[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtliler-Board Bayramlaşmasında çekildi. :)
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Siirtliler-Board Bayramlaşmasında çekildi. :)
abi güzel çıkmışın başarılar............
Saltanat A.Ş Merkezinde Dolaşırken Biraz Eylenelim dedik ve gördüğünüz gibi :)
Ben ve Kakaosuz Abim :)
Ve yine kendi aramızda gezerken çekilen bir foto :)
İlim Yayma Cemiyeti Yurdunu Ziyaret ettiğimizde Duvardaki resmi arkadaşlara anlatmaya başladım :) Ordan bir görünüm :P
Buda Tillo Gezimz Sırasında Gelen Arkadaşların Nickleri Ve Kendileri de orda idiler :)
Fotoda Braz kısa görünebilirim ama boyumm uzundur :P
Hatta fazla uzun :D
Ahhhh Ahh
Maksat Foto Çekmek Deil mi ? :) :210:
h wele öle güzel çıkmışın abi
Buda Dershane Sıralarında çürümekte iken çekilmiş fotoo :)
güzel valla brawoooo
Buda Yunus108 Kardeşimle Beraber Tic. Meslek Lisesinde Açılan Photoshop kursunda çekilen bir fotomuz. :)
Kendisi bana ders veriyoduu :P
İİİ ABİ HEPSİNDDEDE SÜPER ÇIKMIŞIN VALLA
Buda Bizim Siirtliler-Board Toplama Kampından arkadaşlar :P
İİİİİ
Burasıda Siirtfm
Dj Ulaş ve Dj Cambazı Ziyaretimiz sırasında rüşvet olarak 2,5 lt Kola ve onca dil dökmemize karşı izin verilerekk çekilen bir foto :P
Anısı çoktur :) Yabana atmayın :D
Evet Arkadaşlar güzellik yarışmasına bende katılam barii :P
İşte sizlere bir takım Siirtliler-Board Anıları ve Ben :P
VALA ABİ GİR BENCE DJ SİNDE GİR ABİ SONUNA KADAR ARKANFDAYIM DEVAMMMMMM:D:D:D
Tşkler Bultims Ama Bizimki sadece Sanalda kalr :P
Ötesine çıkamayız :)
abi nerden biliyon belki çıktın benim resme bak istern benden 1 iki foto o konuya bak istersen
Tmm Du baqem :P
Bu arada Bizim Zaten Dj lerimiz var :) Ve Ellerine kimse su bile dökemez :)
Bizleri ve Siirt halkını Yeterince Doyuruyolar :) eee Bizde Sanaldan Destekleriz Anca :P
ee valla haklsın...
abi hoş çıkmışsın haa :-) başarılar...
Darısı senin başına :) Neden olmasın :D
hehhehe :D:D:D:D:D
Teşekkürler Özlem Kardeşim :)
çok güzel çıkmış hepsi seni manken yapcam ben ...... bi ara gel mankenlik için konuşalım ...
Deget :P
Sen önce bir baltaya sap ol :D
Ama güzell teklif düşünürüm :P
düşünmene gerek yok seni kovuyorum :D artık yok sana mankenlik mamankenlik :D
Tmm Hakancukk :P Nasıl istersen öle olsun :(
3 fotoğraf hariç diğer hepsini ben çektim sana...
ayrıca güzel bir mazi olmuş.
eskilerden film şeridi gibi..
başarılar diliyorum arkadaşım..
aa bir resimde kubanemde var....:D
hepsi çok güzeldi..başarılar zircon....sen kazanırsan siirte gelcem söz..hehe..:D
Amman gelme :P
Sana dediğim gibi :)
Çin Seddi kurarım haberin olsun :P Ben maynaqim :D Yaparım :P
:D:D SÜpersin
BAşarılar... dilerim...
yakışıklısın sanki seni bir yerden tanıyorum ama çıkaramadım
tek başına o soğukta :D:DAlıntı:
ZırcoN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]