sevgili boardlı kardeşlerim ki özellikle istanbulda olanlar ve gelebilecek durumdakiler,madem memleketimizden uzaktayız ozaman bir gece hep beraber siirti istanbulda yaşatalım.öneri ve düşüncelerinizi bekliyor olucamm :94:
Printable View
sevgili boardlı kardeşlerim ki özellikle istanbulda olanlar ve gelebilecek durumdakiler,madem memleketimizden uzaktayız ozaman bir gece hep beraber siirti istanbulda yaşatalım.öneri ve düşüncelerinizi bekliyor olucamm :94:
sevgili aymuran ablam çok doğru düşünmüşsünüz...
İstanbulda bulunan bir çok değerli abi ve kardeşlerimiz bulunuyor (siteden Üyelerimiz.)
bende gelmeyi çok ama çok istiyor daaa....
mesela Kartal56 Abimin bu konuya bakıp takipçisini olmasını istiyorum.
gerçekten çok güzel bir fikir.
belirli bir gün ve saat ayarlarsınız ve istanbuldaki siirtliler bulurşunuz.
ahh ne güzel bir etkinlik yaa :(
kartal abim ne olur bu konuya bak ve ilgilen...
ee derbeder siz gelmenize hiç mi imkan yok?sizleride tanımak isterdik :16:ama şimdilik biz bir başlayalım inş gelenek haline getiri ve sizleride aramızda görürürüz
kartal56 abimle defalarca görüştük gel gel diyo. ama imkanlar el vermiyor.
Siirtte 4 ayrı iş yerinde çalışıp gece geç saatlere kadar yorulmak :((
o kadar çok gelmeği istiyorum ki...
ve en çokta o boğaziçi köprüsünden geçmektir hayalim.
siz günü ve saati ayarlarsanız belki büyük bir ihitimal bir günlüğüne de olsa gelebilirim..
süper olur walla :88:
KESKE SIZDE SİİRT TE OLSAYDINIZ BIZIM YAPTIMIZ ETKINLIKLERE SIZDE GELIRDINIZ
EN AĞZINDAN BIRAZ DEĞISIKLIK OLUR :))
NE YAZIKKI MEMLEKET OZLEMI COK BUYUKTUR :(
CeYmiS büyük yazma :)
ikincisi eğer tarihini belirlerseniz ŞaWuRaN arkadaşımızlada bizzat görüşürüm ve uçak serleriyle ilgili bilgi alırım.gelme ihtimalim yüksek yani...
İstanbuldaki üyelerimizde bu konuyla ilgilenip buluşmaya iştirak ederse....
İstanbulda olan üyelerimiz. (benim bildiklerim)
Kartal56, Hanım ağa, f1rat ve sen Aymuran.. başka kimler var..
bende gelebilirim...çok güzel olur....5 temmuzdan sonra istanbuldayım..
walla board ailesıyle gıderse bende warımm
1 ay sonra İstanbulda Fatihte dugunum var orda buluşalım hepinizi beklerim:)
ben 10 hazıranda ordayım. seminerim var 4 qünluk . orda sizlerin yanında olmak ayrı bır duyqu olacaqından emın ım.
ozaman hadi hep beraber karara bağlayıp birşeyler yapalım.Tarih konusunda herkes temmuz gibi müsait yanlış değilsem.Oy çokluğunu alıp kararlaştıralım
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Hocam düğün tarihini yazsanız hani... :)
efet temmuz süper olur...
5 Temmuz 2008 Cumartesi Saat 15:30 Fatih-Edirnekapı Mihrimah Sultan Dugun Salonu
aymuran ablam ee nerde buluşacaz. hengi semt'te ve hangi cafe'de...
5 Temmuz 2008 Cumartesi Saat 15:30 Fatih-Edirnekapı Mihrimah Sultan Dugun SalonuAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Hocam düğün tarihini yazsanız hani... :)
KaKaOSuZ_CHiCoLaTe anlamadım düğün seninmi tanıdığının mı?ona göre ziyarette bulunuruz.Derbeder bana semt olarak heryer uyar ona göre ayarlarız sizler gelmeden önce.bir cafe yi yada siirtliler derneğini ayarlayıp bir program düzenleriz(bizzat ben yardımcı olurum).böylece hemen oturup kalkmayız.
