sitemize nasıl ulaştınız, nereden duydunuz, gördünüz?
lütfen şıklardan, en uygun olanını işaretleyin ve kısa da olsa birşeyler karalayalım :)
seçeneklere uygun cevaplar veriniz.
Saygılarımlarımızla...
Printable View
sitemize nasıl ulaştınız, nereden duydunuz, gördünüz?
lütfen şıklardan, en uygun olanını işaretleyin ve kısa da olsa birşeyler karalayalım :)
seçeneklere uygun cevaplar veriniz.
Saygılarımlarımızla...
uçak bileti almak için gittiğim avrasya firmasında arkadaşın birinin pc sinde ilgi çekici bişeyler gördüm sonra pc başında oturan gencin biraz daha arkasına yaklaşarak hangi site olduğunu öğrendim işe gelir gelmez üye oldum yani o genç dönüp bana ne bakıyon dese çok kötü olurdumda neyseki farketmedi :))
benim şıkkım yukki sitede delilermekanında eleman abimi tanıdım
oda bana siirtlilerboardı tavsiye etti bende öyle üye oldum :p
iyiki de olmuşum...herkesi tanıdıma mutluyum...:D
biri hariçç adı bende kalsın o kendini biliyor...:mad::p
Abi Ben hepsini İşaretledim:) neden Çünkü benim Şık yoktu...
O kadar duvarlarda yazıyordu :D:D
Kağılar felan Afişlerde Vardı:D Bİde Sen tavsiye ettin..:)
Siirti tanımak istiyodum youtubeden bi kaç sundugunuz videoları izledim
Siteye giriyim dedim daha cok sey buluurum diye
Hiç siirtti görmedim inanın Babamdan cok Siirtti tanıyorum nerde ne var tarihini
Rohan abiye Teşşekkurler !!!
doguştan bu sitedeyimmm...
ne zaman üye oldumu unuttum...
ama oguz int cafe'ye katılınca arkdaşlardan aldım...
teşekür ediyorum böyle bir sete ile beni tanıştırdıkları için...
siirt ile ilgili siteleri ararken buldum.
tesadüfen buldum eve pc alalı 2 gün olmuştu
sigara almaya inmiştim bizim alttaki cd satıcısına şimdiye kadar kim oldugunu bilmediğim ve halen merak ettiğim sitenin bir üyesi müzik indirip siirt hakkıdna bilgi edine bileceği bir site yi tavsiye ediyordu bizim cd ciye.... ufak bir not kağıdına ismini bile telafuz edemediğim sitenin adresini yazdım ve üye oldum gerisi burdaki sıcaklık dostluk ve saygıyla geldi ve halen burdayım
neredeyse 2,5 sene oldu sitenin kurulumundan bi 5 ay sonra üye olmuş olmam fazla bişey kaçırmamış olmama sebep oldu tüm deneyim ve tecrübeyi belkide burda benden yaşça küçük ama hünerli ve saygılı kardeşlerimden öğrendim saygıda kusur etmiyen ve bildiklerini paylaşmayı bilen anlatıp öğretmekten çekinmiyen tüm arkadaşlara burdan teşekkür ederim herkes bi tane ...
en az 5-10 kişinin tavsiyesi üzerine girdim. güzel bi site olduğunu söylemişlerdi. şimdi de siteden memnunum:)
Bende tamamen tesadüfler üzerine kayıt oldum. devilsonun askerlik ziyaretlerini yaparken sitenin 4.yıl kutlamalarını gördük oturduk biraz izledik tesadüf ya saat 3 te siirte geldim sabah 6 da tekrar d.bakıra dönecektim sonra tabii gene ziyaretlere devam ettik sonra ben d.bakıra geldiğimde siteyi merak ettim girdim gezdim ve sitenin güzel olduğunu fark ettim o günden itibaren sürekli sitedeyim çokda memnunum :)
şimdik şöyle oluyor....bi akşam msn de hakancukla konuşuyoduk bi akşam değil hemen hemen her akşam.......sürekli boardta mehmete cavap yazim şuna cevap yazim felan derdi....durdum düşündüm du bakalım nasıl bi yermiş dedim bende geldim aranıza:D:D:D
kanal56 ile ilgili bir haber ararken dikkatimi çekti ve biraz inceledikten sonra ilgimi çekti vakit buldukça takip ediyorum çalışmalarınızdan ve emeklerinizden dolayı şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum ve arkadaşlarımada tavsiye ediyorum...
Mücade gazatesinde okudum. ve iyiki okumuşum.
Arkadaslarımın Tavsiyesi Üzerine Geldim
tamamen tesadüf ilk başta korku tüneli için girmiştim ama iikide karşıma bu site çıkmış iiki üye olmuşum çook mutluyum burda tanıdığım herkeside çok seviyorum:)
Arama motorundan buldum güzel bir ste emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
arkadas tavsiyesi uzerine uye oldum siteye
gayet guzel bir site
yukarıdakı şıklarda ette_056 tavsiye ettti diye bişy yok
ya iyiki sindy ankaraya geldi iyiki sizi bana tanıttı,çok fazla vaktim olmuyor buraya fazla takılamıyorum ama sizi özlüyorum inanın bana çok seviyeli bi ortam ee nede olsa hemşerimsiniz başka ne beklenirki yani;) teşekkür ederim arkadaşlar.tşkederim sindy
Benim de bir kaç arkadaşım üyeydi herkezin bir aile ]gibi olduğunu görünce üye oldum gerçekten de öyle herkez bir aile gibi süper bir site:)[
bi arkadaşm tavsiyesi sayesinde üye oldum iyikide tavsiye etmiş gerçekten cok iyi arkaşlar buldum...
Bir Arkadaş Forumdayken Gördüm Ve Üye 0Ldum...:)
Her yerde her zaman Siirtliler board.
Bütün gazetelerde haberler yer alıyor.
Şehrin birçok yerinde pankart ve afişler oluyor.
Bende öyle duydum ve üye oldum.
google dan siirt yazınca cıktı...
Google amca saolsun :)
tesadüfen googleden buldum tema yapı arıyordum iyikide bulmuşum paylaşımlar süper
Tesadüfen buldum bir konu ilgimi çekti ve ben bu konuya yorum yazmalıyım dedim üye oldum.
2006 yılında belkide hala sitede olan ama kim olduğunu bi türlü hatırlayamadığım biri sayesinde bir göz atayım demiştim yaramaz üyelerden birinin eskiden chat bölümü olan yere ileri geri laflar yazmış olmasına içerlenip olayı reele taşımamla müptelası oldum son zamanlarda sık ziyaret etme fırsatı bulmasamda yakından takip ediyorum en azından reel ortamda ...
TÜMÜNÜZ her ne hikmetle bulup üye olmuşsanızda iyiki burdasınız HOŞ GELDİNİZ ;)
Tamamen Tesadüf diyorum :)
Tamammen tesadüf...:D
]site amcamındı onun tavsiyesiyle ile üye oldum baya bir çevre edindim
tşker