[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tüm Türkiye Seni seviyor
Printable View
Tüm Türkiye Seni seviyor
COK GÜZEL DERBEDER harikasın devamını bekleriz
ahme üst fotoda arkada duran kadın dikkatimi çekti...acaba neyin oluyo kendisi...:D
ette senin ne kadar çok hayranın varmış yaw nasıl olduda bu kadar hayranın oldu bize öğret bizde bilelim
güzel olmuş
gercekten seni seviyoruzz...
ayy bu ne bee süperdi:D:D:D
beni siz var ettiniz... yok etmeyin.
Hemen de havalandı Yok Edıyom Seni :D:D
sen tek yok edemezsin beni anca hayatından silersin. cnmm
Hayatımdan Silersem Bitersin zaten Bende ONu Diyorum
tm cnm silip silmeyeceni sen bilirsin walla.Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zuhhahahaha super esprii :) :DAlıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
süper yaaaa...........
Abi Ne yaptın Bu Protesto Ne diye... Nasıl Durduracan eLeM@n Abiye İş Çıkardın Gene:D
kuzen ne yaptın turkıyeyı yıne kaosamı suruklemek ıstıyorsun yapma etme
ahmet sen türkiyeyi karıştırmayamı niyetin var:D