Arkadaşlar ne olur ne olmaz indirdiğiniz dosyayı virüs taramasından geçirin.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Boyut:7 MB RAR şifresi yoktur.. :yes:
Printable View
Arkadaşlar ne olur ne olmaz indirdiğiniz dosyayı virüs taramasından geçirin.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Boyut:7 MB RAR şifresi yoktur.. :yes:
yani bu program sayesinde bilgisayara ne desk onumu yapacak...
biçik öyle oluyor:D:D
hmmmm...sakıncalı değilmi..:D:D:D
hadi canım sende olurmu öyle şey
klawye ve mause olmasa pc ne işe yarar ya...
böyle gayet keyifli...
ya ben diyorum sakıncalı bişey... şimdi sen bişey solersin o yanlış anlar gider bize kötü kötü şeyler açar...dimi...
dimi böyle daha iyi...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : crazy_ette
ya ben diyorum sakıncalı bişey... şimdi sen bişey solersin o yanlış anlar gider bize kötü kötü şeyler açar...dimi...
yani..biz böle rahatız....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
walla öle ne güssel klawye we mause war...Alıntı:
yani..biz böle rahatız....Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ette_056
hakkaten ciddi ciddi solersek bu sadece körlere yararlı olan bi program...dimi..
walla dogru crazy ette tüm körlere göre bi program:D
BOŞUNA UĞRAŞITRMA İNSANLARI NE SESİ NE HALİ EŞ KURUŞLA YARAMIYOR SADECE KONU AÇILSIN DİYEMİ YAPTIN
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : by_bultims
tekniker biraz saygılı ol...arkadaşımız programı bizlerle paylaşmak istemiş..bu siteye sadece sen girmiyon...birçok kişi giriyo...belki birinin işine yarar bu program...biraz daha saygı göster....bultimis tekrar teşekkür ederiz paylaşım için...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : tekniker_f
BOŞUNA UĞRAŞITRMA İNSANLARI NE SESİ NE HALİ EŞ KURUŞLA YARAMIYOR SADECE KONU AÇILSIN DİYEMİ YAPTIN
Alıntı:
bişi deil abi anlayışıni çin tşkler Bİ DOSTUM ASİ ETTE DİYORDUKİ:deger verdigin insan senin degerini bilmiyorsa bırak kendi degerinde kalsın EN İYİ DOSTUMDU BENİM O
doğru solemiş...arkadaşını seçerkende dikkatli ol...Alıntı:
bişi deil abi anlayışıni çin tşkler Bİ DOSTUM ASİ ETTE DİYORDUKİ:deger verdigin insan senin degerini bilmiyorsa bırak kendi degerinde kalsın EN İYİ DOSTUMDU BENİM O
yaa sen o arkadaşı tanıyosun mehmet ete sınıf arkadaşım nasıl biri seçmişim :88: