Öncelikle Şunu belirteyim ki Bu konu Gırgır şamata maksatlı açılmadı.. aramızda bulunan yeni üyeler saçma ve uygunsuz mesajlar yazar ise tarafımca silinecektir...
Bir emek veriyorsanız içten gelsin. alın teri olsun.. Karşılığını Alabilin...
Öncelikle Şunu belirteyim ki Bu konu Gırgır şamata maksatlı açılmadı.. aramızda bulunan yeni üyeler saçma ve uygunsuz mesajlar yazar ise tarafımca silinecektir...
Bir emek veriyorsanız içten gelsin. alın teri olsun.. Karşılığını Alabilin...
benim dikatimi ilk derbeder sen cektin çünkü bircok yede bicok kunu sunmuşsun siteye ve şiirlerin
benim dikkatimi ilk sen çekmiştin çünkü avatarın çok değişik gelmişti ve top 10 da birinci sıradaydın ister istemez dikkatimi çekiyorduilk senin avatarını gördüğüm gibi kopyalamıştım
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benim dikkatimi rohan abi ve derbeder vs.. vıp uyeler cekmişti...
hım tabiki mesajı en yüksek üyeler..sıkı takip ederim hiç bir sitede geçmelerine izin veremem beni :D.:D:D
ilk dikkatimi çeken üyeleri kimdi :) düşünmem lazım çünkü ilk siteyi ben kurmuştum ve ilkler unutulmaz. :D
doğru diyon abe ilkler unutulmaz...:D:D
kimse çekmediki kimseyi tanımıyodum:((
benimde dikkatimi kimse çekme...
çekemedide...
benim dikkatimi ilk dj_kosso çekmişti. site yenilendiğinden beri onu hiç görmedim boardda:D sonra Rohan abi ve Derbeder abi
Benim Dikkatimi Dj_kaso ---- ette_056 Zaten Derbeder Abi yi Rohan Abi >Biliyorum:)
benim ilk dikkatimi çeken üye hanım ağa olmuştu nedenini bilmiyorum ama ilk ona takılmıştı gözlerim
zorlada olsa rami dikkatimi çekmeyi başarmıştı ilk üye olduğum zamanlarda kuşdalı diye bide nicki vardı ......
zamanın şartlarına görede avatarı ve belkide yöneticiliğiyle rohan ....
Benim ilk dikkatimi site kurucusu olduğu için bide ilk bana hoş geldin diyen kişi olduğu için RoHaN üstad.
Bide ikinci olarak ŞaWuRaN ismi çok ilginç gelmişti öyle bir yerin varlığından bile haberim yoktu..
İlk başlarda SaWuRaN mı ŞaWuRaN mı epey bucalamıştım...:)
benim dikkatimi hiç bir şey çekmedi nedense
Beni foruma abim üye yapmıştı.. o zamanlar hep şiir sunardım başka da bişi bilmezdim..
ve genelde berkant şiirlerime cavap verirdi..
bu yüzden Dikatimi hep o çekmişti...
ben dikkatimi çeken üye yusuf oldu,zaten buraya üyeliğimide tavsiye üzerine oldu,kuzenim sindy tavsiye etmişti,radyo programınıza denk gelmiştim ve yusuf dikkatimi çekmişti.öteki arkadaşlar alınmasın lütfen
Benim İlk 'Derbeder' Dikkatimi Çekmişti ! Başka Bir Forumda Resmini Görmüştüm ! 'Derbeder Uzun Yollarda' Sözünü Taşıyan Bir Üst Giymişti ! Foruma Geldiğimde Direk O Çarptı Gözüme !
Derbeder Uzun Yollarda halen devam ediyor.. ve sayısız forum sitelerinde olduğu gibi Siirtliler Board'tada devam ediyor...
Hangi forumda gördüğünüzü ziyaretçi defterime yazabilir misiniz?
benim ilk dikkatimi çeken rose.yard olmuştu neden bilmiyorum ama yazdığı blog ve mesajları artı birde kuzenimin çok sevdiği nicki onda görünce baya ilgimi çekti onunla çok sohbet etmeyi isterdim ama çok az online görüyorum:(
Walla kendisinin misafirleri olduğu için yoksa o hep onlinedir...:)Alıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Saygılar..
Misafir mi?:eek:Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bu kadar çokmu misafirleri geliyor siteye geldiğim günden beri sadece 2 defa karşılaştım:confused:
:DAlıntı:
Ezo Gelin Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben bu siteye üye olduğum günü hayal meyal hatırlıyorum ama ilk hatırladığım üyeler rohan, zircon, serci, sonnefes, berkant, brindarım, bad-dua, rami, ceymis, fatih yavuz, serdar 1453, tigerix ve aklıma gelmeyen yüzlerce aktif üye vardı eski günleri aramıyor değilim paylaşım süperdi şimdiki gibi galatasaray aşkına fenar aşkına gibi konular yoktu program yada faydalı paylaşımlar sunuluyordu.
Alıntı:
CITY OF ANGELS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pardon benden alıntı yapmışsınız ve bana gülmüşsünüz ama sebebini anlayamadım:)
Biraz düşünmenizi öneririm.
düşünmek sorun değil düşünürüm vaktim çok ama ne için düşünmem gerektiğini hala anlamış değilim
Derbeder,Ette_056 , RoHaN , City Of Angels , Bbturkay, Eleman ,NyhaT zaten biliyorum
bunlardı.
benim dikkatimi bu sitede etteler çekti hepsini karıştırıyorum:D..o kadar çok larki :)hala bile karıştırıyorm..:D
ilk dikkatimi çeken esmer olmuştu. bide saat kulesi manzaralı avatarı.
ikl dikkatimi çeken RoHaN ve DeRBeDeR..olmuştuu
siteye ilk girdiğimde dikkatimi dj koso & derbeder çekti;)
googlede bizim köyü aratmıstım parisi lavınya yorum yapmıstı bizim köy diye dıkkatımı cekmıstı bende oından sonra zten uye oldum foruma