Erkeklere özel bir anket gibi oldu ama bayan arkadaşlarda katılabilir...
Printable View
Erkeklere özel bir anket gibi oldu ama bayan arkadaşlarda katılabilir...
benim sevgilim mini etek giydiği an uyarırım daha evden çıkmadan :D
benim sevgilim istedigi şeyi giysin...
Kendisine yakışanı biliyordur ben hiç karışmam
Benim sevgilim olucak kişi asla mini etek giyemez.
Hemen kıyafetini değiştirmesi için uyarırım.
Tartışmaya sebebiyet verip ayrılmaya dahi varabilir.
Sevgilim Yok Ki Olsada Giyiyemez... imkanı Yok
Bo yoruma aynen katılıyorum :)Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aynen .Alıntı:
RoHaN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla ew sınırları dahilinde olduğu müddetce kabülümdür daha fazlası olamaz...:D:D:D
bence okadar da karısılacak bir durum deil.sonucta sen onun eteklerine asık deilsin.kendisine
yaw nasıl gıyer eylem zaten sız kızlar paranızmı yok .. yolda bırı laf atarsa ne olur mıllet orasına baktıgında sevgılın gururluysa senı gercekten sevıyorsa ya onu oldurur yada gıtsın kendını assın hayret bırsey
:158:Alıntı:
rohan Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sevgilim mini etek giymesini ben istemiyorsam ve hala o giyiyorsa bana karşı bir saygısının olmadığını belirtir ve ilişkimizin bitişinin kanıtıdır bu SON SÖZ ELVEDA
''Kendisine yakışanı biliyordur ben hiç karışmam''Seçeneği En Uygun Olanıdır Bence !
Çok güzel olur, sevgilimin güzel görünmesi benim de hoşuma gider :1:
bence akıllı olan bayanlar sevgilisinin ne istediğini neye karışıp neye karışmayacağını bilir ve ona göre devranır;)
Hemen kıyafetini değiştirmesi için uyarırım