[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
eywallah nyhat paylasımın ıcın tesekkur :)
bunun cimbomlusu yokmu
Vardıda Ben Yapıştırmadım:) Sonra Yapıştıtırım Karşık Çünkü OKe
Rc ederim Yusuf Abi paylaşım güzel bişi :)
paylaşımını beklerim.Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
indirdiğimiz dosyayı nereye yapıştırıyoruz.
paylaşım için tşkler..
indirdigin dosyayı pc camın arkasına yapıştır ..:dAlıntı:
!br@h!m Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nerere yapıştıracan zaten zip dosyasıdır :D :))))))
hade canım sende ette. zip dosyasımı bu.Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güldürme beni yau:D
biliyoz o kadar. rardan çıkardıktan sonra nereye yapıştırcaz..:)
Nasıl Nereye Yapıştıracaz nereye istersen...Yapıştır İstediğin Yere PC senin İse:D
muhaha:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
güldürmeyin beni ya. cidden gülmekten öldüm. böle cevap olurmu ya:D:D:D
bu dosyayı bilgisayarım-c-windows un bi yerine yapıştırıyoz da oluyor. yoksa masaüstüne yapıştırsanız örneğin çalışmazz. ama nereye yapıştırılacağını bende bilmiyom. işte onu soruyorum:):)
:D sakın Ölme BEnde Kurmadım bakayım kurduktan sonra cvbı Alırsın;)
Denemeden paylaşırsan böyle olur işte:P::D;)