[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tamam hemen ...
kimlik ve nufus cüzdanını getir gel aşkım :D:)
way kankama Baq Evlenme Teklifi Gelmıs La Hemen Kabul Etme Evde Kaldıgını Anlamaısnlar :D
Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
20 yaşında ewde kalcaksam ne güssel.
5 sevgilim olurmusun diyecem ama erkeksin ...
senide istemem... diger 4 kızı'da hayatımda istemem.
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
japonca konuş kardeşim bişi anlamadım.. :D
Bencede Türkçe KonuşAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
türkçe bilmem ben...
daha anlamadınız mı ?
ben türkçe demedim ki...
JAPONCA veya Afganistanca konuş dedim. Bulgaristancada konuşsan hani belki anlarım seni :D
yo zaten aramızda bulgaristandan mod'umuz var sende onunla konuş :)Alıntı:
sen gel bakim buraya :D neler bılıyosun sen anlat bakim kapısmaya ne dersın :) :D :D :PAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Düzeltiyorum:Bulgarca demek ıstedin :D :D dimi DerbederAlıntı:
sayın bulgaristan temsilcimiz bu adam burda neyi anlatmaya çalışmış anlatır mısınız..
20 yaşında ewde kalcaksam ne güssel.
5 sevgilim olurmusun diyecem ama erkeksin ...
senide istemem... diger 4 kızı'da hayatımda istemem.
ahme evlenme bence...hiç güzel değil...
zaten niyetim yok :DAlıntı:
crazy_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen ewlendin dimi... karı-çocuk dırdırı bilirsin ne dert.
Alıntı:
Konuya acıklık getırmek ısıtyomda bende analamdım :D Aslında olay burda kopuyor orda 5. (ci) sevgılım dmek ıstemıs bence... bunu boswerde sen 4 kızı muhabbetı nerden cıktı ette :D bı alaka kurduramadım acıkcası :D :D
şuan'da 4 sevgilin olsa 5 yolda olursa..anlarsın derim.Alıntı:
yusufilcin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
4 sevgilin var 5te yolda ölemi :D:D:D
inşaallah anlamışım...
bitanesi sayende :pAlıntı:
zuhahahahaaa
bu sefer konuya acklık getıremıyom...cunku yıne ben ve derbeder anlamadık ::) zaten derbeder sende anlamamssın en iyisı bız bunu kendi halinee bıraklaım yoksa sabaha kadar ole yazar :D walla amacı bizi delırtmek sana solım :) :DAlıntı:
Alıntı:
yusufilcin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
deli ile ugraşırsan deli olursunuz.
:D
Türkçene kurban olayım senin... :D:D:D yerlerdeyim ya...Alıntı:
deli ile ugraşırsan deli olursunuz. :D
Alıntı:
:158: :D koptum walla :D :158:
ette kızın cazibesine vuruldu hoş görün canemi:D:D:D
ette hakkat kim bu kız:D
bu kız *-*ceyda*-*Alıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zuhahahah
şimdi gelir döver bizi. :p
bak olabilir o...:DD
ne yaptında kızı yaktın bu kadar::D
ceyda bak çok aşığım diyosan bi orta yolu buluruz....
ette deki karizma bendede olsa benimde hayranlarım çıkardı böyle:98:
gelsem orta yolu sana tekme tokat'la gösterecem cane :@Alıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
by-ex sen benden daha karizmasın ama seni bi gösrsek. daha iyi yorum yazarız.
burda haklı olabilir. hakta vereyorumAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama bizimkisi maksak azda olsa eglenmemiz.
cane bana kıyabilecekmisin:(:(
kim sana kıyar yaa... :( sana kıyanın wayy haline..Alıntı:
kıyıyolar canem çok ağlatıyolar beni:(:(
bide güresin tam ortasına asmşlar......
Abi Sen Buna Kanma Daha GÜzellerine Layıksın....
Ama bende ki qarizma Sende Yok:D