[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok artık pes diicemm ama teknoloji e napsınlar ayak uydurmak lazım :))))
he he canlı oynamak daha güzel
Çok komik :D:D:D
Ellerine saqLık
çok güseldi wala tşklr:D
işte buna gülerim :11: :DD
:D walla süper olmuş :)
süper olmuş paylaşımın için tşk ederim bizde bunları örnek alsak
ben tşk ederim yorumlarınız için arkadaşlar kıraathane açarsam eğer bende böyle yapmayı düşünüyorum artık :D
bunlar ucmuş yaw:D
belliki uydurma...
pc kayıt okey oyunu oynuyorlar...
maksak espiri olup millet gülsün...
ama gülecek bişey yok bence.
kalitesiz espiri.
yurdum insanı teknolojinin kıymetini biliyo canım:D:D
tşk ederim ette eleştirin için ama bunu unutma gülsende gülmesende paylaşıma saygın olması gerekiyor tekrar tşkler kusura bakma seni güldüremedikAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu konuda haklısn...:DAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
paylaşımın için tşkler:p
Ahmet bu mesaj sana... daha inmemişler... ARZ EDERİM...Alıntı:
sosyete56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen bana hawale ederken ben zaten SaWuRaN'a devrettim ;)Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:228:Yaf Teknoloji Gelimiş:D Ondandır
Çok komik teşekürler...:)
Ellerıne saglık paylasımın mukemmel :) by_ex
ben tşk ederim arkadaşlar yorumlarınız içinde tşkler paylaşım her zaman güzeldir
süperrrr haki bir kare yakalnmış teknolojinin gözüne sevem helal wallah
çokta şaşırmamak lazım
4 Cay cek :p
Buda benim farkım:
Ooo Bakıyorum Şenlik Var Derbeder abi :) Çay Parasını ette_056 abi ödüyecek:D Başını Öne Eğmiş:) Tebrikler Çok güzel... hazırlamışsın Abi;)