta tutan tek çey duygularımızı paylaşmaktır
bence bu siteyi ayakta tutan ette_056 dır .
bence bu siteyi ayakta tutan dostluk
katılıyorum buna.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : samet
Sadece sanalda kalmayıp reelde de birlikte olmamız
etkinlikler düzenleyip daha fazla kenetlenmemiz
Siirtliler Board bir siteden öte büyük bir aile gibidir.Hemde binlerce üyesi olan bir aile.
Bizi bu noktalara getiren şeyler bence , bir aile olmak , hiçbir arkadaşımızın diğerinden hiç bi menfaat beklemeden tamamen paylaşıma dayalı bir tutum içerisinde olması , ve tabi samimiyetimiz .Biz Bir aileyizde çünkü iyi günde kötü günde hep beraberiz.Nice yıllara Siirtliler Board ailesi
ayakta tutan sevgi saygı çerçevesi içerisinde bilrlik ve beraberliktir
bunlar olmasa zaten hiçbir yer ayakta kalamaz
işte bu yüzden binlerce üyeye sahip bu site
işte bu yüzden gün geçtikçe üye sayısı artıyor
iyiki varsın siirtliler-board
kimsenin bu siteden çıkar gözetmemesi
Sitemizi ayakta Tutan, kalitesi>
Sitemizi ayakta Tutan,Üyeleri...!
Ayakta tutan sitenin içtenliği samimiliği üyelere karsı olan sıcaklığı birlik beraberlik içinde olması bence...
valla bilmiyorum ama yinede bir fikir yürüteyim
bence bu siteyi ayakta tutan büyük etken aramızdaki değerli abilerimizdir
Birlik beraberlik,dayanışma,samimiyet ve dürüstlük
kesinlikle samimiyet ve güven duygusu.
Sevgi , Dostluk, Bilgi, Paylaşım, İstediğimiz Hepsi burda olduğuna göre Siteyi bunlar ayakta tutuyordur...:)
burda bir çerçeve var içinde saygı sewgi ve emeye saygısı var:)
burda bir çerçeve var içinde saygı sewgi ve emege saygısı var:)
Saygı we memleket sewgisi.....
Rohan Usta olmazsa sitede olmaz. Kaç defa kapandı (hacklenmeye çalıştı) yine o koştu açtı...
O kadar site açılıyor kapanıyor ama siirtliler board neredeyse 4. yılını dolduracak..
Ve hâlâ dimdik ayakta... Kalıcı aktif üyeleride unutmamak lazım
Gençlik
Inanmam :)...Bu site Sevgi ile ayakta..Sevginiz daimi olsun,yüreginizde yorumlar bol olsun..Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu siteyi ayakta tutan karşılık beklemeden sevgi saygı ve anlayışlı kişilerin çoğunlukta olması.Allah dostlardan ayırmasın..[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çizgisinden şaşmadığı için.
Dürüst ve Sağlam Üyeleri Oldukça Ayakta Kalmayı Başarır
OOoo Baran Abi Geldin Mi?