Benim...
BEN O ZMAN YOKUM. BU AYIN 10 UNDA GELIYOR VE 14 UNDE GERI DONUYORUM. VE TEMMUZ AYINDA ASKERIM...ŞİMDİDEN ARKADASLARA CAN-I GÖNULDEN IYI EGLENCELER DİLERİM
ooo kimler varmıs valla uzun zamandır hayal ettigim bi konuyu acmıssınız gecde olsa gordum simdi kısa bi zamanım var konusalım olayı
evet kısa bir zaman kaldı....
tamam kartal abim yarın sabaha daha detaylı açıklamalarda yapta bizde ona göre hareket edelim.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : kartal56
ooo kimler varmıs valla uzun zamandır hayal ettigim bi konuyu acmıssınız gecde olsa gordum simdi kısa bi zamanım var konusalım olayı
organizatör aymuran ablamın yerine sen ol diyorum...
ablam yanlış anlama hani kartal abim biraz daha tecrübelide bu işlerde ondan.
bir toplanalım diyoduk istanbulda zaman ve mekan konusunda fikirlere ihtiyacımız var
ok bana uyar
ustume dusen ne varsa hazırım ...derbeder de gelirse degme keyfimeee aymuran memnun oldum bacım bu arada tanısamadık heyecandan
merhaba kartal56.bana göre ulaşımı kolay sağlayabileceğimiz bir yerde önceden hazırlık yaparak konuklarımızı ağarlayalım.Aama önce kesin gelebileceklerin listesini alıp uygun tarih belirleyelim.mekan daha kolay halledilir.
Ben de böyle bişey bekliyoduım
Canın gönulden isterim böyle bi etkınlıge
Bi yerde toplanmak konusmak tanısmak
Bence Yer olarak Fatih semtinden zaten küçük siirt diyoruz.
ok bacım yer mekan olarak bi dusunce veya fikir varmı acaba?
Abi bence Fatih iyi olur
Ama varsa Başka yer oda olır.
fatih olur ama orada toplanacağımız yer varmıdır?bir yer biliyorum oraya gidip konuşmak gerekir.ben bu haftasonu gidip bir ortama bakıyım bide fatihteki siirtliler derneğine uygun olursa orda buluşuruz.aksi bir durum olursa başka yerde şansımızı deneriz
bence dernek olmaz Bizim Dernek var
Eruh ve çevre köyleri Yardımlaşma derneği
ama uygun olmaz bi Cafe ayarlarız
ya gec kaldım bu arada son mesajlarımı yaziyim yarın devam ederiz ama benim dusuncem genis katılımlı olacaksa bence daha genis ve ferah bi mekan ilk aklıma gelen halicte belediyenin sosyal tesisleri var aynı sekilde floryada var ...fikirlerinizi esirgemeyin :))
süper bir düşünce tesiste olması ama çok katlımcı olurmu bilmiyorum ama olmazsa bile yinede orası olması daha uygun olur.eee diğer arkadaşlar sizlerdende katılı için cevap bekliyoruz.
kartal abi haliç belediyenin sosyal tesisi de olur
cok guzel bi yer.
bence orayı düşünelim ama önce bir konuşalım.toplansak ki bizim toplantımız biraz daha farklı olcak uygun olur mu diye?
Orası uygun bi yer bence orası olur.
Bide katılımcılar kimler
Ben Neresi olursa gelmeye hazırım
ben son mesajımı yazıp cıkıyorum :)) detaylı konusalım bu konuyu bu arada derbeder sesin solugun cıkmıyor? seninde gelecegin bi gune yapıcaz ins sen gelmessen zorla getirecez seni haberin olsun ...bi ricam olacak konu havada kalmasın lutfen istekli oldugunuzu gosterinki fikir sahibi kisilerin hevesi katlansın ve aynı zamanda mutlulukları....simdilik hayırlı geceler....meesseleme...
haklısın destek lütfen .iyi geceler snada
benim için yer sorun deil.ben beyoğlunda kalıcam...siz yeri ayarlayın...ben gelirim...