İlk 3D tasarımım olduğu için sade ve birazda basit oldu zamanla dahada gelişecek.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
İlk 3D tasarımım olduğu için sade ve birazda basit oldu zamanla dahada gelişecek.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Dediğin gibi en basit haliyle yapılmış bir çalışma. 3D çalışmalarla ilgili birkaç ipucu vermek gerekirse.
Gölge ve ışığa dikkat etme, zeminin türüne göre uygun yansımayı verme ve en önemlisi perspektife dikkat etme ve ufuk çizgisinin çalışmanın dışına taşmamasını sağlama.
Dediğin gibi yapabildiğim kadar gölgelendirme yaptım.
bence inanılmaz süper bişey olmuş
Sana Göre O Hiç Anlamadıgın içindirAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : BarıSH
bence inanılmaz süper bişey olmuş
Gusel Olmus Erol Abe Ellerıne Sağlık
e barış axini idda etmemiş nefesimsin güzel olmuş diyor oda ikinizede teşekkürler önerilerinz versa alayım.
Bende başlangıç için hiç de fena değil
Geçen aylarda vektörel çalışmalar modaydı. Şuan ciddi bir 3D modası hakim. Modayı bu yönden takip etmek ve peşinden koşmak güzel.
Bende bir çalışma yaptım. CityOfAngels'e armağanım olsun
Çok teşekkürler ustad gerçekten mükemmel olmuş ben çalışmamı photoshopta yaptım doğrusu senin çalışma hangi grafik grogramıyla yapılmış merak ettim :)
Corel DRAW X3'te yaptım. belirttiğim gibi sadece 5 dk.mı aldı.
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
Bende başlangıç için hiç de fena değil
Geçen aylarda vektörel çalışmalar modaydı. Şuan ciddi bir 3D modası hakim. Modayı bu yönden takip etmek ve peşinden koşmak güzel.
Bende bir çalışma yaptım. CityOfAngels'e armağanım olsun
Rohan Abe Bak Bu Süper Olmus Bıde Yazıları Sarı Kırmızı Tam Harıka Ellerıne Sağlık :D
erol Abe Sende Daha Cok Sarı Ve Kırmızı üzerinde Çalış :D
Ok nefesimsin önerin için teşekkürler bir sonraki çalışmamda önerdiğin renkleri kullanacam.
Sabah ilk işim coreli kurmak olacak bakalım inşallah acemilik çekmem :)Alıntı:
tskler Erol AbeAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
Ok nefesimsin önerin için teşekkürler bir sonraki çalışmamda önerdiğin renkleri kullanacam.
Sabah ilk işim coreli kurmak olacak bakalım inşallah acemilik çekmem :)Alıntı:
Yok Abe Bız Tanırız Senı Acemılık Cekmezsın Sen en gec 2 haftaya ustasından daha iyi yaparsın kolay gelsın sana
bugün kursta yaptıım birkaç deneme daha
güzel resimler emegine saglık
Protection isimli eklenti bu konuda iyi iş çıkartıyor. Örnek aşağıda.
kont aynı çalışmayı kont yerine tillo olarak yapabilirmisin
Birazdan bitmiş olur umarım. Bitmezsede yarına kesin. Ama bunun psd sini sildiğimden tam aynısı olmayabilir.Alıntı:
kont aynı çalışmayı kont yerine tillo olarak yapabilirmisin
Photoshop eklentisi mi?Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Kont
Protection isimli eklenti bu konuda iyi iş çıkartıyor. Örnek aşağıda.
Evet Ps eklentisi.Alıntı:
Photoshop eklentisi mi?
bu iş ciddiye bilmiş gibi ustadlar bi yarışmayapsanıza yaww... bizde görelim ...
ooooo ne güzel hepsi erol...:D:D:D emeğinize sağlık...
buda harika olmuş abi walla...ellerine saglık
Teşekkürler kont bizim ittifak harici sayfasına koyacam :D
Alıntı:
tahmin etmiştim. :8:
Rica ederim umarım işinizi görür.Alıntı:
Teşekkürler ette. Çalışmada ufak bir hata var onu düzeltmeye çalışıyorum o hallolduğunda daha da güzel olacak.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
buda harika olmuş abi walla...ellerine saglık
süper olmuş valla...ellerine sağlık..