arkadaşlar sizlerde boş bir türkiye haritası varmı
Printable View
boş olarak nasıl yaniAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : veysel007
siyasimi - fiziki mi ?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
umarım yeterlidirler !!!
ARKADAŞLAR İÇİNDE YAZI OLMAYACAK
konuyu yanlış yere açılmış. Yardım talebinizin KORKU ODASINDA ne işi var anlamadım :S
Konu tarafımdan taşınmıştır.
illerin sınırları belli olsun mu?
içi kırmızı dışı beyaz bir türkiye haritası var elimde. Formatı ne olsun. JPG, GİF, EPS, CDR, WMF ...
hangi formatta istiyorsan belirt, gerekeni yaparız.
rohan usta cosmussun yine her turlu siparis yerine getirilir yani valla bravoo......
sol alt köşedeki harita varya onun beyaz şekli
Türkiye Haritası
:1:
???
sol alt demedin mi :S
ÇOK TŞK
evlere ve iş yerlerine sipariş verilir...:D:D:D
Hocam Dışı Beyaz, İçi Kırmızı Olan Büyük Bir Tane Ayarlama Şansınız Varsa Sevinirim.. Hatta Eğer Elinizdeki Vektörel Bir Çizim Ya Da Brush İse Paylaşabilirseniz Çok Mükemmel Olur..
Şimdiden Teşekkürler..
güzel olmuş özbey arkadaşın istediği bumu bilmem ama değilse bile yarın rohan mutlaka halleder
Değerli ğyemiz bir buna baksın eğer işine yarasa kullanır yaramazsa yarın RoHaN ÜStadım isteği hal eder
mesajı yeni farkettim. Akşam hallederim ;)
Arkadaşlar Çok Teşekkürler, özbey Hocam Senin Verdiğin Bu Haritanın Vektörel Olanı Var Mı Elinde, Ya Da Daha Büyük Bir Halde Sunma Şansın Olur Mu ?
Hatta Eğer Varsa PSD'sini Gönderebilme Şansın Olur Mu ? [Brush Felan Da Çok İşime Yarayacaktır :)]
Tekrar Teşekkürler..
Arkadaşım şuan iş yerinde olduğum için Yardımcı olamıyacam Gece İnş Bunu ben veya RoHaN Üstat Senin konuya yardımcı olacaz
Buradan vektör halini indirebilirsiniz. CorelDRAW, PhotoShop, FreeHand ve daha birçok programla açabilir, renklerini de değiştirebilirsiniz.
Eyvallah Hocam Tekrar Teşekkürler..