yahu neden bu bayanlarda tek taş yüzük merakı vardır
tektaş yüzüğün çekici tarafı ne
erkeklere çok pahalıya patlıyo
verdiğim para içime oturdu o yüzden sordum:61::S
Printable View
yahu neden bu bayanlarda tek taş yüzük merakı vardır
tektaş yüzüğün çekici tarafı ne
erkeklere çok pahalıya patlıyo
verdiğim para içime oturdu o yüzden sordum:61::S
çok şık we kibar duruyo ayrıca pahalı olduğu için bazı bayanların ilgisini çeker (öle düşünüyorum bi bayan olma yolunda giden olarak)
vaybe olan biz erkeklere oluyor ozaman:(
ucuzluktan alsaydın bi tane:D:D:D
bende severim tek taşı ....bi bayan için çok özel bi hediyedir bence......ama ben altın olanından değil gümüşünü severim:D:D:Dayrıca benim halka yüzükler tek taş sevdamdan önce gelir:D:D:D
abooooooo senin erkek arkadaşına allahtan sabır dilerim ve bereketli günler dilerim yandı cocuk cağız:(
Hakkaten ben hiç kimseye yüzük Almadım Almak İçinde zor giderim:) Parasıdan değil... Uğraşamam Parayı Vereyim kendisi gidip beğensin:D üstüde Kalsın:D
huha ben altın sevmiyorum diyorum....ucuza kaçıyorum işte:D:Ddaha ne...Alıntı:
iskender56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hem gümüş yüzükler ne kadar biliyonmu..bizim aldığımız en son yüzük gümüş nişan yüzüğüydü oda 15 ytl cikti:D:Dbeni alan yaşadı be heytheyyt::D:D
Alıntı:
yasemin_tutku Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abla 3 parlement parası:) Değil mi Yoksa yanlış hatırlıyorum...:) Sigara içeceğine... yüzük Alın sevgilinize...:p
Gaza Getiriyorum Haberin Olsun...:)
süpersin ablası devam:D:D:D
hem sevdiceğin o senin malın mülkün feda olmalı...sen böyle yüzük parası düşünürsen olmazki:D:D
valla benim şimdilik böyle bir sorunum yok. daha çok var bana.:D:D
ibrahim bu işler ne zaman başa gelir belli olmaz....çok var bana diyene kadar bence şimdiden alış bunlara:D:D:D:D
ay bugün çenem düştü ya:D:D
valla ben alamam kusura bakmasın çok yüzük istiyorsa onun yerine bilezik alırım oda plastik bilezik çok bile ona
tek taşlısı çok pahalıya patlıyor ve biz biliyoriz ki çok taşlı istesek altından kalkmanız daha zor olacak,
sırf sizi düşündüğümüzden yani. :98:
wala ben kimseyi düşünemem tek taşsız evlenilirmi yaa öle ucuz bişide olamaz en güseli olcak taşı küçük olursa evlenmekten vazgeçerim hee:D
1-yha tek taş zariftir ve bayan eline yakışır..
2- pahalı olduğu için komsunun yaşıt kızına hava atman için bi bahanedir..
3-üç tane tektaşın varsa gelecek için yatırım yapmana gerek kalmaz....
4-genelde gösterişe meraklı insanlar takar...
.
.
.
uzzar bu böle...
ha bide değerli taş yha , erkeğin bayana değer verdiğinin göstergesidir....:D
ne alakaysa....:D
ben tektaş yüzüğü çok severim tabii sevmiyen bayan yoktur hiç şüphesiz bayanlar tektaş yüzüğü erkek arkadaşlarından bi nevi nasıl desem :96:onu sahiplendiği bidaha bırakmicağı manasını getirdikleri için seviyolar yani bence öyle bnm düşüncem :p ve tektaş bayanların parmağında çok hoş zarif duruyor onu parmaklarımda hayal etmek bile çok güzel:p
bu tek taşın çift taşlısı yokmu ya