Hayatınızın en büyük hatası nedir acaba ? Keşke yapmasaydım dediğiniz bir hata İş alanında, okul alanında, özel yaşamınızda , insan ilişkilerinde v.s. Yaptığınız hatalardan ders aldınız mı arkadaşlar ?
Printable View
Hayatınızın en büyük hatası nedir acaba ? Keşke yapmasaydım dediğiniz bir hata İş alanında, okul alanında, özel yaşamınızda , insan ilişkilerinde v.s. Yaptığınız hatalardan ders aldınız mı arkadaşlar ?
keske okuluma devam etseydim :))
cok sinirli birisiyim.. ve bazen istemeden ailemi,arkadaslarımı, dostlarımı kırıyorum... napıyım kendime hakim olamıyorum... bu da benim olumsuz özelligim...
sevilmeden birine aşık olmam tek hatam dı... :214:
güvenmek....
:87:kendime vermedigim önemi başka insanlara vermem... :87:
aşık olmam meğer hiç değmemiş keşke sevmeseydim umut vermeseydim hayatımın en büyük hatası bu aşık oldum öle biirne kii....
Alıntı:
DaGDeLeN_07 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İnşaallah düşündüğüm gibi bir durum değil seninkisi...
Hayat ta cok Hatalar Yaptım ama Hepsindende Çok önemli dersler aldım.
Ufacık Bi neden yüzünden Kalktım Hocamı Dövdüm.Abim Yaşında Birine bu hatayı yaptım
ve okul Hayatımı Orda Bitirdim.şimdi düşünüyorumda ben ne kadar Cahilmişim ama ne fayda.
yalnız ve tek...
aşık olmamdı.
öle ne yazık emin :(
kabadayı bir ailenin bireylerden olmam keşke hayvan olsaydım
tek hatam sevdigim insana kendimden ve her herkesden çok deger verip güvenmek oldu ama ilk kalbini kırmamla o ne yaptı neyse oda bana kalsın
yaptığım en büyük hatam insalara güvenmek
en büyük hatam uzun zaman zarfında sigara kullanmış olmam. keşke diyorum ama keşkelerde kaldı artık.
Keşke OKS Sınavına Tekrar girebilsem:) AMa geride Kaldı Ne yazık ki:) Çalıştık aMa ageç oldu....Herşeyin Bi hayırlısı Vardır Hayırlısı Diyelim...
hatasız kul olmaz ama dönüp de şöyle bir geriye baktığımızda çok hata yaptığımızı anlıyoruz. Keşkelerde tıkanıp kalıyoruz.
mesaj çekmemek...
bu saatte internete girip kendimi üzmek.....uff:(
insanları sevmek:)
kıskanmak..
bazen güzel ama..
sevdiğini kıskanınca bazen kötü şeyler çıkabiliyor benimki biraz fazla..:(
bende bu huyumu sevmiyorum ama seven kıskanır ne yapıyım.
sevmek demicem çünkü sevmek hata değildir..
sevidğim kişi tam anlamıyla bir hataydı.....
en buyuk hatam suan askerde olusum bence...
-Beni seviyor musun?
-Yok.
-Benimle Mutlu musun?
-Bazen..
-neden benimlesin?
-......................
Hata sayılmaz aslında... ama bardak dolup taştı...
herkesi ama herkesi önemsemek....:@
Karşı çıkmamam..
Sürekli affedici olmam,aslinda istemeden yapilan bir eylem bu..ne kompleksliyim ya ben...
Bazi seylerin degerini bilmemem