tatlı keşiflerimizi yazabiliiz.....
keşfettimki yaşasın demeyi çok seviyorum....her sevinç haberinin ardından yaşasın deyip zıplamak pek bi keyifli yahu...:)))
Printable View
tatlı keşiflerimizi yazabiliiz.....
keşfettimki yaşasın demeyi çok seviyorum....her sevinç haberinin ardından yaşasın deyip zıplamak pek bi keyifli yahu...:)))
sewdiklerimin,sewgilerinin hayatımdaki yerinden çok memnun olduğumu keşfettim....
Buzz gibiiii bir nescafe ice' ın berbat ötesi bişey olduğunu keşfettim :))
Iyyyhhh :/
Bu dünyada benden başka delilerde varmış onu öğrendim :)
yasemin abla su verirmisin
yasemin abla çisim geldi annem sizin eve yapmamı söyledi
yasemin abla annem ekmek arası versin dedi...
yasemin abla kolum kaşınıyo kaşırmısın
bu neya kendimi ilk yardım gibi hissetmeye başladım....evimmiz giriş katta diye bu kadar işkenceye maruz kaldığımı keşfettim....))
"Heeeeeeaa şimdi buldum" deyip neyi bulduğumu unuttuğum anların olduğunu,bu süre zarfında beynin boşlukta olduğunu ve kafa yerine geldiğinde hala bi arayış içinde olduğumu keşfettim...
sewdıklerımın ne kadar benı sewdıgını :))
_bu nası peki???
_süper gibi bi'şeymiş o yaa..
_gibi???
_senin gibi işte yani..
_süper gibi miyim ben!!!?
_evet..
_sensin gibi!
sonradan ben bile güldüm kendime..
yetinmeyi bilmiyorum..hahahaa..
gibi ne demek ya!
serdar ortaç'ın heyecan şarkısını ondan daha çok heceleyerek söyleyerek dinliyorum..
keşfedemem dedim keşfedemedim!:)
bu da tesadüf!:)))
kimliğimde doğum yeri ibresinde bakırköy yazması insanları korkutuyor keşfettim...
halbuki alt tarafı bir deliyim ne var bu kadar korkacak..:)))
yeğenimin uyanık olduğunu
-hala söyle amcama bizim bisikletlere kilit alsın
niye baban alsın
-yok amcam lükslerini alıyor
zamane çocukları...
Bir günün daha böyle su gibi geçtiğini
sıla hanımın verdiği ilaçları muntazam şekilde kullanırsam bana yaramayacağını keşfettim......yani bana yarıyoda annem açısından çok sinir bozucu........çünkü bu depresyon ilaçları sayesinde yaktığım yemeğin karşına geçip kahkaha atabiliyorum....:)))
su gibi gecen zamana ragmen halen bir sevgilimin olmadığını kesfettim :):):):):)
iidee ortim ben seni sevmiyorum ki sen halen bunu kesfedemedin mi :)Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EsmeR
sewdıklerımın ne kadar benı sewdıgını :))
birden eskiyi anmak hüzünlendirdi beni...özledim onları ben..:((
nerde çokluk orda ... :d
evet düdüklü tencereyi patlatma kahkayı basma gibi yeteneklerim var...kimse bilmicekti....ama tavana sıçrayan çorbanın babamın başına damlaması kötü oldu.....
oysa kimse görmücekti......
temizlerken tavanı hesaba katmalıymışım keşfettim...))
bazı arkadaşlarla güzzel güzzel gezinmeyi keşfettim.
bir sohbete ne kadar özlem kaldımı keşfettim
biliyordum..
ama bugün batmandan dönüşte yeniden keşfettim, keşfettik insanların ne kadar nankör ve kafpe olduklarını.
aslında bir o kadar da acımasız...
-demek sıkılıyorsunuz?
-durun hele yeni makinalar gelsin artık oturamayacaksınız hatta nefes bile alamayacaksınız demesi insanın (çalışanların) ne kadar da zoruna gitti..
Siz anlayamazsınız ama biz yaşıyoruz...
ve hergün biraz daha ölüyoruz...
seni sırt üstü bırakıp gitmek aslında ne bana nede başkasına (diğer çalışanlara) yakışmaz.
ama nedense hak ediyorsun..
ve cezanı çekeceksin zalim....
bugün bir insanın çok çalışınca vücuduna aşırı bir şekilde yüklendikten sonra ayaklarını hissetmemeye başladığını keşfettim...
üzerimdeki sakarlığın depresyon ilaçlarının etkisi olduğıu kanaatindeyim lakin......bu tamamen benim eserimmiş..:))
keşfettim.....
ve kadının biri anneme müsayit bi zamanda senin kızı görmeye gelelim olurmu demiş...annemin cevabı...valla ben canıma susamadım kardeş siz başka kız bulun....:))demiş....
annemin beni çok iyi tanıdığını keşfettim:DD
bu dünyada benden daha yakışıklı oldugunu keşfettim:D :8:
yaşamın anlamsız oldunu keşfettim bi daha
ağladığımı keşfettim yazılarımı dinlemek çok hüzünlü ama bir o kdarda keyifli....
aşka geldim yazdıkça yazıyorum keşfettim...(mecazi aşk kişiye duyulan değil)
Yasemin tutkunun keşfeldimesi gereken bir insan olduğunu keşfettim bu gün.... :DD:
birilerin beni keşfettiğini keşfettim....yaşasınnnnn.....:))
ama ne bakımdan keşfedilmem gerektiğini keşfedemedim...:))
Kesfedilicek bisi kalmadı, hersey ortada :d insanlari tanimak gzl dvm edin birer birer su yüzüne cikionuz ergenekon misali :)
İyiLiksever biri Olduğumu keşfettim :D
burdan taşınmak zor olacak bunuda dün akşam keşfettim.......kafamı dışarıya çıkarır çıkarmaz herkez mutlaka tkılıyo bana......ama taşınmak zorundayız keşfetim...:((
aşkın ne kdar acı verdiğini
mumlar vardırya kalın büyük mumlar yakarsınız sadece orta kısmı yanar yanar ve biter !o büyük mumdan sadece orta kısmı yani içi yanar!
işte bende öyleyim yandım yandım yandım şimdi içim bomboş!
keşfettim...:((
-annem=kızım baban kastamonulu ya hani
-ben=evet anne
-şimdi=bende bursalıyım ya hani
-ben=pff evet anne anlatmak istediğin ney?
-annem=sen melez olabilrsin..
-ben=hönkk
Annem bugünlerde çok keşiftar bi kişilikte bunu keşfettim (:
"müessesemiz gizli kamera ile kayıt ve gözetim altındadır"
işyerlerinde cama kapıya bacaya yapıştırılan bu uyarıyı hiç anlamam..madem gizli kamera niye söylüyosun bırak gizli gizli kayıt yapsın......
bi anlatım bozukluğu keşfettim..:)))
ben bi sınavdan daha kaldığımı keşfettim :(
siirt'ten gidecemi keşfettim :(
yolculuğun ne kadar pis olduğunu
kekiğin yemeklere verdiği lezzete bayılıyorum......kekik sayesinde yemek usatası gözüyle bakıyolar ...buda demek oluyoki
kekik ve ben muhteşem ikliyiz keşfettim..:))
her halde yaz nezlesi oldugumu keşfetimm:D:D:D:D:D:D:D